Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dar cine are chef de liceu? Ce bine e in pat la caldurica cand afara ploua....

Si azi dau un test la un modul si am de prezentat un proiect la geografie....

Cred ca stau acasa..

Neatza! Bafta la test!

Eu nici azi nu merg la liceu. Stau in pat la caldurica pt ca sunt bolnav.

Macar a iesit soarele si e mai cald afara. Sper sa ramana asa pana incepe sa ninga, doar doar sa nu ploua.. ;)

O zi buna va doresc!

Edited by MrCasian

Va salut pe toti. Am o rugaminte la voi. Va rog frumos sa votati aici: http://forum.b-zone.ro/topic/92835-votare-primar/page__st__340#entry1466646 cu Kanye. Asta este tot ce va rog. E pentru un prieten, si va asigur ca se va implica trup si suflet in postura de primar.

Va multumesc si va urez spor la treaba. O zi buna.

Neatza! Bafta la test!

Eu nici azi nu merg la liceu. Stau in pat la caldurica pt ca sunt bolnav.

Macar a iesit soarele si e mai cald afara. Sper sa ramana asa pana incepe sa ninga, doar doar sa nu ploua.. ;)

O zi buna va doresc!

Eu acum plec la scoala.. Se pare ca si la mine a dat soarele... Dar este un "soare cu dinti." Azi vreo 2 teste... Uratimi bafta...

Salutare tuturor, acum am ajuns si eu acasa.

Astazi o sa am ceva treaba si nu stiu cand o sa pot sa intru in joc. In concluzie, ne auzim mai pe seara.

Apropo, a vazut cineva meciul de ieri Reading - Arsenal scor 5-7? :)))

Happy Halloween dudes!

Am ajuns acasa de la dentist, intru putin pe SA:MP si dupa.. DEXTEEER!

Ce zi de doi lei am avut azi. Ma bucur ca s-a terminat. M.am hotarat sa ma schimb putin. Am sa fiu mai serios cand e vorba de munca, iar cand va fi sa glumimi, vom glumi.

;)

Ne vedem In-Game. Salut!

Apropo, salutari si membrilor familiei Paterno. Sper ca pactul dintre News Reporter si The Paterno Family sa fie unul puternic si de durata.

ce zi de doi lei am avut azi. Ma bucur ca s.a terminat. M.am hotarat sa ma schimb putin. Am sa fiu mai serios cand e vorba de munca, iar cand va fi sa glumimi, vom glumi.

Aleluia.

Ce-i cu linistea asta?

Eh..

*Neata. Azi ma intorc pe la 11.

Salut...Deabea acum câteva minute m-am trezit şi eu, dar asta pentru că m-am dus la somn pe la 5 ieri seară.

Happy Halloween! Same old shit, just a different day 8-|.

Cand jucam la pariuri acum 2-3 ani favoritele erau din Franta, Germania, Anglia si Italia (mai rar). Daca ai bani, joaca cum jucam eu: alege-ti 4 meciuri la sigur cu cote mai mari de 1.80, baga 50 de lei si baga la -1 (presupun ca stii ce inseamna). Cu metoda asta cel mai mult am luat vreo 5 milioane si de obicei, cand bagam 50 de lei, bagand la -1 imi scoteam macar banii inapoi (sau in jurul sumei: 40,50,60, 70 de lei, depinde).

Da, stiu ce vrei sa spui, dar totusi, inca nu-mi permit sa bag asa mult la pariuri. Ma limitez la maxim 15 lei pe zi. Totusi sunt pe banii parintilor, inca.

Si, in legatura cu, campionatele din Anglia, Germania si Italia, intr-adevar sunt multe meciuri trucate acolo, dar am vazut in ultima luna cel putin 2-3 echipe din fiecare campionat care joaca constant la forma maxima. De exemplu: Dortmund, Inter, Napoli, Udinese, Arsenal, West Ham, M.City, M.Utd s.a. Mai sunt campionate gen Serie B, unde sunt si acolo 2-3 echipe care inca nu m-au dezamagit, exemplu Juve Stabia si Sassuolo care merg ceas.

:))

Salutareeee baieti!!!

Acuma ma pregatesc sa imi instalez Windows 8, ce parere aveti despre el?

Windows 8? Mi se pare cu mult mai bun decat 7, dar... " Same old shit" ... Si totusi... Edited by F4G DanielBoyd

ce zi de doi lei am avut azi. Ma bucur ca s.a terminat. M.am hotarat sa ma schimb putin. Am sa fiu mai serios cand e vorba de munca, iar cand va fi sa glumimi, vom glumi.

Nici eu nu am avut o zi prea buna.. A fost mai mult de 1 leu.....

Dar pana acum nu a fost asa? Cand e munca, e munca si cand e gluma, e gluma?

Hai ca ies si eu, imi cer scuze ca nu am venit la simularea de live din aceasta seara.

Sunt foarte obosit si tot imi vine sa rad de la gazul ilariant...

Aveti grija de voi, eu ma duc sa imi iau costumul de varcolac si sa incep sa tip pe strada, poate primesc un borcan in cap, in loc de bomboane... care e diferenta? Cu bomboanele .. moarte lenta, cu borcanul .. depinde unde nimereste.

Dar de ce sa tai eu aici verzi si uscate cand pot sa dorm? :D

Salut, noapte buna!

Emptyyy cum ea voi de halloween?

Pe la mine au venit copii cu "trick or treat" e un fel de truc sau trata, deci ori le dai bomboane ceva, ori faci un truc de Halloween...Toţi dau bomboane :).

Noapte buna reporteri. Am avut o zi speciala si nu doar prin simplul fapt ca am reusit sa imi cumpar primul meu biz....

Stiti cum e...primul biz...prima masina...prima factiune....nu se uita niciodata... Am plecat la somn ca nu mai pot. Noapte buna.

Salut...Deabea acum câteva minute m-am trezit şi eu, dar asta pentru că m-am dus la somn pe la 5 ieri seară.

True shit!

Salutareeee baieti!!!

Acuma ma pregatesc sa imi instalez Windows 8, ce parere aveti despre el?

Sincer, nu stiu nimic despre el. Daca ti-l instalezi, sa ii faci un review mic aici.

Da, stiu ce vrei sa spui, dar totusi, inca nu-mi permit sa bag asa mult la pariuri. Ma limitez la maxim 15 lei pe zi. Totusi sunt pe banii parintilor, inca.

Si, in legatura cu, campionatele din Anglia, Germania si Italia, intr-adevar sunt multe meciuri trucate acolo, dar am vazut in ultima luna cel putin 2-3 echipe din fiecare campionat care joaca constant la forma maxima. De exemplu: Dortmund, Inter, Napoli, Udinese, Arsenal, West Ham, M.City, M.Utd s.a. Mai sunt campionate gen Serie B, unde sunt si acolo 2-3 echipe care inca nu m-au dezamagit, exemplu Juve Stabia si Sassuolo care merg ceas.

Sincer, nu stiu. Nu prea mai urmaresc sporturi (in special fotbal) de vreo 2 ani..

Emptyyy cum e La voi de halloween?

A day for hoes to dress up like sluts!

E frumos.. in special cand cururile sunt la vedere :X

Think, Zww sta in Anglia.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic