Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De ce nu ai avut scoala?

In ce liceu esti, ce clasa si unde faceti balul?

Nu am avut scoala pentru ca sunt bolnav si fac injectii :((

Sunt la Colegiul National Carmen Sylva Petrosani

Nu e balul nostru, e al altui liceu, la Casa de Cultura..

Nu mai pooooooooooooot!

Am ajuns acasa. Ma duc sa mananc ceva si dupa trebuie sa plec la pregatire.

Sunt mort de oboseala, adorm cand inchid ochii. Pf... Ne vedem mai tarziu.

Aveti grija ce faceti, succes la [/news]-uri si sa aveti o zi / seara frumoasa!

Ne auzim la targ, salut!

Salut!

Am mancat si eu si acum ma pregatesc de balul lui Grasu XXL.

Mai ziceti si voi ceva sa scapam de plictiseala asta.

Ce ziceti de 'iarna'? Asteptati sa inceapa sa ninga?

Aş prefera să joc fotbal şi pe timpul iernii decât să mă bat în zăpadă.

Nu am avut scoala pentru ca sunt bolnav si fac injectii :((

Sunt la Colegiul National Carmen Sylva Petrosani

Nu e balul nostru, e al altui liceu, la Casa de Cultura..

A, am crezut ca esti din Bucuresti.

Salut!

Am mancat si eu si acum ma pregatesc de balul lui Grasu XXL.

Mai ziceti si voi ceva sa scapam de plictiseala asta.

Ce ziceti de 'iarna'? Asteptati sa inceapa sa ninga?

La mine nu ninge niciodata.. as da orice pentru niste zapada. Nu ma refer la zapada proprie-zisa pentru ca asa ma pot duce la munte, care e la cateva ore de condus distanta, mi-e dor de jocurile alea in zapada in spatele blocului cu prietenii.. si bataile cu bulgari.. si cazematele.. si ciocalatile calde.. si..

*Am plecat la scoala, vorbim la 10.

N'seara News Reporter !!

Interesanta discutie despre iarna. Eu sincer, o astept din putine motive, deoarece nu mai sunt la varsta batailor cu bulgari sau a cazematelor, dar o iesire cu prietenii la un fotbal pe zapada ori cu sania pe undeva, nu as refuza. Sau de ce nu, un vin fiert, specialitatea de sezon :X.

@ Casian - nu cred ca voi ajunge la bal in seara asta... Distractie placuta !!

Ne auzim in game baieti !!

O seara frumoasa in continuare tuturor !!

La mine nu ninge niciodata.. as da orice pentru niste zapada. Nu ma refer la zapada proprie-zisa pentru ca asa ma pot duce la munte, care e la cateva ore de condus distanta, mi-e dor de jocurile alea in zapada in spatele blocului cu prietenii.. si bataile cu bulgari.. si cazematele.. si ciocalatile calde.. si..

si vinul fiert cu scortisoara.... si senzatia placuta cand intri in casa la caldura, afara fiind frig... si suntetul grozav al zapazii sub bocanc...

Mai sunt 2 luni si pa pa 2012. Dafuq ce trece timpul. Abia astept sa vina Craciunul / Anul Nou, veselie, voie buna, bani, distractie, alcool, munte, botezuri, ski, picioare rupte, parinti nervosi. Ce vremuri bune! As vrea sa fie -2 / -3 grade, zapada de un metru, sa stau impreuna cu prietenii la un vin fiert sau cu colegii dupa ore.

Si fugareala prin zapada, alaturi de o ceata intreaga de oameni care iti sunt alaturi, care rad alaturi de tine. Si momentele din timpul " luptei ", in care te ascunzi ca sa iti pregatesti urmatorul bulgare, sentimentul acela, gen " Asta e sansa, acum ori niciodata ". Si sentimentul pe care il ai cand cazi in zapada, te intinzi pe spate, obosit de la atata " lupta " si incepi sa constientizezi ca tu chiar traiesti clipa. Ca TU poti face asta, indiferent de ce ti-au spus altii sau de ce credeai pana atunci. Realizezi ca viata e atat de scurta si ca micile momente de acest gen ne fac sa ne amintim cu drag de ea, sa putem spune renumita fraza, indiferent de situatie, " N-am trait degeaba ".

Totul tine de un moment care, poate in opinia ta, e nesemnificativ, dar in realitate este mult mai important. Sa te ridici din zapada, sa te uiti in stanga si in dreapta, sa ii vezi pe prietenii tai cum rad, distrandu-se incredibil. Sa auzi rasetul sincer al unor oameni care chiar se simt bine. E incredibil acel sentiment. Indiferent ca iti repeti " Nu suntem uniti " " Ne mancam de vii ", nu neg acest lucru, dar momentele alea te fac sa-ti pui un semn de intrebare. Te simti ... invincibil. Simti ca nimic nu poate dobori acel sentiment.

E trist cand cresti sa stii ca nu mai poti sa te duci sa te bati prin zapada cu cei de 10 - 12 - 8 ani. Dar, adanc, in sinea ta, realizezi faptul ca e bine sa fii copil.

Am ajuns acasa, am scris textu' cela mic de mai sus si acum intru pe SA:MP.

Ne vedem la targ. Salut!

Acum am ajuns si eu de la scoala... Ce bine ca s-a termiant saptamana.... Ma duc sa fumez ceva si dupa intru in game...

Cat despre iarna....

E frumos cand vii beat de la discoteca si intri in casa la caldura si te faci manga.... Abia ce m-ai poti ridicat de jos.

Salut ! M-am trezit si eu, astazi am treaba.. intru putin in joc pana la 13:00, si dupa aceea trebuie sa ies. Voi ce planuri aveti astazi?

Ce aveti ma de plecati toti? Ca empty a hotarat sa fie mai dur cu voi si plecati toti? Dupa ce ca v-a dat o sansa sa intrati in NR si a fost bland cu voi, iar voi ati profitat de asta acum plecati?

Asta este lipsa de respect fata de liderul nostru. Sper sa va-ti gandit bine inainte sa postati in acel topic....

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic