Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, azi in loc de 5 ore, fac 7. emptY, o sa iti dau PM cu ce am discutat despre emisiuni.

Ok.

*Terminati cu posturile aiurea sau incep sa va sanctionez. Aveti doua optiuni:

• Ori discutati un subiect interesant, care nu are legatura cu samp-ul (de preferat, dar nu obligatoriu) si il dezbateti ca la carte, caz in care nu sunteti sanctionati.
  • Faceti posturi de genul "plec la liceu, ma cac, ma duc la baie" si sunteti sanctionati; nu postati deloc pentru ca nu va incadrati in niciuna dintre cele amintite, caz in care iar sunteti sanctionati.

Salut colegi, fosti adica... dar tot prieteni.

Nu stau mult, vreau doar sa va intreb ceva, era printre voi cineva care lucra in domeniul IT. Imi poti da te rog un PM? Vreau sa te intreb ceva legat de studii. Merci! Sau poate e cineva student la Info....

Succes la scoala!

emptY sper sa nu te superi ca am postat aici.... na, daca te superi.....

Buna dimineata nepotii mei :)).

Ce faceti?

Unchiule :) , fac bine.

Salutari reporteri!

Pf, nu intru astazi pe SA:MP, am un proiect idiot la chimie, si... :D .

Imi cer scuze ca nu pot ajunge la simulare. Ma duc sa termin proiectul.

Bafta la simulare!

Nu stau mult, vreau doar sa va intreb ceva, era printre voi cineva care lucra in domeniul IT. Imi poti da te rog un PM? Vreau sa te intreb ceva legat de studii. Merci! Sau poate e cineva student la Info....

Succes la scoala!

:* , stai mai mult, nu ne suparam :) . Te-as fi ajutat eu, dar... Eu -> | | < - domeniul IT. Bafta si tie!

Salut!

Ce ziceti de cei care fac reclamatii aiurea? Voi faceti reclamatii pentru limbaj/dm/db/comportament non rp/etc? Eu nu..

Am facut vreo 2 post-uri, deci, .. cred ca nu. In fine, depinde de situatie, ca daca ma injura unu' asa, nu cred ca merita efortul. DM / DB - cui ii pasa, oricum trebuia sa mor odata si odata. Comportament non-RP? Same. Bine, aici putem include si trecutul prin pereti cauzat de bug-uri, etc.

Nu are rost sa faci post-uri pentru un +1. Majoritatea fac post-uri pentru asta, nu pentru ca s-ar simtii ei PUTERNIC afectati de injuratura respectiva. Deci, apeleaza la un ceai cald, la un pahar cu apa, la .. un mar, iesi, plimba-te, nu are rost sa-ti faci nervi pentru un joc. Daca-i faci post si ii da ban crezi ca ti-ai indeplinit scopul in viata? Dimpotriva, poate, candva, o sa poti sa-ti amintesti de ce a facut intr-o situatie mai importanta decat cea de acum, fara ca el sa spuna " Mi-am ispasit pedeapsa. ". Parerea mea.. zic si eu...

Salut!

Edited by F4G DanielBoyd

Salut, deabea acum m-am trezit şi eu...Azi nu am şcoală :)).

De ce nu ai scoala?

Succes la scoala!

emptY sper sa nu te superi ca am postat aici.... na, daca te superi.....

Asta e de genul, "daca nu te superi.. te bag in******************" :)))))))

Nu ma supar ma, cum sa ma supar.

Salut!

Ce ziceti de cei care fac reclamatii aiurea? Voi faceti reclamatii pentru limbaj/dm/db/comportament non rp/etc? Eu nu..

emptY, care sunt sanctiunile pentru posturi aiurea?

Avertisment verbal.

De ce nu ai scoala?

Asta e de genul, "daca nu te superi.. te bag in******************" :)))))))

Nu ma supar ma, cum sa ma supar.

Avertisment verbal.

Am avut review day şi am fost la şcoală decât pentru 10 minute...Un fel de şedinţă cu părinţii cu 10 minute.

Salut ua ce faceti? Eu ma pregateam de war, bafta la activitatile voastre mai vin eu pe la Hasqiu la voi mai vorbim, bafta :)

Ce sa cauti ma tu aici? Asta e Topic de VIP-uri... :)) Hai bafta Nut.

Pentru ce ai luat ban?

Daca e pentru comportament / ad / jigniri / mistouri / acuzatii nefondate / lucruri similare, atunci raspunsul este da.

A scris pe [/news] ceva gen "sa va f...", din neatentie, voia sa scrie pe [/wt].

Eu ma duc la culcare, postez maine amenzile si statisticile.

Succes în continuare MarcKone. Eu am ieşit, mă duc să mă pun în pat, vorbim mâine dimineaţă sau după şcoală, noapte bună reporteri.

Edited by Zww

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic