Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cica se schimba liderul. Pitic e principalul favorit. Deci toata lumea sa mearga la cerere demisii.

Daca ia pitic lider o sa ne dea cucul la toti si o sa dea wipe.. Ca sa nu mai aiba cine sa rada de el...:)):))

Bine ai revenit acasă :). Îmi place semnătura ta, foarte adevărată.

Krysty, the pursuit of happiness* nu happyness :)). Eu am plecat la somn, că mâine îmi e că dintr-o dată cad jos pe bancă în ora de franceză :)). Noapte bună.

Astept sa spui cat de prost esti si cat de bo$$ sunt:

the-pusuit-of-happyness.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0454921/

Neata

Buna seara!

Ce mai faceti?

Mi s-a facut dor de voi ...

empty mai sunt 4 saptamani si aplic din nou :D

Bafta baieti (si fete daca sunt) ! Revin maine cu un post, succes!

:X:*****

eu ma pregatesc sa merg la spital sa imi puna ceva la cap ca am capu spart si maine vreau sa merg la scoala...

subiect de discutat:

Ce parere aveti despre jocul MMORPG Metin2 ... RO sau PRIVAT care vreti

1. Felicitari!

2. ...Metin2... nu am jucat, totusi, m-am uitat la cateva videoclipuri pe YTB, ... grafica de 1 leu, roleplay.. nu e, deloc. Adica, esti un ciudat cu o arma ( toate armele arata la fel :| ) care foloseste aceleasi miscari de lupta si care omoara... lupi? Hm... Eu am jucat World of Warcraft, toate WOW-urile, imi plac, au poveste in spate, totul se leaga, e frumos, grafica super... Revenind la metin.. nu imi place. Deloc. :>

Anzhi - Udinese - 1 - 2

Hannover - Twente 2 - 4

PSV - Dnipro 3 - 2

Salutare reporteri, de astazi vom fi colegi. Sper sa ne intelegem bine. Se pare ca m-am intors "acasa".

Bine ai venit!

Sal'tare nubi :*, bafta si toate cele bune... Eu sunt down :( Sper sa ne revedem in curand. Bafta

* Sa duceti factiunea SUS SUS SUS! :X

Mai tii tu minte vara asta? Noptile alea pierdute, aiurea, cu gramada pe masina? Salut noob, bafta si toate cele bune. Tu nu esti " down ", niciodata. Ai grija de tine, vorbim.

*Se anunta cateva schimbari de iarna!

Hm... Ne revoltam impotriva lui Pitic? Ar fi frumos, zic si eu..

Cica se schimba liderul. Pitic e principalul favorit. Deci toata lumea sa mearga la cerere demisii.

Clar. Apasati pe butonul de panica, e grava situatia. FOARTE GRAVA! ;)

Pentru mine e iarna atunci cand ninge si ma trezesc intr-o dimineata de weekend cu zapada de 2 metri.

Sau in ziua de Craciun cand gaseam cadourile sub brad, iar afara ningea cu putere.

Mi-e dor de vremurile alea.

E vorba aia.. cu " radacinile ".. ca nu poti pleca prea departe.. lalala, am un lapsus. Dar stii, cred ca e greu, chiar daca Romania e asa cum e, se scufunda pe zi ce trece, ( daca ati prins metafora ) e tara noastra, tara natala. Nu sunt patriot, dar chiar mi-ar parea rau sa renunt la toate tampeniile precum colindatul pe la usi de Craciun, luatul luminii de Pasti, etc. Chiar daca sunt obiceiuri ... nu am o parere prea buna despre ele, nu am o parere prea buna despre Biserica, dar.. nu pot sa traiesc fara ele. Au un loc, acolo, undeva, in inima mea. Chiar imi pare rau.

* BAU! AM TIMP LIBER!!! :> Intru si eu pe SA:MP, ne vedem acolo. Salut!

** Nu uitati ca astazi avem targ! Check " Activitati si targuri ".

Pentru mine e iarna atunci cand ninge si ma trezesc intr-o dimineata de weekend cu zapada de 2 metri.

Sau in ziua de Craciun cand gaseam cadourile sub brad, iar afara ningea cu putere.

Mi-e dor de vremurile alea.

Idem. In vremurile alea eram mic copil :)..

Nu cred ca vine Beckham la englezi .. ii e bine in LA acolo.

Beckam castiga multi bani in LA... Si nu cred ca ii mai trebuie faina la sfarsit de cariera...

Bafta la toti. Abia ce am ajuns si eu acasa.

Astept sa spui cat de prost esti si cat de bo$$ sunt:

In mod normal se scrie happiness, nu happyness. Ai verificat ma PM-ul?

Hm... Ne revoltam impotriva lui Pitic? Ar fi frumos, zic si eu..

E vorba aia.. cu " radacinile ".. ca nu poti pleca prea departe.. lalala, am un lapsus. Dar stii, cred ca e greu, chiar daca Romania e asa cum e, se scufunda pe zi ce trece, ( daca ati prins metafora ) e tara noastra, tara natala. Nu sunt patriot, dar chiar mi-ar parea rau sa renunt la toate tampeniile precum colindatul pe la usi de Craciun, luatul luminii de Pasti, etc. Chiar daca sunt obiceiuri ... nu am o parere prea buna despre ele, nu am o parere prea buna despre Biserica, dar.. nu pot sa traiesc fara ele. Au un loc, acolo, undeva, in inima mea. Chiar imi pare rau.

Ne putem revolta impotriva lui Pitic oricand, nu avem nevoie de o sarbatoare speciala =))

Cat despre ce ai spus tu cu radacinile, imi iubesc tara, imi e dor de tot ce inseamna Romania, dar viitorul meu e mult mai important decat a fi patriot. Prefer sa sufar cativa ani aici, (pentru ca daca voi va inchipuiti ca America e ca-n filme cu un cont bancar gras, cumparaturi, masini si case mari, atunci va inselati) dar in viitor sa stiu ca voi deveni cineva, decat sa muncesc in Romania ca un sclav si sa iau salariul minim pe economie. Chiar si daca mi-as fi facut firma in Romania, tot munceam ca sa dau bani la stat si mai putin mie.

Nu cred ca vine Beckham la englezi .. ii e bine in LA acolo.

Beckam castiga multi bani in LA... Si nu cred ca ii mai trebuie faina la sfarsit de cariera...

Bafta la toti. Abia ce am ajuns si eu acasa.

Şi-a anunţat deja plecarea la sfârşitul anului, doar că Sam Allardyce vrea să treacă testul de fitness la West Ham şi apoi pac.

@Daniel: E chiar asa de rau sa ai un lider pitic?

Da. E mic, te pune pe tine sa-i dai documentele de pe raftul de sus.

Salut! Ma duc sa postez la evidente. Frumos targ. Vorbim in curand. Bafta!

* Noapte buna!

** Pitic, m-am lasat astazi AFK 15 mins. pe locul tau >:) .

Edited by F4G DanielBoyd

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic