Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Voi? Tineri? NO WAY!!! :)) Ce urat era Boby la rank 1, doamne. Foarte urat.

Mi-e somn, ma duc sa ma culc. Vorbim maine. Salut!

** Vom avea un targ cu factiunea School Instructors, Vineri, ora 20:00. Imi cer scuze fata de voi, nici eu nu am stiut. In concluzie, VINERI, ORA 19:40, IN HQ! Sper sa ajungi in acelasi numar mare in care ati ajuns si la ultimul targ.

Eu ma duc sa ma culc, maine o sa raman dupa program ca vrea diriga sa facem pentru teza / olimpiada 8-|, abia am reusit sa dorm 4 ore noaptea trecuta. Noapte buna :*. Luati aminte la ce am scris mai sus!

Eu ma duc sa ma culc, maine o sa raman dupa program ca vrea diriga sa facem pentru teza / olimpiada 8-|, abia am reusit sa dorm 4 ore noaptea trecuta. Noapte buna :*. Luati aminte la ce am scris mai sus!

Spor la invatat si sa iei nota mare la teza daca tot ramai la pregatire.

Edited by boby12345

Voi? Tineri? NO WAY!!! :)) Ce urat era Boby la rank 1, doamne. Foarte urat.

Mi-e somn, ma duc sa ma culc. Vorbim maine. Salut!

** Vom avea un targ cu factiunea School Instructors, Vineri, ora 20:00. Imi cer scuze fata de voi, nici eu nu am stiut. In concluzie, VINERI, ORA 19:40, IN HQ! Sper sa ajungi in acelasi numar mare in care ati ajuns si la ultimul targ.

Ar trebui sa dai edit la activitati si targuri.. Deoarece aici o sa se mai postezi si nu o sa stie toti.

Ar trebui sa dai edit la activitati si targuri.. Deoarece aici o sa se mai postezi si nu o sa stie toti.

O sa posteze emptY la "Sedinte si evenimente", m-am dus si eu, noapte buna!

Daniel, te-as ruga sa anulezi targul de joi seara. Nu am cum sa pun simularea miercuri seara pentru ca am anuntat evenimentul asta cu mai putin de 24 de ore inainte sa se intample, ceea ce nu e normal. E vina mea ca am uitat sa postez la evenimente, dar simularea e mai impoortanta decat targul. Faceti simularea joi si targul cu S.I. vineri, iar daca vrei sa mai faci un targ il putem face in week-end.

Local reporter Krysty; Intern Negrean.boby. AHAHAHAH =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

De la aia.. la vlajgani de rank 6 si 5.

S-au ajuns si ei acum..

Vreau sa ii rog pe Hogan, Yusuf, Snapple, voyd si Adrian_Smith sa posteze in topicul Discutii deoarece nu au nici un post..

Edited by Vlad09

Daniel, te-as ruga sa anulezi targul de joi seara. Nu am cum sa pun simularea miercuri seara pentru ca am anuntat evenimentul asta cu mai putin de 24 de ore inainte sa se intample, ceea ce nu e normal. E vina mea ca am uitat sa postez la evenimente, dar simularea e mai impoortanta decat targul. Faceti simularea joi si targul cu S.I. vineri, iar daca vrei sa mai faci un targ il putem face in week-end.

Nu mai pot da edit... Dar, am inteles, e anulat. In concluzie, targul de joi e anulat. Vineri, targ cu S.I. .

Salut! Am dat teza, am iesit de la scoala, am pierdut 1 ora pe afara si acum, uite-ma aici.. AM TERMINAT CU TEZELEEEEEEEEEE!!!!!! Mda, ciudata reactie. In fine, in sfarsit, sunt liber sa fumez si sa beau in liniste, fara sa o fac dintr-un motiv anume. :)) Plamanii mei plang, in 2 zile am fumat cat n-am fumat in 2 sapt. .... Ciudat... Bine, hai ca ma duc putin pe 'net, dupa ma bag la episodul din Dexter si dupa ... vin la voi dragii mei colegi... desigur, daca ma mai primit. Hai, cum ar spune Pitic, pwp.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic