Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! La ce meci va uitati deseara? Sau pe care mi l-ati recomanda sa-l vad?

Eu îți recomand meciul România - Rusia la handbal. (mie îmi place handbalul. :D)

Ce credeti despre toate traditiile alea, de Revelion, Craciun, etc. in care un om mananca in seara respectiva cat mananca in 2 luni? :))

E stupid, adica, in opinia mea, nu are rost sa mananci in seara de revelion de 4328926492724826 mai mult doar pentru ca se schimba anul ... aminteste-ti ca dupa anul asta ... mai vine unul. Majoritatea romanilor fac asta. Sunt de parere ca in seara aia merita sa mananci mai " special ", dar prin " special " ma refer la deosebit, nu la mult.

Eu am spus-o și mai devreme. Pentru mine nu mai semnifică nimic aceste sărbători legale sau tradiții, cum vrei tu să le numești. Eu sunt același de zi cu zi oricând. Nu trebuie să fie Crăciunul ca să fiu mai bun, nu trebuie să fie Paștele să mă duc la biserică (eu nu mă duc la biserică, dar o spun ca fapt divers), nu trebuie să fie Sfântul Andrei să fac cinste prietenilor. Pentru mine sunt zile obișnuite.

Așa bine cum am ajuns acasă, la fel mă duc să-mi hrănesc stomacul și să mă pregătesc de meci.

Baftă la anunțurile gratuite și roleplay!

E inchis topic-ul, chiorule.

*Cat despre justin bieber, era un meme pe google. "Ala din gangnam style poarta haine mulate si nu e la fel de gay ca justin bieber.. sta intr-un prosop albastru cu gatul sprijinit pe un barbat si.. tot nu e la fel de gay ca bieber" :))))))))

Personal, n-am nimic cu el. Imi plac unele melodii.

OOOOOOOO, AVEM UN BELIEBER. =)))

---

Ti-am zis sa te uiti sa vezi ca mai are lumea avatare cu ceas ..

Apropo de alegeri muzicale. Presupun că știți cu toții melodia lui Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea - Maidanez care, spun toți (și așa cred și eu :D), e inspirată după cea a lui DOC cu Kepa, Stress, Alan, Cerbu' și Deliric - Sar cățele. Care vă place?

” sau „
”?

Eu, unul, prefer „Sar cățele” deoarece beatul ăla e demențial, iar DOC rupe dumele. Toți dau calumea pe piesa asta.

Edited by Deidara

---

Daca sta in USA, normal ca e cu Bieber :)).

Edited by AUDI RS8

• Nick-ul tauClaudiuX
  • Level-ul tau:12+
  • Nick-ul celui reclamat:Nps98
  • Motiv:Nu stie sa scrie.
  • Martori:SS
  • Dovezi:http://imgur.com/mc7Aj
  • Alte precizari:Sper sa se i-a masuri.

Da..... Primul post dupa 1 luna, scuze emptY... M-am grabit.

EvenT!, primul player din NR care imi da PM cu greseala din aceasta propozite primeste 50k Alte precizari:Sper sa se i-a masuri.

Apropo de alegeri muzicale. Presupun că știți cu toții melodia lui Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea - Maidanez care, spun toți (și așa cred și eu :D), e inspirată după cea a lui DOC cu Kepa, Stress, Alan, Cerbu' și Deliric - Sar cățele. Care vă place?

” sau „
”?

Eu, unul, prefer „Sar cățele” deoarece beatul ăla e demențial, iar DOC rupe dumele. Toți dau calumea pe piesa asta.

Si eu prefer Sar catele.. Imi place bass-ul.. Care tine toata melodia.. Si Maidanez are bass.. Dar nu ca Sar Catele.....

” sau „
”?

Sunt fan DOC de când a scos "Lucrare de control", doar atunci am auzit de el şi de atunci nu mă mai plictisesc din ascultat. A fost fain la Off Da Dome alea 2 versuri care le-a cantat "Iar a venit DOC cu tableta, cum dracu s-a urcat el pe bloc cu bicicleta?". E piesă DOC, are nişte rime care le scoate pe loc, după mine, este întradevăr cel mai bun MC din România.

snapback.pngClauX, on 04 December 2012 - 09:25 PM, said:

• Nick-ul tauClaudiuX
  • Level-ul tau:12+
  • Nick-ul celui reclamat:Nps98
  • Motiv:Nu stie sa scrie.
  • Martori:SS
  • Dovezi:http://imgur.com/mc7Aj
  • Alte precizari:Sper sa se i-a masuri.

S-a dus " row " -ul nostru fara reclamatii ...

Doamne .. urat mai e sa fii post-hunter.

* Ma duc la teme, aveti grija la comportament, si asa mdY o sa fie supy ... :(

** Am uitat sa mentionez ora de la targul de joi. Acesta se va desfasura la ora 20:00, ceea ce inseamna ca la 19:40 - 19:45 sunteti in HQ. Voi repeta asta in fiecare post al meu din acest topic pana la ora cu pricina. Imi cer scuze, din nou, neatentia costa.

Edited by danielboyd

Noapte buna, News Reporter! Bafta la /news-uri! :*

Se pare ca nu faci parte din aceasta factiune. Poate ai facut parte. In acest topi cred ca este necesar sa posteze doar membrii acestei factiuni.

:)) Are dreptate, + .

Nici eu n-am nimic personal cu el .... am ceva personal cu el. Ma dispera felul in care canta, vocea aia :| .

Nevermind ...

Ce credeti despre toate traditiile alea, de Revelion, Craciun, etc. in care un om mananca in seara respectiva cat mananca in 2 luni? :))

E stupid, adica, in opinia mea, nu are rost sa mananci in seara de revelion de 4328926492724826 mai mult doar pentru ca se schimba anul ... aminteste-ti ca dupa anul asta ... mai vine unul. Majoritatea romanilor fac asta. Sunt de parere ca in seara aia merita sa mananci mai " special ", dar prin " special " ma refer la deosebit, nu la mult.

Fiecare cu parerile lui muzicale.

Cat despre mancatul in ajunul sarbatorilor, eu nu sunt asa. Adica mananc normal si doar in primele 2-3 zile din aceea sarbatoare, dupa imi piere cheful.

---

Nu sunt belieber, am spus doar ca-mi plac cateva din melodiile lui.

Ca slaba activitatea din aceasta zi.. Sper sa nu faceti ca saptamana trecuta..

Acum am ajuns acasa...

Termina cu post-urile astea.

*Nps98, fii mai atent.

**Daniel, nu sunt suparat, ba chiar sunt fericit ca astazi s-a facut fix o luna fara plangeri.

Sunt fan DOC de când a scos "Lucrare de control", doar atunci am auzit de el şi de atunci nu mă mai plictisesc din ascultat. A fost fain la Off Da Dome alea 2 versuri care le-a cantat "Iar a venit DOC cu tableta, cum dracu s-a urcat el pe bloc cu bicicleta?". E piesă DOC, are nişte rime care le scoate pe loc, după mine, este întradevăr cel mai bun MC din România.

Cred că vorbești despre Cypherul de pe bloc pe care l-au făcut în toamna asta. :))

Îl găsești

.

Neata. Am plecat si eu la liceu... Din pacate, nu cred ca va ninge, cel putin nu in Bucuresti. :( Abia astept zapada. Tot ce imi doresc e sa prind ceva zapada si inainte sa vina vacanta, deoarece e mare distractie la scoala, mai ales pentru fete. :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic