Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Lasă că în inima mea mereu va exista și îmi va aduce cadouri.

Oameni ca voi strică spiritul. :((

Recunosc, nu am " Spiritul Craciunului " in mine. Nu-l inteleg. Nu inteleg de ce, brusc, unii oameni din nesimtiti, idioti, cretini devin generosi si blanzi. Nu suport " mastile " pe care oamenii prefera sa le poarte pentru a-si ascunde adevaratul chip. Mi se pare ca traiesc intr-o lume extrem de ipocrita si de nedreapta, o lume in care, spre exemplu ( inventam o poveste) : Mergi pe strada, dai de un om cazut in zapada. In momentul ala, ii vezi frate. Toti smeritii, duiosii si blanzii pamantului cum trec pe langa omul respectiv, fara macar sa le pese ca ala poate muri. Trec, se uita, isi zic " Meh.. It happens .. " si pleaca. Eu chiar am patit asta, eram cu niste prieteni, am vazut un om care a alunecat si a cazut. Eram la ceva distanta, dar cand am vazut ca nu se duce nimeni am mers noi. L-am ridicat, am chemat un taxi, l-am trimis acasa. Si nu era beat, drogat, etc. Pur si simplu n-a fost atent. Sa ii fi vazut frate, treceau toti, se uitau, ba mai rau, veneau langa noi si se asezau in cerc, sa vada si ei, poate se da pomana, cine stie.. Nu, in Romania nu poti fi cum zici tu, cel putin, eu nu pot. Si nu ca sunt eu mare zmeu, iubitor si extrem de bland, dimpotriva, lumea ar fi mult mai buna daca ar scapa de mine, dar acel " Spirit al Craciunului " e doar o facatura pentru unii, nu-si are rostul. E doar dorinta, mai degraba nevoia omului, ca intr-o perioada din an sa se deconecteze total de restul lumii ( serviciu, etc ) si sa-si indrepte atentia pe asta. Edited by BTD DanielBoyd

Recunosc, nu am " Spiritul Craciunului " in mine. Nu-l inteleg. Nu inteleg de ce, brusc, unii oameni din nesimtiti, idioti, cretini devin generosi si blanzi. Nu suport " mastile " pe care oamenii prefera sa le poarte pentru a-si ascunde adevaratul chip. Mi se pare ca traiesc intr-o lume extrem de ipocrita si de nedreapta, o lume in care, spre exemplu ( inventam o poveste) : Mergi pe strada, dai de un om cazut in zapada. In momentul ala, ii vezi frate. Toti smeritii, duiosii si blanzii pamantului cum trec pe langa omul respectiv, fara macar sa le pese ca ala poate muri. Trec, se uita, isi zic " Meh.. It happens .. " si pleaca. Eu chiar am patit asta, eram cu niste prieteni, am vazut un om care a alunecat si a cazut. Eram la ceva distanta, dar cand am vazut ca nu se duce nimeni am mers noi. L-am ridicat, am chemat un taxi, l-am trimis acasa. Si nu era beat, drogat, etc. Pur si simplu n-a fost atent. Sa ii fi vazut frate, treceau toti, se uitau, ba mai rau, veneau langa noi si se asezau in cerc, sa vada si ei, poate se da pomana, cine stie.. Nu, in Romania nu poti fi cum zici tu, cel putin, eu nu pot. Si nu ca sunt eu mare zmeu, iubitor si extrem de bland, dimpotriva, lumea ar fi mult mai buna daca ar scapa de mine, dar acel " Spirit al Craciunului " e doar o facatura pentru unii, nu-si are rostul. E doar dorinta, mai degraba nevoia omului, ca intr-o perioada din an sa se deconecteze total de restul lumii ( serviciu, etc ) si sa-si indrepte atentia pe asta.

Crezi ca eu stau sa citesc de ce nu ai tu spiritul craciunului in tine?

E frumos aici. Caldurica, soare, grade cu +, nu cu - ca in tara.. Asa ca pot sa zic ca e frumos.

Cand eram in aer, l-am vazut pe mosul. Am vrut sa scot capul pe geam si sa strig la el.. Dar nu cred ca auzea. Asculta asta(avea un sistem cred ca de 1000 watti) :

Edited by BTD BmwX5

Recunosc, nu am " Spiritul Craciunului " in mine. Nu-l inteleg. Nu inteleg de ce, brusc, unii oameni din nesimtiti, idioti, cretini devin generosi si blanzi. Nu suport " mastile " pe care oamenii prefera sa le poarte pentru a-si ascunde adevaratul chip. Mi se pare ca traiesc intr-o lume extrem de ipocrita si de nedreapta, o lume in care, spre exemplu ( inventam o poveste) : Mergi pe strada, dai de un om cazut in zapada. In momentul ala, ii vezi frate. Toti smeritii, duiosii si blanzii pamantului cum trec pe langa omul respectiv, fara macar sa le pese ca ala poate muri. Trec, se uita, isi zic " Meh.. It happens .. " si pleaca. Eu chiar am patit asta, eram cu niste prieteni, am vazut un om care a alunecat si a cazut. Eram la ceva distanta, dar cand am vazut ca nu se duce nimeni am mers noi. L-am ridicat, am chemat un taxi, l-am trimis acasa. Si nu era beat, drogat, etc. Pur si simplu n-a fost atent. Sa ii fi vazut frate, treceau toti, se uitau, ba mai rau, veneau langa noi si se asezau in cerc, sa vada si ei, poate se da pomana, cine stie.. Nu, in Romania nu poti fi cum zici tu, cel putin, eu nu pot. Si nu ca sunt eu mare zmeu, iubitor si extrem de bland, dimpotriva, lumea ar fi mult mai buna daca ar scapa de mine, dar acel " Spirit al Craciunului " e doar o facatura pentru unii, nu-si are rostul. E doar dorinta, mai degraba nevoia omului, ca intr-o perioada din an sa se deconecteze total de restul lumii ( serviciu, etc ) si sa-si indrepte atentia pe asta.

1. Nu ți se pare, chiar trăiești.

2. După ce ai văzut că nimeni nu se bagă, te-ai dus tu. Ce rezultă din asta?

3. Eu eram ironic, încercând să fac conversație, tu ai luat totul în serios. Viața îți dă lămâi, tu nu trebuie să-i dai apă plată.

Crezi ca eu stau sa citesc de ce nu ai tu spiritul craciunului in tine?

E frumos aici. Caldurica, soare, grade cu +, nu cu - ca in tara.. Asa ca pot sa zic ca e frumos.

Cand eram in aer, l-am vazut pe mosul. Am vrut sa scot capul pe geam si sa strig la el.. Dar nu cred ca auzea. Asculta asta :

1. Și în România sunt cu plus, ba chiar +5-7 grade.

2. Fan Subcarpați!

Spiritul Crăciunului... e ca un cadou de neziua ta pentru toţi oamenii. E frumos că se colindă, pare lumea mai bună, doar pare. :-J

Da, şi când faci ceva de genul ăsta, să ajuţi pe cineva se uită toţi la tine ca "vaca la poartă nouă". Aşa e în România, dar noi, noua generaţie putem schimba asta, doar putem.

1. Nu ți se pare, chiar trăiești.

2. După ce ai văzut că nimeni nu se bagă, te-ai dus tu. Ce rezultă din asta?

3. Eu eram ironic, încercând să fac conversație, tu ai luat totul în serios. Viața îți dă lămâi, tu nu trebuie să-i dai apă plată.

Stiam ca vorbim la caterinca, doar mi-am exprimat opinia. Iar la 2, n-am spus ca eu sunt altfel, am spus doar ca eu nu incerc sa par ceea ce nu sunt.

Be right back, ma duc la masa.

Ce vă place așa mult la moduri? :))

De ce nu jucați SA normal?

Stai chill Deidara, oricum nu-mi merge, imi zice ca are virusi si mi-l blocheaza antivirusu'.. :(

Ba, am scris un "About Me " timp de 1 hr si nu s-a salvat :| . NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ... era asa frumos :( .

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic