Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma bag si eu la somn, maine dimineata ma trezesc devreme din cauza ca trebuie sa plec cu tata la niste prieteni / rude. O sa ajung la Olimpiada doar daca imi scoate banul pana atunci, sa speram.

Ma bag si eu la somn, maine dimineata ma trezesc devreme din cauza ca trebuie sa plec cu tata la niste prieteni / rude. O sa ajung la Olimpiada doar daca imi scoate banul pana atunci, sa speram.

Tu numa din banuri si suspenduri o tii.

Neata tuturor :)

M-am trezit si eu :)

Nu mai e spam pe forum ? =)

Neata. M-am gandit sa mai postez si eu putin pe aici. Nu mai e spam ca nu mai sunt eu.:))

Krysty, dar de ce ai luat ban?

Mda, eu noaptea asta o sa dorm 4 ore :|

Olimpiada? :)) Somn usor, ai grija, macar sa dormi bine.

W'dup News Reporter? Se pare ca am fost intelept cand m-am logat la 4:00 ca sa postez la " Activitati si targuri " ... m-am trezit la 12:00. :> . Bun, ma duc sa ma pregatesc de olimpiada. Clar :)) Multa bafta tuturor!

W'dup News Reporter? Se pare ca am fost intelept cand m-am logat la 4:00 ca sa postez la " Activitati si targuri " ... m-am trezit la 12:00. :> . Bun, ma duc sa ma pregatesc de olimpiada. Clar :)) Multa bafta tuturor!

Neata si tie nab :* Si eu m-am culcat la 4, m-am uitat toata noaptea la filme =))

Ce faceti voi?? Pregatiti de olimpiada ?

Mda, multumita lui Krysty.

Tu numa din banuri si suspenduri o tii.

Tu si cu emptY ce imi "reprosati"..8-|.

Neata si tie nab :* Si eu m-am culcat la 4, m-am uitat toata noaptea la filme =))

Ce faceti voi?? Pregatiti de olimpiada ?

Eu noaptea trecuta am stat pana la 9 sa vad toate filmele din seria Home Alone.

Mda, multumita lui Krysty.

Scuze frate ca te-am bagat in cacatu' asta, inca o dovada ca sunt iresponsabil si am un comportament copilaresc, daca iti mai aduci aminte, ai spus asta la dezavantajele mele cand s-a ales subliderul.

P.S: O sa ma revansez.

Scuze frate ca te-am bagat in cacatu' asta, inca o dovada ca sunt iresponsabil si am un comportament copilaresc, daca iti mai aduci aminte, ai spus asta la dezavantajele mele cand s-a ales subliderul.

P.S: O sa ma revansez.

Dacă ai sau aveți nevoie de ajutor vă puteți baza pe mine.

Sunt aici să ajut.

Mă refer la alte evenimente de organizat, premii, etc.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic