Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

On 1/1/2013 at 9:34 PM, T omyy said:

Noapte bună, băieți. Ne vedem mâine când mă trezesc, cred că în jurul orei 12:00. Mulțumesc pentru live, uSp_14.

Deidara, nu prea le am cu rob-urile...

A, ok! :))

Noapte bună!

Dă careva rob? :(

On 1/1/2013 at 9:34 PM, T omyy said:

Noapte bună, băieți. Ne vedem mâine când mă trezesc, cred că în jurul orei 12:00. Mulțumesc pentru live, uSp_14.

Noapte buna Tomyy! O seara faina in continuare..

On 1/1/2013 at 5:04 PM, uSp said:

82.77.194.19 Negrean.Boby Vinnie 01.01.2013 16:11 permanent

transfer ilegal

:( Isi cumpara unban?

On 1/1/2013 at 6:01 PM, Deidara said:

Cred că se referea la „panaramă” ca fiind pozitiv, adică caterincă, marfă, etc. :))

Așa-i, Vlad?

:))

* W'dup?

On 1/1/2013 at 3:37 PM, Deidara said:

A dat closed așa, la vrăjeală. :))

Să vadă că are control.

Poate iti dau closed la cariera, asa de vrajeala. Ca sa vada lumea ca am control.

On 1/1/2013 at 4:14 PM, Deidara said:

PAGINA 1200.

DEZVIRGINĂTORUL DEIDARA LOVEȘTE!

emptY, TTC!

N-ai mai inaugurat tu pagina asta. :D

Doar 1100 ți-am lăsat. :))

Eu am dezirginat pagina 1000. Nu mai sterg niciun post, ca daca sterg vreun post, nu o sa mai fiu eu pe pagina 1000.

*Nu inteleg de ce sunt unii atat de disperati dupa bautura.. e mai cool sau mai smecher daca bei si te lauzi?

On 1/1/2013 at 10:28 PM, F4L emptYmdY said:

Eu am dezirginat pagina 1000. Nu mai sterg niciun post, ca daca sterg vreun post, nu o sa mai fiu eu pe pagina 1000.

*Nu inteleg de ce sunt unii atat de disperati dupa bautura.. e mai cool sau mai smecher daca bei si te lauzi?

Dacă ștergi posturi până în 1000, nu? :))

Asta mă întrebam și eu.

Plus că mai intră și-n joc să spună că-i beat. =))

Poate iti dau closed la cariera, asa de vrajeala. Ca sa vada lumea ca am control.

Mai stii cand imi cantai "Ce-as bea o sticla de vin cu Krysty"?

On 1/1/2013 at 10:50 PM, F4L emptYmdY said:

Nu, dar probabil eram beat. N-as bea o sticla de vin cu tine.

On 1/1/2013 at 10:51 PM, Deidara said:

Cine ar bea? =))

Normal...voi luati o gura si eu restu'.

Bun. O sa comentez mult subiectul asta.

In primul rand, multi dintre cei care beau, nu beau din dependenta / pasiune, beau ca sa .. bea. Pentru ca, in capul lor, sunt cu mult mai tari daca beau. Printre ei ma aflu si eu. N-o sa beau vreodata un bidon de bere, fara sa ma laud cu asta. Pentru ca, daca n-o fac, mi se pare ca am baut degeaba. Eu nu am o pasiune pentru alcool. Multi nu o sa recunoasca asta, datorita societatii in care traim. Sa fim seriosi, in toate reclamele de la televizor apare o gasca de obezi la o masa, la o terasa, care beau dintr-o halba de bere uriasa in timp ce urmaresc un meci de fotbal. Apropo, aici o sa fac o paranteza, multi dintre oamenii zilelor noastre asociaza fotbalul cu berea. Cum spunea si Bordea, e ca si cum ai asocia marijuana cu sahul. Adica, nu au nicio tangenta. Totusi, BEREA SUSTINE FOTBALUL ROMANESC! Se vede de ce nu castigam nimic.

Revenind la subiect, suntem influentati de mici de alcool. In special, televizorul e cauza principala. In fine, unii gusta, altii beau. In timp ce unii beau din dependenta ... altii beau din .. prostie. Ei chiar nu inteleg faptul ca omul de langa ei depinde de berea din mana lui. Lor li se pare ca, ".. meh, am baut, sunt tare, clar ". Cum am spus si mai sus, asa sunt si eu.

In al doilea rand, iar ma leg de societate, aceasta e foarte dura, incercand sa anihileze orice factor care o poate modifica / influenta intr-un anumit fel. Astfel, daca esti prins in Romania ca intrii intr-un bar imbracat decent, aici ma refer cu costum, cravata, tot tacamul, esti luat la misto. Daca umblii cu ochelari de soare, esti luat la misto. Daca te imbraci cu nu stiu ce, esti luat la misto. Pentru ca nu esti ca restul. Eu inca traiesc intr-un oras in care, daca merg cu castile pe cap, risc sa starnesc atentia tuturor din jurul meu. De ce? Nu e ceva obisnuit? Ba da, din punctul meu e. Si ii inteleg si pe oamenii de 80 de ani, carora, e logic sa li se para deplasat. Dar cand ii vezi pe astia de 20 de ani, comportandu-se ca cei mentionati mai sus, mi se face frica in momentul in care ma gandesc la viitor.

Oricum, aici voiam sa ajung. Daca intr-un grup, toti beau, mai putin unul, exista sanse mari sa se apuce de bautura si ala. Astfel, inca un factor este anihilat, societatea noastra ipocrita ramanand astfel intacta.

Multi nu recunosc faptul ca beau ca sa para smecheri. Eu o fac. De ce? Pentru ca nu vreau sa fiu catalogat in viata mea drept alcoolic. E.. cosmarul meu. Fumator. Da. Drogat. Da. Nu-mi pasa. Numai alcoolic nu.

In rest... aici, apare iar opinia fiecaruia.

On 1/1/2013 at 10:24 PM, BTD AUDI RS8 said:

Nu inteleg cum va puteti trezi la ora 6 dimineata.

Nu m-am trezit la 6, am facut noapte alba.

Eu, de obicei, dorm pana la 13:00 - 14:00 :)) .

Edited by BTD DanielBoyD

On 1/1/2013 at 10:56 PM, F4L emptYmdY said:

Alt alcolic anonim. Bei un pahar de vodka si esti intins pe podea, mort, d-apai o sticla de vin..

emptY care a fost cea mai mare bauta a ta?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic