Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Edited by LF R4YoU

Ce pot zice , sper sa dai tot cu mine testul :)) Bafta

Edited by LF R4YoU

@@South Zhao, felicitări pentru munca depusă, nu prea am dorit să mă implic să văd cum merge treaba cu tine la conducere, însă din câte știu despre tine cred că a fost totul foarte bine cât ai fost la cârma acestei facțiuni. Mă bucur într-un fel că ai renunțat la funcție deoarece ai o vârsta la care nu prea pot percepe potrivit acest joc, însă păcat că încetul cu încetul se duce de râpă staff-ul adevărat al acestui joc, vechea echipă de lideri, admini, helperi ș.a.m.d. Succes îți doresc și să ne auzim cu bine pe viitor.

Observ că noul lider este Paul, pot spune că mă bucur de asta deoarece îl cunosc, a fost membrul meu, știu de ce este în stare și că a fost mereu alături de echipa lui. Felicitări lui și succes cu funcția. Bravo @@South Paul, sper că te vei descurca și că vei duce mai departe această facțiune. Apropo, du mai departe tradiția cu Hitler, cred că prinde bine un avatar de genul.

Restul, vă salut și vă doresc succes. Felicitări tuturor care ați rămas pentru o perioadă atât de lungă alături de Tow Truck Co. Felicitări Alex, ai rămas un gay nolifer, hahaha.

Remember Aure, remember Tow Company Owner Aure!

@@South Zhao, felicitări pentru munca depusă, nu prea am dorit să mă implic să văd cum merge treaba cu tine la conducere, însă din câte știu despre tine cred că a fost totul foarte bine cât ai fost la cârma acestei facțiuni. Mă bucur într-un fel că ai renunțat la funcție deoarece ai o vârsta la care nu prea pot percepe potrivit acest joc, însă păcat că încetul cu încetul se duce de râpă staff-ul adevărat al acestui joc, vechea echipă de lideri, admini, helperi ș.a.m.d. Succes îți doresc și să ne auzim cu bine pe viitor.

Observ că noul lider este Paul, pot spune că mă bucur de asta deoarece îl cunosc, a fost membrul meu, știu de ce este în stare și că a fost mereu alături de echipa lui. Felicitări lui și succes cu funcția. Bravo @@South Paul, sper că te vei descurca și că vei duce mai departe această facțiune. Apropo, du mai departe tradiția cu Hitler, cred că prinde bine un avatar de genul.

Restul, vă salut și vă doresc succes. Felicitări tuturor care ați rămas pentru o perioadă atât de lungă alături de Tow Truck Co. Felicitări Alex, ai rămas un gay nolifer, hahaha.

Remember Aure, remember Tow Company Owner Aure!

Mersi pentru acele cuvinte, ai citit tot romanul?:))

Da, e mai bine asa..iar acum incetul cu incetul o sa ma las si eu pentru ca nmna..cum spui si tu, viata reala e mult mai importanta.

@,In primul rand iti multumesc pentru sansa acordata in aceasta factiune,nu m-am asteptat sa ajung atat de departe. Sper sa fac o treaba buna si sa nu stric ce au facut pana acum liderii TTC. Iar in legatura cu avatarul il voi schimba zilele acestea.

@@South Paul, când dai de el să-i transmiți că știu că-i plac băieții. Succes cu funcția, cred că o să te descurci deoarece ai trecut prin multe schimbări și ai idee cu ce se mănâncă fiecare parte din facțiune.

Stai fara grija, aure. O sa fiu si eu langa el si am sa ila mai ajut ca sa ne duc noua, dar si celorlalti fosti lideri munca mai departe.

Welcome celor noi. Daca nu stiti ceva, nu ezistati sa intrebati.

Incercati sa faceti poza inainte sa tractati o masina pentru a avea dovezi in caz de ceva.

O seara frumoasa !

Bun venit celor noi , Bafta cu ilegalele :))

Bine v-am gasit. Rau am nimerit.....

Am primit ban din cauza la frate`miu... So jucat pe contu de NR(i l-am dat lui) si acum sunt si eu sanctionat pe contul meu cel mare...

Am facut o cerere unban, poate am noroc sa ii fi convins.

Oricum sunteti niste colegi minunati, cea mai frumoasa factiune.