Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, vreau sa va urez UN AN NOU FERICIT! din partea clanului Infinite Battle [iB] si al factiuni Taxi San Fierro.

Multa fericire, ne-am inteles cu bune cu rele uni ma stiti, chiar mai multi, va felicit pentru tot efortul pe care l-ati dat

Salutare tuturor! Imi cer scuze ca postez aici, vreau sa va invit sa luati parte la editia cu nr. 6 din cadrul Evenimentului pentru factiuni. Un membru de rank 4+ poate inscrie o factiune, inscrierile sunt valabile pana duminica.

Detalii aici:

http://forum.b-zone.ro/topic/174171-eveniment-special-pentru-factiuni-inscrieri-si-sponsorizari/

http://forum.b-zone.ro/topic/174173-eveniment-special-pentru-factiuni-detalii-despre-runde/

Buna seara si la multi ani!

De astazi sunt subliderul acestei factiuni. Cu ajutorul vostru vom face o treaba foarte buna, daca bineinteles ascultati tot ce va zicem. Eu cred ca nu vor fi probleme, Blue, DeviL si Laur v-au pregatit asa cum trebuie, si mai presus de asta, sunteti oameni si cred ca intelegeti ce este respectul si bunul simt. Eu merg pe un principiu: esti om cu mine, sunt om cu tine. Daca imi veti face viata foarte grea aici sa nu va asteptati ca eu sa fiu mai bun. Dar daca ma veti asculta atat pe mine, cat si pe Adrian o sa fie armonie, o stare de bine si ne vom distra impreuna (si sunt sigur ca asta se va intampla).

Se vor face pe parcurs schimbari, benefice factiunii, bineinteles. Vom face si o sedinta sa va spunem tot ce este nevoie.

Eu cred ca @@sRn, are dreptate despre ce a zis mai sus. Daca noi o sa fim ascultatori o sa avem o factiune frumoasa si nu numai Srn si cu Adrian trebuie sa ne faca sa ne intelegem si sa ne ajutam, toti trebuie sa fim uniti cum se spune "toti pentru unu si unu pentru toti" la nevoie sa ne ajutam, Cei care nu vor asculta de cei de rank mare o sa aiba de suferit. Concluzia mea e sa fim prietenosi cu toti.

Welcome srn sunt sigura ca vei face o treaba foarte buna aici.

Edited by S4F YnnA

Salutare!

De astazi sunt noul lider al acestei factiuni. Sper ca ne vom intelege de minune, ca si pana acum. Cum a zis si sRn mai sus, daca veti asculta de conducerea acestei factiuni, totul va fi bine. Glumele sunt acceptate in limita bunului simt.

Va doresc o seara buna!

Recent am facut cateva updateuri pe forum. Am contopit cateva topicuri, le-am editat, am adaugat/scos informatii din ele.

Aici este link-ul cu ce am facut: http://forum.b-zone.ro/topic/84641-tow-truck-company-anunturi-importante/page-5 Cititi si conformati-va, de acum incolo sa stiti unde voi posta in caz ca fac o sedinta, un update, un concurs.

Am raspuns aplicatiilor. Rank 4+, va rog sa ii contactati pe cei acceptati pentru teste.

Topicul va fi inchis pana diseara la ora 21:00 sa vedeti cu totii.

Edited by Mr Smith

Buna ziua!

, iti sugerez sa termini cu posturile de genul, poti fi sanctionat atat pe forum cat si in joc.

, desigur. Incercam (eu cu Adrian) ca in fiecare seara sa destindem atmosefa si sa facem cate un event. Cand vom organiza sedinta o sa va ascultam si punctul vostru de vedere despre eventuri (nu numai), sa vedem ce ati vrea, ce idei aveti.

Oricum, dupa anularea concursului "mecanicul saptamanii" vom organiza saptamanal, pe langa cele zilnice (nu mereu le vom organiza, depinde si cum stati cu activitatea), un event destul de mare, cu un premiu la fel de mare, sa nu simtiti lipsa fostului. Va fi un lucur bun adus factiunii, vor avea sansa toti sa castige si pe de o parte vom supraveghea activitatea voastra (conteaza mult la rank-up).

Vom organiza si o sedinta, veti primi detaliile pe forum curand.

!: Rank 4+, mai sunt cativa de dat teste, conformati-va si supuneti-i la test.