Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare Tow Truck!
Din pacate astazi nu pot ajunge la activitatea cu The Tsar Bratva.

Plec la ora 08:00 la Valcea la un Concurs de Geografie, probabil voi ajunge inapoi acasa la ora 19:00 - 20:00. Sper sa fie o activitate frumoasa.

Kejo, succes la geografie, welcome celor noi sper sa ne intelegem bine va doresc o sadere placuta si calduroasa la noi aici :). Iata cateva poze de la activitatile de azi EnjoY! :) : http://postimg.org/gallery/3gdg4ubk4/ad947c1e/

A fost incredibil si mi-a placut ca omoram pe cine intra in cazino. Peacefull factions rulz ! :P

Bună seara, colegi.

Cu ocazia acestui post, care nu va fi făcut doar din dorinţa de a face +1, deoarece am văzut că este interzis să postezi aiurea, sancţiunile fiind pe măsură, vreau să vă mulţumesc pentru primire şi vreau să vă asigur că nu voi cauza probleme nimănui, ba dimpotrivă, voi pune osul la treabă pentru a ajuta cu tot ce îmi stă în putinţă pentru ca facţiunea să meargă pe un făgaş de standarde înalte.

Edited by Harvey Specter

Buna seara!

Bun venit celor noi, vad ca ati intrat toti. Sa nu gresiti si sa dati dovada de profesionalism. Nu vreau sa vad greseli stupide, daca nu sunteti siguri de ceva, intrebati-ne! Oricand va vom raspunde cu cea mai mare placere.

Felicitari tuturor care au venit astazi la Targ-ul Auto, va multumesc pentru prezenta.

Maine seara este targ-ul, la ora 19:30, iar la 20:00 este sedinta, sa nu uitati. Cine nu poate veni sa faca o cerere de invoire. Raportul il mai puteti posta pana maine la ora 15:00.

Cei care ati intrat in aceasta seara sunteti scutiti, daca reusiti sa faceti 50 de tractari, puteti sa postati raportul, daca nu, pastrati punctele pentru saptamana ce urmeaza.

Va doresc o seara buna.

Buna seara tuturor,

De astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa ma integrez repede in colectiv.

Pot spune ca sunt deja de 3-4 ore in factiune si o ador, nu este nici greu dar nici usor, este cea mai frumoasa factiune dupa parerea mea. Sper sa raman cat mai mult timp aici.

Buna seara tuturor,

De astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa ma integrez repede in colectiv.

Pot spune ca sunt deja de 3-4 ore in factiune si o ador, nu este nici greu dar nici usor, este cea mai frumoasa factiune dupa parerea mea. Sper sa raman cat mai mult timp aici.

Bun venit SPLAT, sper sa facem treaba buna impreuna impreuna cu mine si cu colegii nostri!

Salutare tuturor! Imi pare rau ca nu am venit astazi la activitate, nu am fost acasa. Voi fi maine prezent la targ, iar mai apoi la sedinta.

Welcome tuturor, sper sa va simtiti cat mai bine aici si sa facem o treaba buna impreuna. Daca nu sunteti vreodata siguri de ceva, intrebari-va in joc colegii, o sa va ajute ei.

Ne auzim maine, noapte buna!

Salutare TTC, acesta este ultimul meu post in postura de membru. Imi iau la revedere caci maine voi fi demis fiindca am luat ban 3 zile pe motiv de joypad. Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune, are membri extraordinari de prietenosi si ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc lume noua si sa-mi fac prieteni. Bafta cu factiunea smith sper sa o conduci cu un pumn de fier.

- NeNoN OUT! Bye bye.

Edited by NeNoN

Buna ziua dragi colegi...in primu' rand vreau sa va spun ca nu stiu daca o sa ajung la targ si sedinta, am facut cerere pentru orice eventualitate, in caz ca ajung o sa dau edit.

Welcome celor noi.

Sa aveti o Duminica cat mai placuta!

@@sRn, daca am facut 50 de puncte si am intrat ieri in factiune, nu am avut timpul necesar sa-l postez saptamana asta, este ok daca aceste poze le folosesc pentru raportul de saptamana viitoare ? Eu asa am inteles din mesajul transmis in pagina anterioara.

Eu am cam terminat raportul dar cam tarziu ...

Spor la tractat.