Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La mulți ani Devil, scuze de întârziere dar am fost ocupat cu cursurile. Îți doresc sănătate și mult succes atât pe moment, cât și în viață, oricât de grea e viața asta, fiecare trebuie să calce pe becuri, ca după aceea să stea pe nisipul fin al răsplatei.

@,

Eu unul am profitat ca a fost optional si am ales sa nu il fac...Timpul meu este cam limitat in ultima perioada deoarece in majoritatea zilelor plec de la scoala direct in oras pentru ore de condus....dar asta nu o sa mai dureze mult fiindca mai am doar 5 sedinte.

Din cate am vazut au fost si cateva certuri intre membrii dar pana la urma s-a rezolvat.

Spor la tractat si mai ales la scoala...eu sunt in practica si saptamana asta dar totusi o sa merg.

Noapte buna!

@@Rekill,eu dimpotriva, saptamana asta am avut timp liber, nu am avut prea multe de facut pentru scoala insa saptamana viitoare o sa am destul de multe teste. Oricum sper ca o sa ma descurc.

Edited by South FuNN

Salutare baieti, ce mai faceti?

Devil sincer sa fiu nu ma asteptam sa lasi prea curand functia de lider...multumesc pentru ca m-ai promovat la rank 2,3 respectiv 4...poate daca nu schimbai unele reguli nu ramaneam pana acum. Ai facut o factiune frumoasa si in cateva sapamani nu mai era nici un loc pentru rank 3 si 4. Toti vom lua aceasta decizie pana la urma. Iti urez multa bafta in viata!

@, Sunt putin dezamagit pentru faptul ca am vazut acest status, nu am prea avut timp de joc din cauza serviciului insa cat timp am facut parte din TTC si cat timp am fost colegi in diferite factiuni, ai demonstrat mereu ca ai fost o persoana cu capul pe umeri. Intr-un fel este o decizie buna pentru tine, viata reala este pe primul loc si trebuie sa profitam de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima iar in al doilea rand, este un lucru negativ pentru factiune deoarece ti-ai dedicat 85% din activitate acestei factiuni si erai cel mai potrivit pentru a conduce TTC.

Iti doresc mult succes in viata, sunt sigur ca te indrepti pe drumul cel bun si sper sa ai parte numai de reusite.

DeviL, iti doresc multa bafta in continuare si succes in ceea ce iti propui. Dupa cum a spus si ZeEk, iti admir alegerea pe care ai facut-o. Este mult mai important ce iti propui sa faci de cat ceea ce faceai pana acum. Am intrat in TTC deoarece erai tu lider si imi era dor de acele vremuri vechi. Sper ca urmatorul lider sa fie unul pe masura care sa poate dupa factiunea la fel de bine mai departe.

Devil, iti doresc multa bafta in continuare, ai fost un om puternic cu un caracter de fier, sincer chiar imi pare rau atat mie cat si colegilor mei de plecarea ta si iti doresc numai reusite in ceea ce iti propui. :(

Păcat Devil, am crezut că vrei să îți pui în aplicație toate ideile pe care le aveai, fiindcă cu ce ai făcut până acum, ai făcut numai bine. Sper să mai aud de tine, în sensul să nu mori difinitiv pe B-Zone. Succes în viață și în tot ce ți-ai propus!

DeviL, iti doresc multa bafta in continuare. Imi pare rau ca pleci.

Un lider excelent ai fost, corect si bun, respectuos cu toti membrii tai si la randul tau ai fost respectat.

Esti o legenda pentru Tow Truck Company si sunt fericit pentru ca te-am cunoscut. Esti ca un frate pentru mine. Nu te voi uita, esti o legenda a companiei si un om minunat!

BAFTA in continuare !

Am zis că nu mai intru nici pe joc, nici pe forum, dar am hotărât să intru pentru a mai da niște sfaturi.

Cât despre faptul că eram un lider potrivit, oamenii cu adevărat potriviți pentru anumite funcții trebuie tratați cu maximum de respect și netrași la răspundere pentru cele mai insignifiante greșeli. Asta nu înțeleg domnii care au unele funcții tocmai pentru că sunt nepotriviți, din cauză că oamenii potriviți sunt prea deștepți să le îndure lor putoarea arogantă! Așa se ajunge ca prostimea să ajungă în funcții tocmai pentru că oamenii cu adevărat potriviți pentru anumite funcții nu beneficiază de respectul pe care ar trebui să-l aibă și de aceea, oamenii potriviți sunt prea deștepți pentru a continua să-și piardă timpul pentru ca prostimea puturoasă să-i tragă la răspundere.

Edited by South DeviL

@, Ok,dar sunt si alti care sunt "Inactivi" la rank 5,nu numai eu. Mai era cineva,dar ma rog,nu dau nume,daca ai lasat lideru,nu cred ca trebuia sa te mai amesteci la rank-uri,sau orce avea de aface cu factiunea...

@, hai sa iti explic ceva. Incearca sa privesti doar in "ograda ta" nu si in cea a vecinului deoarece niciodata nu o sa iti aduca asta un castig. Sunt in factiune de aproximativ o luna, crede-ma ca nu te-am vazut online decat de vreo 4-5 ori, maxim. Ai spus-o si tu cu gura ta ca esti inactiv. Ca rank 5 trebuie sa ai o activitate mare, deoarece esti cel care ajuta membrii cu rank mic, esti cel care da sfaturi cand acestia au o nelamurire. Ai o oarecare resposabilitate pe care trebuie sa ti-o asumi cand primesti acest rank. Daca nu esti in stare sa o faci, mai bine stai deoparte. Fara suparare, nu te cunosc, deci nu am nimic personal cu tine. Sper sa intelegi.

@@Sickk, Inteleg foarte bine,dar in aceste 2 luni sau cat are ca lider,dc nu mi-a dat down ? De ce acum ? De ce am devenit inactiv dupa ce a luat el lider? Oare pt ca el a persmis asta ? De ce si de ce si dece ? Cat despre activitatea mea,putea sa-mi dea FW,a stai,nu are nici un motiv,nici un raport oficial sau ceva de genu,cum vine asta ? :)

@, incearca sa citesti inca odata ce ai scris. Sustii din toate puterile ca tot el este repsonsabil pentru inactivitatea ta si ca trebuia sa fi santionat mai devreme. Daca te santiona spuneai ca de ce te-a santionat, daca nu te-a santionat spui ca a permis el sa fi inactiv. Daca el a fost mai indulgent cu tine este vina lui si acum ca te-a santionat dupa o perioada in care cel mai probabil astepta sa iti revi, tot el este vinovat. Ciudat...

Eu aici am sa inchei acest subiect, doar am incercat sa explic una alta ca sa stii pe viitor. O zi frumoasa!