Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

]Numele serialului: Supernatural

Motiv: Este si amuzant si are si fantome si demoni si chesti dinastea care te fac sa te intrebi daca chiar exista.

Edited by Blue96

Numele serialului: Prison Break , Pariu cu viața , Iubiri Secrete , Dexter , Dr . House

Motivul: Sunt niște seriale pe gustul meu ....

Motivul trebuie să aibă minim 10 cuvinte şi plus că trebuia pentru fiecare serial să zici 10 cuvinte la motiv, cred că ştiai asta dacă te uitai la primul post din topic. Post aiurea.

Numele serialului: Dexter

Motivul: Un serial foarte bun din punctul meu de vedere are tot ce iti poti dori de la un serial actori care joaca exceptional, drama, thriler, putin amuzament, cu fiecare episod vazut il astepti pe urmatorul.

Numele serialului: Prison Break , Dexter , Dr . House

Motivul: Merita vazute.

Am zis la regulament la primul post din acest topic că postezi după modelul acela pentru fiecare serial, plus 10 cuvinte la motiv la fiecare, vei primi un avertisment verbal, ai grijă data viitoare, nu cred că e greu să arunci o privire pe regulile de postare, că nu sunt degeaba puse acolo.

Numele serialului: House M.D (Dr.House)

Motivul: Imi place la nebunie cum joaca DR.House si imi plac cazurile pe care ei le rezolva.

Numele serialului: Pariu Cu Viata.

Motivul: Imi place de acei tineri deoarece canta bina si joaca foarte bine. Imi place si povestea filmului.

Numele serialului: Prison Break

Motivul: Imi place de Michal cum joaca. Mi se pare interesant cand ei incearca de atatea ori sa evadeze si pana la urma le iese.

Numele serialului: Dexter

Motivul: Imi place deoarece sunt multe genuri: Trialer, Drama si Mini-Comedie.

P.S: Toate merita vazut vi le garatez mie miau placut si deoasta mi'am pus si numele Dr.House. Toate sunt de 10+.

Numele serialului: The Walking Dead

Motivul: Este genul ala de serial care nu te plictiseste,te tine mereu in suspans,mereu te gandesti "ce face acum?" "oare unde se ascunde?" "il omoara cineva?" etc. Spre deosebire de alte seriale | filme cu zombi, aici acestia sunt foarte lucrati .. Am si un sfat , nu mancati cand va uitati la el..

Numele serialului: Grey's anatomy

Motivul: Este un serial extraordinar bazat pe viata unor stagiari la medicina. Acest serial aduce impreuna actori cu experienta, imbina drama, dragostea, umorul, pasiunea si actiunea.

Numele serialului: Fatmagul

Motivul: Mi se pare interesanta povestea unei fete care a fost violata de 3 ''matahale'' iar al 4 lea fiind de vina ca nu a ajutat-o. Lucrul care mi-a placut a fost ca ea si-a refacut viata cu cel de al 4 lea. Un baiat foarte de treaba si muncitor, el nu a violat-o, singura lui vina a fost ca nu a aparat-o.

Numele serialului: Breaking bad

Motivul: Este un serial foarte bun, imi place cum personajul principal dintr-un simplu profesor de chimie ajunge un mare fabricant de droguri, merita vazut, parerea mea.

Toate sunt in rusa

Numele serialului: Уневер.Новая общага

Motivul: este un serial de comedie despre niste studenti care au o viata plina de surprize

Numele serialului: Интеры

Motivul: foarte tare serialul despre doctorii internisti care la fel au o viata plina de aventuri

Numele serialului: Зайцев +1

Motivul: e foarte genial serialul il recomand tuturor daca stit rusa ;)

Numele serialului: Счасливы вместе

Motivul: asa seriale merita tot respectul, sunt excelente ideile

Numele serialului: Даёш Молодёж

Motivul: serialul despre tineretul din ziua de azi, este foarte sooper ! nota 10 !

Numele serialului: Iubiri secrete

Motivul: Este un serial de dragoste ,inspirat din realitate care imi aduce zambetul pe buze si ma face sa stau cu sufletul la gura in fiecare seara.Este facut in asa fel in cat fiecare episod sa-ti starneasca interesul asupra urmatorului episod.Tocmai ce s-a terminat sezonul 4 si astept cu nerabdare sezonul 5 care sper ca va incepe curand.Cred ca este o performanta pentru un serial romanesc sa ajunga la al cincelea sezon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.