Jump to content

Care sunt filmele tale favorite? | Which are your favorite movies?


Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele filmului: Fury


Motivul: Din seria Brad Pitt si pentru ca razboi. Este un film despre al 2-lea razboi mondial dintre Germania si America.


Link to comment
Share on other sites

Numele filmului: Fast & Fourious

Motivul: E genial. Cui nu-i place?

 

 

Numele filmului:Fast and furious 2

Motivul:Ma amuzat .

Numele filmului:Fast and furious 2

Motivul:Ma amuzat .

 

 

Numele filmului: Home Alone

Motiv: Multa comedie :D

 

 

 

 

 

 

 

Primiti toti trei cate un avertisment verbal pentru ca nu ati respectat regula 4. ( Motivul trebuie să conţină minim 10 cuvinte. )

Link to comment
Share on other sites

NAME Film: X-Men

Motiv: In a few days I went to the mall and I watched this film in 3D. Not seen him and especially in 3D on the big screen, so all effects provided by developers, in combination with the 3-dimensional (3D) X-Men brought in top personal best movies.

Link to comment
Share on other sites

Numele filmului: Seria " Fast and Furious " | Seria " The Expendables " | Seria " Transporter "

Motivul:

  • În Fast and Furious este vorba de o familie, care este unită mereu și care fac totul împreună. Nu se trădează și mereu sunt apropiați unul de altul. De multe ori unii se gândesc la ce e mai bine pentru cei din jur când văd apropierea actorilor din aceste filme.
  • ' Mercenarii ' lucrează în echipă, există și trădare față de ceilalți de un fost lider al lor. Timpul trece și cu toate acestea ei sunt ca o familie, se ajută și se sfătuiesc mereu în privința a ce vor face. Prin comunicare ei reușesc să se concentreze în cele mai grele situații și reușesc îndeplinirea misiunii.
  • În ' Curierul ', foarte simplu. Este vorba de un job obositor, jobul de curier pe mine personal mereu m-a atras și am crezut mereu că este foarte fain. Faptul că producătorii s-au gândit să facă dintr-un simplu job 3 filme de Oscar, după părerea mea, este o idee genială și chiar se vede că au pus suflet în ceea ce au făcut. Au ieșit 3 filme geniale.
Link to comment
Share on other sites

Numele filmului: Fast and Fourious 7


Motivul: I like this movie because some of my favourite actors participate in this and because it has a lot of adrenaline and adventure as well.


Link to comment
Share on other sites

Numele filmului: Seria Fast And Furious
Motivul: Pentru ca e franciza cea mai iubita dintre toate, actorii sunt geniali, cascadoriile si masinile pe masura!

Link to comment
Share on other sites

Numele filmului: 2 guns


Motivul: Imi place cum din dusmani, cei doi au ajuns prieteni. Imi place actiunea foarte mult. Imi place faptul ca pun organizatii ca FBI, CIA, Navy Seals, DEA intr-o postura negativa. Este un lucru nou.


Link to comment
Share on other sites

Numele filmului: Fast and Fourious (toata seria)


Motivul: A fost o serie foarte interesanta si captivanta. Aceasta serie m-a atras din toate punctele de vedere. Toate partile au fost geniale si sper ca aceasta serie sa continue chiar daca lipseste unul dintre cei mai importanti actori ai seriei.


Link to comment
Share on other sites

Numele filmului:

  • Seria Transporter.
  • Seria The Expedanbles.
  • Homefront.
  • Sex Ed.
  • Seria Fast and Furious.
  • Seria Rush Hour.
Motivul: Armele, acțiunea, comedia, omorurile, sângele, mașinile, banii, salvarea oamenilor de către o echipă, sunt toate puse în filmele de mai sus. Toate acestea, într-un singur film sau într-o seria fac seria/filmul respectiv bestial! Fără niciun comentariu, ai de toate și îți vine să te uiți în continuu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.