Jump to content

B-Zone Title Sequence

Robotiquis
 Share

Recommended Posts

Este bunicica, dar ai tinut prea mult camera de filmare pe B-Zone inversat, trebuia sa pui acel B-Zone drept reflexie imediat ce ai pus camera pe cealalta parte si sa aduci let's play together, astfel si clipuletul era mai scurt.

La sfarsit, ,,g'' de la together este prea jos si se termina brusc litera, mai ai putin de lucrat si probabil vei ajunge la.. perfectiune?!

Melodia se termina prea brusc, daca nu stiai s-o editezi ai fi putut sa faci clipul dupa melodie, succes in continuare.

Edited by Giuliano

Nu vreau sa ma intelegi gresit, este o lucrare destul de "grea" din cate se pare si colorata insa nu arata atat de frumos pe cat ma asteptam eu. Faptul ca ai tot rotit acele Texte a stricat intregul clip, data viitoare incearca sa le lasi cum sunt :-??... Fara suparare

Edited by SkillZ Max

Foarte frumos

Era mai indicat sa adaugi mai mult glow pe buline cand se ridica, cred ca se vedeau mai fain. De asemeni si la camera cum a spus si Giuli , nu trebuia sa lesi asa de mult camera inversata... Era si mai frumos daca faceai literele sa revina in starea initiala invartinduse ( stiam un tutorial de genul ) . +1 si felicitari ai evoluat foarte mult de la primul suvenir.

E foarte interesant intro'ul , dar mai trebuie lucrat destul de mult la el.

Cea mai buna parte este la 0:08 , incepand de mai incolo nu imi mai place , oricum , asta e doar o parere , poti s-o iei sau nu in considerare..

Bafta si succes in continuare

KEEP IT UP!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.