Jump to content

Rank Bars new logo update

F4LDextter
 Share

Recommended Posts

M-am gandit ca daca tot am schimbat logoul comunitatii,ar fi interesant sa schimbam si rank barurile asa ca mi-am pus imaginatia la incercare si priviti mai jos ce a iesit. :)

founder.png

administrator.png

Si cam asa ar arata cele 2 daca ar fi folosite

founder_ss.jpg

administrator_ss.png

Edited by Dextter

De ce votati? Este un simplu suvenir...

#Sunt destul de frumoase, dar mi se par prea incarcate pentru cat de mici sunt. Cred ca s-ar vedea mai bine daca acel joker nu ar iesi atat de mult din chenar (acea panglica).

"Tine munca buna sus!"

Parerea mea sincera .. nu prea imi plac rankbar's cu patern pe ele. Nu stiu de ce dar mi se par umpic prea incarcate pentru un rankbar...

Trebuia sa faci patern-ul la opticitate mai mica si textul mai vizibil. Incearca sa adaugi un glow pe text si te rog sa revii cu un rankbar si cu text cu glow , sa vedem daca arata mai bine

Daca ai scoate liniile alea de pe fundal si ai face joker'ul mai mic ar fii perfecte.

Bobo spunea ca asteapta dupa Snooper sa faca noile rank bar'uri, dar eu sincer le-as adauga pe astea. Pe langa asta, primesti un plus de la mine. Felicitari.

Ce "
PRO
" ma? V-a intrebat cineva ceva?

Ma.. Nu o sa se puna astea pentru ca se vede clar ca sunt facute de un incepator, in primul rand pattern-ul care l-ai pus pe shape strica tot, puteai sa-i dai un simplu blending, satin, sau altceva. Textul nu se vede la fondator, trebuia sa-i dai un outer glow slab. Se vede pixelat, e LQ, forma este aiurea, este prea intunecat si pot continua asa pana maine.

In concluzie, iti multumim pentru efortul depus dar momentan asteptam lucrarile lui snooper pentru noile rank-bar-uri.

Alt model , mai simplu si mai dragut zic eu:

founder.png

administrator.png

Astea sunt si mai urate. Scuze ca iti zic.

Arata ca niste butoane pentru web facute in 3 minute. Nici nu cred ca ti-a luat mai mult. Iti multumim pentru efort, dar nu cred ca vor fi alese.

mda , destul de interesante primele lucrari postate de tine , dar .. cum spuneau si cei de mai sus sunt prea incarcate.

Noile lucrari "mai simple" sunt , nu stiu , prea simple :)).. Iti dau un + pentru efort ( cand imi revin "proviziile" )

Edited by Tazu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.