Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cand cineva intreaba daca serverul este picat nu intreaba pentru ca este obsedat de Sa:Mp cum ziceti voi , de multe ori este o problema a clientului Sa:Mp care iti arata unele servere inchise (mi s-a intamplat si mie acum ceva timp) , daca faci parte dintr-o factiune unde se pune accent pe activitate trebuie sa te interesezi daca este serverul down pentru a nu-ti creea probleme in factiune . Nu mai fiti atat de rautaciosi si acuzati de post pentru +1 sau alte motive banale pentru ca nu cel care intreaba posteaza pentru +1 ci voi care sariti cu gura pe el sa il criticati in loc sa il ajutati si sa ii raspundeti cu drag.

Pana la urma jocul este facut sa te distrezi si sa iti faci prieteni nici de cum sa iti faci dusmani si sa critici persoanele.

Have a nice day !

exact despre aste vorbest eu, GoodBye, dece nu citesti tu linistit mai sus in pagina, e tare greu?

Dc nu merge servaru fix cand imi scoate si mie banu' se opreste srv ? :))

Propun pentru server mai multe skinuri la F4 Deoarece sa fie mai Roleplay

Server-ul nu e in Reparatii , Problema e ca a picat host-ul mi-a zis bobo si ia mai pune-ti mana umpic pe carte nu tot asteptati server on sau iesiti la o cafea un suc cu prietenii / prietena faceti ceva !

Personal ma ingrozesc cand vad asa ceva. Unii va dati zmei ca rezistati fara server, fara nicio problema, in timp ce altii puneti aceiasi intrebare de n ori, dar in tot timpul acesta, toti dati din 10 in 10 minute refresh la clientul sa:mp, pentru ca fierbeti fara server. Si nu va spun asta din rautate, v-o spun pentru ca la un moment dat si eu procedam la fel, dar mi-am dat seama ca sunt in fata internetului si pot face o multime de alte chestii care sa-mi ocupe timpul:

• muzica;
  • un serial;
  • alt joc;
  • documentare;

SAU, ceea ce ar fi si contrsuctiv:

• citesc;
  • invat;
  • imi fac temele pt a doua/a treia etc. zi.

Poate veti zice unii ca sunt ipocrit cand spun asta si ca de fapt nu e adevarat, dar sincer, nu ma intereseaza, pentru ca diferenta dintre unii din aceasta comunitate e vizibila ca de la cer la pamant.

De ce am dat quote celor 3 posturi de mai sus? O minte ascutita isi va da cu usurinta seama.

Acum, poftim:

Daca nici asta nu va lamureste, atunci e grav. Asadar, serverul este, dupa cum am spus si mai sus, "in reparatii", spre beneficiul nostru, al jucatorilor de sa:mp de pe BZ. Nu vad de unde atata indignare si repulsie cand citesc prin unele topicuri mesaje gen "Luati-va un host bun/nou", "Schimbati-va hostul cat mai repede" (bineinteles, fara cratimele de rigoare). Habar n-aveti, unii din voi, cat ii costa pe unii sa tina acel server in picioare, si cata munca depun. Cand vine vorba sa aruncati propozitii fara sa ganditi sunteti aşi, dar daca ati fi pusi in fata situatiei, nevoiti sa luati voi insiva o masura, nu stiu ce-ati face.

Spre sfarsit, imi revine intrebarea lui ALLEN in minte - ce, Doamne iarta-ma, ati face voi fara serverul sa:mp de BZ? Unii din voi, ma rog..

Sanatate, sper ca macar jumatate sa vedeti cele 2 linkuri si sa fiti lamuriti.

Data in care a fost inchis serverul : 17.11.2011.

Motivul pentru care a fost inchis : Probleme tehnice.

Cat va dura ? : Pana sambata 19.11.2011. Aceasta nu este o data exacta , la care serverul trebuie sa fie neaparat on. Pot exista mici intarzieri.

mai vizitati si DOWNTIME

Am si eu o intrebare, cum as putea sa imi pun o melodie la profilul meu? am vazut la cineva care are.. din pacate nu prea intra, multumesc.

Am sa iti raspund eu :

Deci urmeaza pasi urmatori:

Probabil ca multi se intreaba ca de ce cand isi pun muzica fara sa se vada la about me apare script blocat si nu merge.Uite ca iti arat acum raspunsul.

Dupa multe update'uri ale forumului merge din nou sa iti pui muzica cu youtube HD sau cu muzica 'transparenta' pe fundal.

Iti voi arata cele doua coduri:

1. Muzica cu YOUTUBE HD: <object width="390" height="640"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AaXaig_43lU?version=3&hl=ro_RO&rel=0&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AaXaig_43lU?version=1&autoplay=1&hl=ro_RO&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Iar tu înlocuiești în loc de AaXaig_43lU pui ce scrie de la melodia ta de pe youtube dupa ../v/ (acele litere).

2. Muzica la about me transparenta(care nu se vede): <object width="0" height="0"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/D_BxEKzY_9k?version=1&autoplay=1&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/D_BxEKzY_9k?version=1&autoplay=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="0" height="0" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Iar tu înlocuiești în loc de "D_BxEKzY_9k" pui de la o melodie de pe youtube litere care sunt scrise dupa v/. (De exemplu aceasta melodie: http:// www. youtube.com /watch?v=wziFoqrsvn0 ; asta schimbati).

Azi la ce ora revine serverul ? :|

Dupa cum a spus si Gabb la DownTime, nu este batut in cuie ca server-ul o sa revina astazi.

Este posibil sa revina si maine. Acuma, vom vedea.

Totusi, sa speram ca se deschide astazi...

Salut...ar putea sa imi spuna cineva...dar sa fie sigur...mai revine serverul astazi...sau?

Nu mori fără server , dacă ei au zis că revine azi , o să revina azi sau MAXIM mâine.

Încă nu s-a terminat ziua de azi ..

Salut...ar putea sa imi spuna cineva...dar sa fie sigur...mai revine serverul astazi...sau?

S-au mai facut zeci de topicuri idioate ca asta. Nu poti sta fara samp ? Mor cand va vad... Serveru' revine ori in seara asta, ori maine. Uita-te la un film, citeste ceva, invata, du-te in oras, nu sta sa dai refresh din 5 in 5 minute sa vezi daca serveru va fii ON.

topicul se numeste ">>Intrebari<< si Nemultumiri"

Robbert esti cumva detinatorul server-ului de samp?

Nu, dar daca te uiti mai bine pe forum, mai sunt vreo 20 de posturi la fel de idioate ca al tau. Sa zicem ca serveru' va mai fii OFF inca 5 luni, tot asa vei face, cate 5 topicuri pe zi ? :-J

A mai vorbit cineva cu un admin sau cu cineva care stie la ce ora se da drumu serverul? Ma scuzati ca fac asa dar astept de la ora 8 de dimineata sa i se dea drumu !! :)

fara suparare dar , ce te-ai face fara acest joc? ai urmarit mai sus posturile precedente? cel tarziu maine , serverul va fii on. gaseste-ti si tu o alta ocupatie.

de ce am unban pe server? ce am facut?

probabil ai inimerit un ip banat

sau ai ban pe cont

fa o cerere de unban la sectiunea Rules&Unban Requests

de ce am unban pe server? ce am facut?

probabil ai inimerit un ip banat

sau ai ban pe cont

fa o cerere de unban la sectiunea Rules&Unban Requests

Intrebarea mea suna cam asa: Daca imi iau un tip de gta san andreas, exemplu: real v2, turbo, si daca copiez fisierele cu kilometraju de la respectivu' gta si le bag la mine in gta cu care ma joc samp, la final poate aparea kilometraju si in gta-u meu fara a intampina probleme ? Rog sa posteza doar cine stie sigur, nu pentru +1.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.