Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

O sa se mai redeschida topicul "Momentul iertarii"?

Din cate am vazut in trecut sa redeschis la diferenta de 1-3 luni.

Topicul acela este deschis o dată la un an. Mai ai de aşteptat vreo 10-11 luni.

EviL.Capone - banul rămâne. Trebuia să faci cerere când s-a deschis Momentul Iertării. Dacă dorești unban va trebui să cumperi serviciul de Unban de pe clienti.b-zone.ro, sau aștepți încă un an să deschidem Momentul Iertării.

Răspunsul lui Kelton din data de 9.02.2013 la cereri unban.

Cine imi explica si mie noul update si anume : - A fost adaugat sistem de referrals. La inregistrarea unui cont te va intreba daca ai referral. Odata introdus un jucator ca referral, acesta va primi 20% din pretul achitat de tine pe /buylevel precum si 10% din respectul necesar de fiecare data. Momentan este implementata doar partea din joc care functioneaza 100%, urmeaza in zilele urmatoare sa facem si pe UserPanel statistica referralilor si posibilitatea colectarii bonusurilor. Pe viitor vom mai adauga si alte bonusuri.

Multumesc !

Topicul acela este deschis o dată la un an. Mai ai de aşteptat vreo 10-11 luni.

[/size]

Răspunsul lui Kelton din data de 9.02.2013 la cereri unban.

Si voi vreti sa atingeti 1000+?

Majoritatea persoanelor habar n-au regulile de pe server.Inclusiv eu care nu le sti-am desi am jucat pe b-zone de cand Dany_step cred se prostea pe servar ca politai.Asta era pe la inceputul lui 2008 daca imi aduc bine aminte.

Cine imi explica si mie noul update si anume : - A fost adaugat sistem de referrals. La inregistrarea unui cont te va intreba daca ai referral. Odata introdus un jucator ca referral, acesta va primi 20% din pretul achitat de tine pe /buylevel precum si 10% din respectul necesar de fiecare data. Momentan este implementata doar partea din joc care functioneaza 100%, urmeaza in zilele urmatoare sa facem si pe UserPanel statistica referralilor si posibilitatea colectarii bonusurilor. Pe viitor vom mai adauga si alte bonusuri.

Multumesc !

Salut.

Ideea stă în felul următor: Când cineva îşi face cont, va putea introduce pe lângă email, parolă, sex, etc şi numele unui jucător, aşa-zisul "referral". Să notăm jucătorul nou cu X şi referral-ul cu Y. Atunci când Y îşi cumpără level, X va primi 20% din preţul dat de Y pe acel level. De asemenea el va primi şi 10% din RP-urile necesare lui Y să îşi cumpere levelul. Va apărea o listă cu "referrals" şi pe User Panel în următoarele zile.

Mai pe scurt, dacă tu îţi faci cont şi introduci numele unui prieten la început, atunci când prietenul tău cumpără un level tu vei primi 20% din banii daţi de el pe acel level dar şi 10% din Respect Points-urile necesare prietenului tău să cumpere acel level.

Si voi vreti sa atingeti 1000+?

Majoritatea persoanelor habar n-au regulile de pe server.Inclusiv eu care nu le sti-am desi am jucat pe b-zone de cand Dany_step cred se prostea pe servar ca politai.Asta era pe la inceputul lui 2008 daca imi aduc bine aminte.

În loc să aştepţi acea ocazie mai bine fă-ţi alt cont. Ce nickname ai pe cel banat? Dacă aveai level mic (aprox. 1-10) mai bine fă-ţi alt cont. E decizia ta ...

What ? Poi si noi facem bani si rp-uri pe spinarea lor ? Ciudat ... :O

Pe rpg 2 nu sa bagat 0.3x ?

Da, poţi face RP şi bani doar din asta dar e doar un ajutor, nu face treaba în locul tău. Tot trebuie să munceşti şi să fii online pentru a ajunge undeva sus.

Nu s-a băgat încă dar sigur se va trece şi acolo pe 0.3x cât de curând.

Salut.

Ideea stă în felul următor: Când cineva îşi face cont, va putea introduce pe lângă email, parolă, sex, etc şi numele unui jucător, aşa-zisul "referral". Să notăm jucătorul nou cu X şi referral-ul cu Y. Atunci când Y îşi cumpără level, X va primi 20% din preţul dat de Y pe acel level. De asemenea el va primi şi 10% din RP-urile necesare lui Y să îşi cumpere levelul. Va apărea o listă cu "referrals" şi pe User Panel în următoarele zile.

Mai pe scurt, dacă tu îţi faci cont şi introduci numele unui prieten la început, atunci când prietenul tău cumpără un level tu vei primi 20% din banii daţi de el pe acel level dar şi 10% din Respect Points-urile necesare prietenului tău să cumpere acel level.

What ? Poi si noi facem bani si rp-uri pe spinarea lor ? Ciudat ... :O

Pe rpg 2 nu sa bagat 0.3x ?

Merge.

Tot ce trebuie să faci este să descarci şi să instalezi noua versiune de SA:MP.

O găseşti aici: http://files.sa-mp.c...1-2-install.exe

Mai întâi dezinstalează versiunea 0.3e.

Salut.

De ce nu merge sa intru pe servar ?

http://imageshack.us.../samp020su.png/

Ce sa fac ?

Uitate mai sus ...Trebuie sa instalezi noua versiune samp si anume 0.3x

Daca observi inca nu a fost adaugata noua versiune a samp-ului, cred ca v-a adauga si pe server-ul 2 versiunea 0.3x.

Din cate vad eu ,se pare ca tu nu observi ..post pentru +1

Hei. Am un sunrise ( 11.000 km ) si as vrea sa il schimb pe o bravura ( sa nu fie nou-nouta ) . Care este diferenta minima pe care ar trebui sa o dau ? Nu prea ma pricep la preturi si nu vreau sa iau teapa asa ca astept pareri :)

Hei. Am un sunrise ( 11.000 km ) si as vrea sa il schimb pe o bravura ( sa nu fie nou-nouta ) . Care este diferenta minima pe care ar trebui sa o dau ? Nu prea ma pricep la preturi si nu vreau sa iau teapa asa ca astept pareri :)

Daca vrei bravura cu hidden te costa cam 5kk.

Daca vrei fara hidden , 2kk

------------------------------------------------------------------------------------------------

Am vazut ca de Craciun au fost reduceri la Cont Premiu , vor fi si de Pasti ?

Pai depinde , vrei o bravura cu hidden sau fara ? Daca vrei una fara hidden si cu mai multi km , cred ca in jur de 1 / 1.5 kk :D

Fara hidden si cu mai multi km :) Mersi :*

Salut.

Mi-am cumparat o casa pe Jefferson.Am vazut comenzile dar nu stiu la ce folosesc.

Ce fac acestea ?

• /houseprice-> pui casa spre vanzare (setezi tu cu ce pret vrei sa vinzi casa).
  • /housewithdraw->scoti banii din casa.
  • /setrentable->activezi rent-ul la casa.
  • /setrent-> pui rent la casa.
  • /evictall-> dai afara din casa toti chiriasii
  • /evict->dai afara din casa un chirias care vrei tu.
  • /houseupgrade-> pui /heal si armura la casa.
  • /tenants-> vezi cati renteri(chiriasi) ai la casa.
  • /sellhousetostate->vinzi casa la stat.

Salut.

Mi-am cumparat o casa pe Jefferson.Am vazut comenzile dar nu stiu la ce folosesc.

Ce fac acestea ?

O altă variantă când ai nelamuriri cu privire la utilizarea comenzilor, ar fii folosirea google translate și îți vei da seama care este funcția lor din denumire.

As dori sa stiu daca,odata cu deschidere SF-ului,bizurile vor fi la stat sau se vor scoate la licitatie?

As dori deasemenea sa de-a quote doar cei care stiu lucrul asta singur,nu din auzite.

As dori sa stiu daca,odata cu deschidere SF-ului,bizurile vor fi la stat sau se vor scoate la licitatie?

As dori deasemenea sa de-a quote doar cei care stiu lucrul asta singur,nu din auzite.

SF-ul se va deschide in 2 luni, nu va preocupati inca de el.

Nu s-a anuntat nimic oficial cu privire la viitoarea organizarea a acestuia, prin urmare nu avem cum sa stim detalii.

DIn cate am auzit, biz-urile mari vor fi scoase la licitatie.

Buna seara b-zone:*..Tot eu va deranjez.. :(..pot sa renunt la prima firma..si sa imi i-au alta firma (alta ocupatie) adica..sa renunt la garbage man si sa merg la bus driver.! :)

Multumesc.O seara placuta in continuare. :*!!

Da, poţi.

Scrie [/quitjob], după care poţi scrie [/jobs] pentru a alege alt loc de muncă.

Pentru a renunţa la un job ([/quitjob]) trebuie să aştepţi 5 ore de când l-ai luat.

Iti Multumesc TheKillerFIsh:*

mai am o intrebare daca se poate..

Cum imi pot afla levelul?

Scrii /stats si pe prima linie sunt scrise cele mai importante informatii.

Ca sa cresti in level ai nevoie de respect points, pe care le gasesti pe a 2-a linie. Castigi un respect point la fiecare ora jucata pe server.

O alternativa pentru a-ti afla level-ul este sa apesi TAB, iar prima persoana din acea lista esti tu, pe mijloc scrie level-ul.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.