Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut Baietii..Am incercat sa intru pe server acum 2 minute si mi-a aparut "Your IP is banned on this server..Post a unban request on http://forum.b-zone.ro..Server closed the connection."..Ma poate ajuta careva?

Salut.

Trebuie să faci exact ce scrie acolo. Intră aici (http://forum.b-zone.ro/topic/8002-cereri-unbanunban-requests/page__st__17680#entry1726118), completează modelul de postare (prima pagină, primul post) şi postează. Va trebui să aştepţi răspunsul lui @Kelton.

am o intrebare ce este cu hiddenu ala ca tot vad vand masina cu hidden si ma intreb la ce ma ajuta daca are hidden sau nu?

Hiddenul nu te ajută cu nimic, doar oferă un aspect aparte vehiculului. Culoarea de tip Hidden este una mai specială decât una normală, făcând maşina să capete un efect oarecum cromat.

Poţi face bani prin :

-Garbage Man ; Lawyer(Dar trebuie să ai în fiecare zi măcar 1milion,riscând să nu iesi pe+ de fiecare dată.) .

În rest poţi sta on tot timpul,primind bani atât din payday cât si din interest.(Asta dacă ai ceva bani in bancă)

Dar si alte job-uri,toate au avantajele si dezavantajele lor.Mai multe detalii vei gasi aici !

Un jucator detine un biz,cat timp trebuie sa nu intre in game pentru ca acel biz sa fie scos la licitatie.

Cu cine iau legatura in cazul in care am gasit un astfel de jucator?

Nu e un timp anume, Kelton decide cand un biz sa fie scos la licitatie sau nu.

Daca sti un astfel de jucator da-i un PM lui Kelton.

Cauta-ma in game sa iti dau ceva $$$$$. Nick: RoberT97

Nu ajuti prea mult facand asta, da-i un sfat nu bani pentru ca apoi va dori mai mult.

Daca am un warn pe forum si un avertisment verbal, cand cumpar clear 10% warn pe forum, se sterge si acel avertisment verbal?

Acel "Clear 10% Warn" de pe clienţi curăţă doar un punct de warn. În cazul în care te referi la avertisment verbal la una dintre secţiunile forumului, răspunsul este nu. Acel avertisment nu se şterge plătind o anumită sumă ci în funcţie de criteriile stabilite de echipa de moderatori ce se ocupă de respectiva secţiune.

Pe clienti.b-zone.ro se poate plati cu paypal?

Desigur, dupa ce iti alegi serviciul pe care doresti sa il achizitionezi si ajungi la pasul 3 si anume Review & Checkout unde vei vedea payment method si ai de ales dintre Paypal, Bank Transfer si Mobilpay.

da se poate, la sfarsit o sa iti apare intr-un colt in dreapta PayPal/Transfer Bancar/MobilePay (MobilePay deocamdata off, nu se mai fac platile prin telefon)

Desigur, dupa ce iti alegi serviciul pe care doresti sa il achizitionezi si ajungi la pasul 3 si anume Review & Checkout unde vei vedea payment method si ai de ales dintre Paypal, Bank Transfer si Mobilpay.

da se poate, la sfarsit o sa iti apare intr-un colt in dreapta PayPal/Transfer Bancar/MobilePay (MobilePay deocamdata off, nu se mai fac platile prin telefon)

Daca cineva a dat raspunsul corect si complet (Marco), tu (Veve) nu mai scrii acelasi lucru.

Salut, am si eu o intrebare. Am primit warn in-game, dupa cat timp se sterge acel warn, sau ce pot face pentru a scapa de el. L-am luat dintr-o prostie. Multumesc.

Singura posibilitate prin care sa scapi de un warn este sa platesti ban reali.

Intra aici http://clienti.b-zone.ro/cart.php?gid=2

Costa 2 euro.

Va salut...

Am o situatie... deci imi conduc frumos autobuzul si imi sare unul in fata; normal ca nevand-ul am trecut peste el si a murit ca avea viata putina, asa ca am primit Wanted 1 si si normal am fost arestat...

Ce se face intr-o situatie de genul... adica nu e corect ca eu i-au jail pentru ca unul nu stie ca se circula pe trotuar...

Ma gandesc ca si altii au patit...

Va salut...

Am o situatie... deci imi conduc frumos autobuzul si imi sare unul in fata; normal ca nevand-ul am trecut peste el si a murit ca avea viata putina, asa ca am primit Wanted 1 si si normal am fost arestat...

Ce se face intr-o situatie de genul... adica nu e corect ca eu i-au jail pentru ca unul nu stie ca se circula pe trotuar...

Salut.

Într-adevăr, această situaţie nu este una plăcută pentru şoferul în cauză dar nu se poate face nimic. Respectivul şofer va fi tratat la fel ca un suspect oarecare şi va fi procesat (arestat/omorât, după caz). Singura cale de a evita astfel de probleme este să mergi cu viteză redusă sau să fii foarte atent la tot ce mişcă în jurul tău.

Va salut...

În unele cazuri,anumiţi jucători,pentru a se omorî mai repede se aruncă intenţionat in faţa unei maşini.Dacă aduci dovezi solide cum că respectivul a procedat aşa,acesta va fi sancţionat in funcţie de caz,deoarece se consideră comportament NON-RP ! (Non Roleplay)

Salut.

Într-adevăr, această situaţie nu este una plăcută pentru şoferul în cauză dar nu se poate face nimic. Respectivul şofer va fi tratat la fel ca un suspect oarecare şi va fi procesat (arestat/omorât, după caz). Singura cale de a evita astfel de probleme este să mergi cu viteză redusă sau să fii foarte atent la tot ce mişcă în jurul tău.

În unele cazuri,anumiţi jucători,pentru a se omorî mai repede se aruncă intenţionat in faţa unei maşini.Dacă aduci dovezi solide cum că respectivul a procedat aşa,acesta va fi sancţionat in funcţie de caz,deoarece se consideră comportament NON-RP ! (Non Roleplay)

Va multumesc, da este cam enervant ca eu sa fiu cel care trebuie sa aiba griji si sa i-au si jail dar asta este...

cand va fi gata denominarea? ca suntem in 20, si sunt mai multe voturi de da la denominare, si inca nu s-a intamplat acest lucru

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.