Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am o nelamurire de ce cand intru cate odata pe server am 0 $ ,aproape tot timpul patesc asa,si am cate odata si 100k pe mine si ma trazesc cand intru cu 0$

Pe server este un bug la bani care costa in pierderea banilor cand dai /quit sau iei crash.

Te sfatuiesc sa iti pui toti banii in banca si sa nu tii sume mari la tine

@jok3r nu este vorba de [F4L] am spus sa apar la acea familie lider si ma intreaba multi cum mi-am facut familie dar eu nu stiu nimic si de acea am postat aici poate ma ajuta cineva

voua va merge serverul??

Nu, deocamdata este down. Motivul nu-l cunosc.. Se mai intampla.. Poate din cauza host-ului, poate este ceva de reparat. Dar daca este o problema temporara, probabil nu va tine foarte mult :)

Patience! :)

Daca ati pune mai multe case jocul ar sacada sau ar fi lag?Ptr ca nu traim rp pe server.50 de oameni au case si restul stau in chirie.Ar trebui sa fie vreo 200-300 de case (stiu ca ar fi mult de lucru) ca sa aiba toti si sa nu mai creasca atat preturile...

Si masinile ? Daca la fiecare casa da masina automat iti dai seama ce lag va fi si ce dezastru ? 200-300 de case cand /carupgrade va fi o avere, intra pe SF-RP sa vezi ca TOATE casele sunt de vanzare insa fara masini :)

mi se pare total aiurea faptul cu masina lui proprie.

De ce sa copiem alte servere?

Mie imi place asa si cred si la mai multi de jumate le place asa. Iti dai seama caci v-a veni un civil(nou) nu va gasi masina , va pleca dupa server , asa mai departe pana ce vom pierde lume. eu zic ca e bine asa.

o nelamurire... Nu stiu cum sa scot pe cineva din jail.... sunt lawyer... datimi si mie un email cu un tutorial va rog..... THX

Casa scoti pe cineva din jail trebuie sa fi lawyer ( esti ) dar pe langa asta ai nevoie si de un accept de la un cop care are rank 4+ . Accepturile nu se dau, dar pentru niste sume uriase de bani poti primi un accept. Partea cea mai nasoala este ca cu acel accept poti scoate doar o singura persoana din jail dupa care ai nevoie de inca un accept. Parerea mea este ca nu are rost sa mai fii lawyer ci sa te angajezi ca altceva.

Sper ca te-am lamurit :)

Am si eu o intrebare:am ban pana azi la ora 17:22..mi se scoate automat banu sau trebuie sa fac cerere unban?

Intri pe server dupa ce a trecut ora 17:22 si primesti automat unban.

Am si eu 1 intrebare :) De ce nu se pun mai multe masini (copcar) la baza Ng si FbI ??

Sunt de acord, si cred ca ne-ar prinde bine inca o masina verde sau doua. Asta pentru ca regulamentul interzice folosirea Patriotului pentru deplasare.

Presupunand o situatie in care un membru NG intra pe server la 5 minute dupa altul, iar cel dintai a plecat deja de la sediu (evident, cu singura masina verde pe care o avem). Astfel al doilea va fi silit sa mearga pe jos pana la intampinarea altei masini.

In concluzie, mi s-ar parea o decizie utila si optima! :)

:| Asta spuneti la propuneri pentru server nu aici , masinile cop/fbi/ng sunt folosite pentru : Patrulare / Interventii nu pentru plimbare , deaia exista /service taxi .

:| Asta spuneti la propuneri pentru server nu aici , masinile cop/fbi/ng sunt folosite pentru : Patrulare / Interventii nu pentru plimbare , deaia exista /service taxi .

Mersi pentru interventie TAZ. Mi-ar placea sa vad toate masinile PD aliniate frumos cand nu este vre-un wanted in lista. Si pls, nu-mi spune ca numai pentru patrulare/interventii sunt folosite, deorece mi se pare o afirmatie ipocrita. :)

Daca toti membrii PD/FBI/NG (inclusiv eu), pe care ii vedem in asemenea masini patruleaza/intervin, atunci le voi folosi si eu pentru a patrula de la Sediu NG pana la PD in Los Santos. :)

Si astfel vei fi si tu multumit si vom fi si noi!

Am si eu o intrebare pentru admini si restu stafului care se ocupa de samp!

Problema ar fi urmatoarea:

Eu pe accountul meu ( Blade_Trinity ) am full de bani adica 2 miliarde...si am 1 singur calculator...fratimiu a inceput sa joace si el samp si a facut lvl 5 si il tin si pe al lui deschis pe al 2 -lea administrator...si am trimit vreo 500 M lui pentru ca azi trebuia sa primesc datoriile de la niste playeri si m-au sunat 2 admini Mr.Ionuc pe /tv , iar piticul pe /call am explicat problema ...ionuc a zis oke...dar piticul mi-a zis de cont clona etc...eu vreau sa stiu daca este asa mare nevoie sa nu il tin pe fratimiu deschis pe al 2 -lea administrator ( a lu mama ) pentru ca nu vreau sa iau /ban aiurea...

As dori o lamurire din partea adminilor:D multumesc!

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.