Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cum pot mari numerul de randuri care apar in chat?
/pagesize [10-20]

De unde se inchiriaza Kart (masinuta de carting) si cat costa?
Se inchiriaza de pe langa docuri...Costa ~5k. Ma contactezi in joc la 8006 si te duc eu. Este acolo un "i" la care dai /enter si poti apoi ocnduce orice cart cu conditia sa nu iesi de pe server.

Pai cred ca daca ai maxim la sex , cand iti da cineva /sex nu te imbolnavesti. Sau cand ai droguri nu te faci "Stoned" asa de repede si nu te intorci dupa 4 droguri. Iar cu aia painkillers cred ca omori mai repede pe cineva sau mori mai greu.

Nu cum se pun ci la ce folosesc, si eu as fi interesat de acelasi lucru.
Pai..nu stiu sigur numele..la drugaddics iti da stonned mai greu, la healt, ai viata putin mai mare si alegi mai repede, la painkillers parca faci Damage mai mare..Nu le stiu numele upgradelor ca ti-as spune sigur. /call 8006 in joc. te ajut atunci.

De ce nu imi merge sv ? Varamiu se joaca de mama focului iar eu stau pe mess si ma plictisesc :)) imi arata 0/0 playeri. The server didn't respond/ Retriyng.... :|:|:| Pls help
Da. Si SaHyn mi-a zis ca lui nu-i merge serverul dar eu ma jucam..E de la lag probabil. Nu stiu ce sa zic.

De ce nu imi merge sv ? Varamiu se joaca de mama focului iar eu stau pe mess si ma plictisesc :)) imi arata 0/0 playeri. The server didn't respond/ Retriyng.... :|:|:| Pls help

Cei care au RDS nu se pot conecta ... problema se va rezolva in 1-2 ore.

Eu am UPC si nu imi merge.. Sper sa se rezolve cat mai repede

Salut sunt playerul ALeCs_X si am o problema cu serverul...azi 11/8/2010 jucam pe sv..si de odata pe la ora 12..mi-a cazut serverul..si nu sia mai revenit:| ban din cate vad nu am..netul imi merge bine...la alti playeri le merge sv:| deci..astept si eu un raspuns... Multumesc.

eu am satelnet si tot nu imi merge..

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.