TheVirus Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nume: TheVirus Producător: GIGABYTE Model: GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128-bit Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, este o placă bună și o am de foarte mult timp. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claude. Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Nume: ReKKSiOO Producător: Asus Model: Intel(R) HD Graphics 620 sau NVIDA GeForce MX110 Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Nu, deoarece este foarte slaba nu duce foarte multe jocuri. Alte precizări: O recomand doar pentru altele dar nu gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut. Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nume: Danut. Producător: Nvidia Model: GTX 1050 Ti 2GB Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Cam slaba la 2 gb, recomand un 4. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoque Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Nume: [Mr].Andrei Producător: Asus Model: ASUS ROG STRIX RTX 2080 Eşti mulţumit de ea? Argumentează : O placă video extraordinara, dar si scumpă. Alte precizări: Este o placa video cu care iti poti face treaba fara nicio problemă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madara. Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Nume:Madara. Producător:Gigabyte Model:GeForce GTX 1650 D6 Windforce Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Da, este o placa video foarte buna pot rula orice joc doresc pe ea. Alte precizări:Recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgwel Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Nume georgwel Producător:Gigabyte Model:GeForce GTX 1650 D6 Windforce Eşti mulţumit de ea? Argumentează:Da, este o placa video foarte buna pot rula orice joc doresc pe ea. Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuli4n Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Nume: stimabilu.iuli4n Producător:NVIDIA Model: GTX 1660 Super Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Merge extraordinar, in paralel cu un procesor bun, duce multe jocuri 'avansate', recomand. Alte precizări: Daca se iveste ocazia sa cumparati o noua placa video, aceasta este una dintre cele mai bune optiuni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG WilliamS Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Nume: Wilhelm Chrysler Producător: NVIDIA Model: GTX 950 Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, o am de aproximativ 5 ani si inca nu cred ca duce gta 5 relativ ok, cu mici frame drops dar acceptabil. Alte precizări: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbos RO Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Nume: Gabbos_RO Producător: Nvidia Model: GTX 1060 6GB Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, pentru pretul ei, isi face treaba de 3 ori mai bine. Recomand! Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Hawkeye Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Nume: Hawkeye Producător: NVIDIA Model: GTX 650 Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, este destul de veche dar este super buna pentru jocurile pe care obisnuiesc sa le joc de ex. Rocket League, Dead by Daylight, CS:GO si SAMP Alte precizări: Urmeaza sa o schimb destul de curand deoarece este cam veche si ar merge un upgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beebita ToV Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Nume: BeebitaRx Producător: NVIDIA Model: GTX 1060 6gb Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Având în vedere ca pot juca orice joc ieșit pe piata la ora actuala, da sunt foarte mulțumit de ea. Alte precizări: Un upgrade destul de curând nu cred ca urmează, s a dus vremea de fan gaming a mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alezzz Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Nume: Alex Producător: Nvidia Model:1050Ti Eşti mulţumit de el? Argumentează: Am cumparat placa pt mining, a mers si pe mining 4 luni, si inca merge de 2 ani super, pana si pe cele mai noi titluri. Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinatoNAMIKAZE Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 (edited) Nume: Sebi Producător: MSI Model: NVIDIA GTX 1060 6GB GDDR5 Eşti mulţumit de el? Argumentează: Merge bine, foarte bine chiar. Sunt foarte multumit de aceasta placa video Alte precizări: Edited August 14, 2021 by MinatoNAMIKAZE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baster Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Nume: Baster Producător: Nvidia Model: GTX 1050 Ti 2GB Eşti mulţumit de ea? Argumentează: E ok, isi face treaba cat am nevoie dar versiunea de 4 GB este net superioara. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaja Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 Nume: Blaja Producător: Nvidia Model: 1050TI OC 4GB Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Pentru cat ma joc eu sunt multumit, in acelasi timp am si 2 rig-uri de minat, unul din el are 4 placi video RX 6600-uri iar celalalt are 4RX 570-uri Alte precizări: Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamiNicu Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Va rog recomandati-mi o placa video pentru un i3 urgent va rog . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyOne Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 nvidia 1660 super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minxie Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Nume: Emily Producător: NVIDIA / MSI Model: RTX 3070 Gaming X Trio Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Sunt foarte multumita, duce orice joc cu performanta foarte buna. ❤️ Desi as fi dorit sa gasesc un RX 6800. Alte precizări: Nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phin Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Nume: PhineanS Producător: NVIDIA (GIGABYTE) Model: GTX 1650 OC Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Foarte multumit pentru nivelul de pret. Eu am cumparat-o cu un pret de 850 RON in urma cu 3 ani, ceea ce mie mi s-a parut un best-buy. Acum sincer nu o recomand decat la un pret sub 1000 RON, altfel nu isi justifica performanta. Pentru taskuri obisnuite si gaming light este geniala. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Nume: syko Producător: NVidia Model: GeForce GTX 1060 6 GB Eşti mulţumit de ea? Argumentează: da, placa e buna si ma pot juca majoritatea jocurilor pe ea, cum ar fi gta 5 (si fivem si ragemp), samp, csgo (actual cs2) Alte precizări: probabil odata cu aparitia gta 6 si dorinta de a ma juca jocul voi face un upgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Oxlong Posted March 21 Share Posted March 21 Nume: Mike. Producător: Intel Model: Iris Xe Graphix Eşti mulţumit de ea? Argumentează: Da, sunt destul de mulțumit, mă pot juca orice joc fluent și se vede foarte okay. Alte precizări: Câteodată se mai încălzește, dar nu durează mult răcirea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts