Jump to content

PROPUNERI

Vittorio Salvatore

Recommended Posts

PROPUNERI :

1. Contractele minime sa fie de 50.000 $ iar maximul unui contract sa nu aiba limita .

2. Dupa realizarea unui contract pe undercover sa nu mai primim WANTED .

3. Orders sa fie gratis pentru totata factiunile , cum si cei din NG / PD / FBI cumpara arme gratis , asa sa primim si noi .

4. Contractele pe admini sa se poata realiza si de membrii Hitman , fara a fi admini si ei insusi .

5. Comanda /togwhisper sa fie accesibila membrilor Hitman fara a avea PREMIUM ACCOUNT !

6. In timpul unui contract , tintele cu job-ul de DETECTIVE sa nu poate da /find pe membrii HITMAN , astfel ei nu vor reusi sa ne gaseasca .

1. Contra...ai intrat si tu in hitman si vrei sa te imbogatesti? LoL....+ ca nu ar mai fi contracte

2. Contra...sti vorba aia :) nu risti nu castigi+ ca nu ar mai avea nici un farmec

3. Cei din PD iau armele gratis din Armoury, la fel cum fac si FBI, NG au totul in spawn. Ce e asa rau sa dai 10k pe un order? sau cat costa...cei din PD/FBI, sa zicem ca le cumpara pe "banii statului"

4. Nu stiu ce sa zic....adminii mai vorbesc intre ei...poate unul din ei are treaba si tu tot incerci sa faci contractul pe el, acesta poate se enerveaza si se lasa cu warn sau mai stiu eu ce.

5. Asta ar merge... dar tot te-ar detecta, de exp ii va aparea "this player don`t allow wispers"

Deci in concluzie sunt cam inutile.

1. Chiar dacă sunt Hitman sunt contra .

2. De ce să nu primeşti wanted ? Ai omorât pe cineva.. - contra.

3. Cei din departamente cumpără arme gratis că este bizzu' ăla şi gabb / andrei au pus să fie totu' pe 0 - Contra. [ nu mori pentru 1o.ooo$ - 15.ooo$ ]

4. Nu, un admin se tot teleportează, dă TV din orice loc să vadă codaţii ... Nu ai cum să-l faci. - Contra.

5. Nu doar ţinta , ci şi departamentele . Dacă ai wanted şi ai contract vin departamentele după tine şi urlă ca disperaţii pe /m şi s-a dus totu'... - PRO.

1.Contra. Vrei sa-ti cumperi casa dintr-un contract?

2.Contra. De ce sa nu primesti wanted? Ca doar omori pe cineva.

3.Contra. Totusi, ar fi bine ca banii de pe /order sa intre in safebox.

4.Adminii au treaba uneori. Poate stau dupa vreun codat ceva si tu ii omori atunci. E mai bine ca adminii sa le rezolve.

5.Tot o sa-si dea seama. Iti apare aia cu doesn't allow whispers.

6.Contra.

PROPUNERI :

1. Contractele minime sa fie de 50.000 $ iar maximul unui contract sa nu aiba limita .

3. Orders sa fie gratis pentru totata factiunile , cum si cei din NG / PD / FBI cumpara arme gratis , asa sa primim si noi .

4. Contractele pe admini sa se poata realiza si de membrii Hitman , fara a fi admini si ei insusi .

5. Comanda /togwhisper sa fie accesibila membrilor Hitman fara a avea PREMIUM ACCOUNT !

6. In timpul unui contract , tintele cu job-ul de DETECTIVE sa nu poate da /find pe membrii HITMAN , astfel ei nu vor reusi sa ne gaseasca .

1. Ar fi un avantaj pentru Hitmani, si playeri '' normali '' ar ramane fara bani.

2. N-ar avea nici-un farmec, doar esti assasin platit.

3. Aici sunt de acord, in mafii se pierde salariul pe /order.

4. Contra.

5. Contra.

6. Contra, si daca te gaseste ce-ti face ?

1. Contra...ai intrat si tu in hitman si vrei sa te imbogatesti? LoL....+ ca nu ar mai fi contracte

2. Contra...sti vorba aia :) nu risti nu castigi+ ca nu ar mai avea nici un farmec

3. Cei din PD iau armele gratis din Armoury, la fel cum fac si FBI, NG au totul in spawn. Ce e asa rau sa dai 10k pe un order? sau cat costa...cei din PD/FBI, sa zicem ca le cumpara pe "banii statului"

4. Nu stiu ce sa zic....adminii mai vorbesc intre ei...poate unul din ei are treaba si tu tot incerci sa faci contractul pe el, acesta poate se enerveaza si se lasa cu warn sau mai stiu eu ce.

5. Asta ar merge... dar tot te-ar detecta, de exp ii va aparea "this player don`t allow wispers"

Deci in concluzie sunt cam inutile.

Da , vreau sa ma imbogatesc , care este problema ta ? Au fost o serie de propuneri doar , nu o serie de reguli impuse de mine .

Pentru un contract trebuie sa iei arme de 10 k pentru un rifle si primesti 10 k la contract si uneori te si omoara si iar o iei de la capat .

Da , vreau sa ma imbogatesc , care este problema ta ? Au fost o serie de propuneri doar , nu o serie de reguli impuse de mine .

Pentru un contract trebuie sa iei arme de 10 k pentru un rifle si primesti 10 k la contract si uneori te si omoara si iar o iei de la capat .

exista arms dealeri.

PROPUNERI :

1. Contra.

2. Contra.

3. PRO.

4. Contra.

5. PRO.

6. PRO.

PROPUNERI :

1. Contra

2. Contra

3. Pro

4.Pro

5. Pro

6. Contra

PROPUNERI :

1. Contractele minime sa fie de 50.000 $ iar maximul unui contract sa nu aiba limita . Și câte contracte crezi că o să fie dacă minimul e 50.000$?

2. Dupa realizarea unui contract pe undercover sa nu mai primim WANTED . Aici sunt parțial de acord cu tine. Tu te poți pune undercover chiar dacă nu mergi după țintă și poți omorî, din greșeală sau nu, alte persoane pe care nu ai contract. Mai degrabă să nu primești wanted când omori persoana pe care ai contractul decât când ești undercover.

3. Orders sa fie gratis pentru totata factiunile , cum si cei din NG / PD / FBI cumpara arme gratis , asa sa primim si noi . Cei din departamente, fiind instituții ale statului, își cumpără armele din Armouries, care sunt proprietăți ale statului. Din moment ce muncesc în favoarea statului e normal să nu plătească, la fel e și în RL, asta mi se pare logic. Ce mi se pare ilogic e ca toată lumea să primească arme gratuite, și prin toată lumea mă refer la facțiunile cu orders.

4. Contractele pe admini sa se poata realiza si de membrii Hitman , fara a fi admini si ei insusi . Eu nu cred că ai dori să te riști să primești ban pentru deranjarea adminului în timpul muncii. Îți fac eu o contrapropunere, să se scoată contractele pe admini ca să nu te mai uiți la sumele puse pe ei și să știi că nu le poți face.

5. Comanda /togwhisper sa fie accesibila membrilor Hitman fara a avea PREMIUM ACCOUNT ! E o caracteristică a contului premium, n-ar fi prea cinstit să vă fie vouă permis așa ceva.

6. In timpul unui contract , tintele cu job-ul de DETECTIVE sa nu poate da /find pe membrii HITMAN , astfel ei nu vor reusi sa ne gaseasca . Să zicem... deși nu mi se pare prea normal. Dacă ești priceput îți faci contractul de la distanță fără să te vadă nimeni.

Acum să revin la motivul principal pentru care postez aici. Topicul cu Propuneri este închis, acesta nu a fost închis fără motiv. Voi acum nu faceți decât să deschideți topicuri aiurea cu propuneri peste care nu se va uita cine trebuie și care vor fi egale cu zero pentru că nu le-ați postat acolo. Înțeleg că doriți unele schimbări, dar aveți răbdare.

1. Am vorbit si pe /f, nu prea vor fi contracte.

2. Nea, nu ar mai avea niciun farmec (mie-mi place sa vina copii dupa mine :)) )

3. Daca banii din contracte ti i-ar lua Addyn, as fi pro, dar asa, din banii de contracte iti iei si ordere. (Pentru nestiutori cel mai scump e $8.000 [8K])

4. Adminii au hotarat sa nu se faca contracte pe ei de catre playerii fara admin.

5. Incearca sa faci contracte silent, si nu vei avea nevoie de togwhisper.

6. Aici sunt de acord, m-am saturat ca toti ce sunt detectivi sa-mi urle in gura mare numele si sa imi dea peste cap treburile..

@ Cat despre cei care nu au fost in hitman si vin aici sa dea pro/contra aiurea, mai bine stau si privesc.

@@ Yonutz, aia cu "tog whisper" iti apare chiar daca nu esti langa el, si esti la distanta de un oras. Fa un test cand serverul revine.

@@@ Intai astea ar trebui discutate intre membri, sa cadem de comun acord toti, nu doar o parte.

Acu va plangeti ca nu faceti bani din hitman ? :| dupa ce ca e incredibil de greu de ajuns in HA si e cea mai faina factiuni va mai si plangeti..daca vreti asa mult bani faceti-va farmer si asa faceti bani mai multi.

Cam toate propunerile sunt bune doar pentru hitmani si pentru restul nu.

Singura propunere mai ok e cea cu order , ar trebui reduse preturile nu sa fie pe moca..zic eu :P

Sal :P

Chiar daca esti membru Hitman,nu trebuie sa faci propuneri doar sa iesiti voi in avantaj.

1.Contra deoarece pretul este foarte mare,doar cei care isi permit vor pune contract de 50k pe cineva si daca e politist ce faci?contractul minim e deja 100k,cred ca este de ajuns.Este la alegerea ta,pui contract cat vrei,nu cat vor hitmanii :))

2.Contra ,cum au spus si mai sus,te poti pune pe undercover si omori fara sa primesti wanted.Ar fi o solutie,sa poti da /undercover doar dupa ce ai primit contract,ca sa nu dai aiurea.Deci,in concluzie,daca s-ar putea pune hitmanul pe undercover doar dupa ce a primit contractul de la rank 4+ ar fi mai bine.

3.Contra si la asta,iti poti luat arme de la GSLS,GSLV sau dealeri,daca tot nu vreti sa dati 10k-15k pe arme.

4.Asta chiar Contra,adica,adminul poate avea treaba,iar tu daca il mai si omori...,asa adminii vorbesc,vede daca are treaba sau nu si...rezolva ei..nu trebuie sa ii deranjam noi.

5.Nu prea vad la ce te ajuta asta....adica inchizi wisper,ce rezolvi?daca esti pe undercover oricum nu iti poate da /w deoarece nu stie cine este,asa ca...Contra

6.Ar fi ceva,dar sa nu apara nici un mesaj,adica daca da /find pe hitman,sa nu apara nici mesaj pe chat nici CP pe harta.Dar,acest lucru sa mearga la toti hitmanii,adica dau /find pe un hitman,acel hitman nu este pe undecover,deci il pot vedea,iar daca este nu il pot vedea....dar...cred ca tot mai bine este asa...,sa avem dreturi egale,tu dai find pe noi,noi dam find pe tine :)),iar faza cu politistii sa nu poata da /find,pai tu ai wanted 6 si ei nu pot veni dupa tine??.

Revin la ideea ca e mai bine asa,dupa mine:Cand un rank 4+ da contractele,daca un hitman,premeste contractul,sa se activeze automat undercover,iar cand termini contractul,dupa cateva secunde(pentru a nu fi descoperit,de ex 10-20 secunde pt a fugi de acolo) sa iti dispara undercover.Asa scapi de grija cu undercover si nu se mai pot face abuzuri.

PS: Nu mai faceti topicuri ,propunerile se fac doar in topicul de propuneri,nu aiurea,sa facem alte topicuri.Salut

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.