antonio gaming Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 Nick:Alexandra_Queen Level:15 spre 16 Vârstă (reală):16 Sex (real):Baiat Vechime pe server:2 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Vreau sa fiu primar pentru a ajuta pe totii playerii de sub level 7 si plus level 2 cu niste taxe si sa ii ajut cu ceea ce nu stiu. Ce intenționez să fac pentru jucători:Voi ajuta totii playeri cu ceea ce nu stiu si cu taxe. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 Nick: XESLevel: 148Vârstă (reală): 21 Sex (real):Baiat Vechime pe server: 8 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Da, acum ceva timp Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am mai fost si consider ca as putea sa fac o treaba buna si acum. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu vreau sa promit multe, dar stiu ca o sa fac o treaba buna si am multe planuri. 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 (edited) Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar al lunii Iunie vor fi: cowS, Day, Xes Votul va avea loc in data de 31.05.2018, ora 11:00. Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/192 Succes! The candidates who will be on the vote list for the mayor of June will be: cowS, Day, Xes The vote will be on 31.05.2018, at 11:00. The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/192 Good luck! Edited May 31, 2018 by THELiAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 RomânăAplicațiile pentru gradul de Mayor au fost deschise.EnglishMayor applications are now open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uK D0x Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 (edited) Nick: [D0x].exeLevel: 74Vârstă (reală): 20 Sex (real):Baiat Vechime pe server: 4 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu,nu am avut aceasta functie pana acum. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa vad si eu cum e in aceasta functie,si sa imi fac treaba cat mai bine. Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa ii ajut cu bani,si sa le fac un joc frumos. Edited June 23, 2018 by uK Marius 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 (edited) On 5/25/2018 at 11:54 AM, Irina ZEW said: Am facut o greseala, repostez Edited June 23, 2018 by Irina ZEW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iMarioIK Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 (edited) Nick:iMarioIK Level:22 Vârstă (reală):13 ani Sex (real):masculin Vechime pe server:5 luni aproape 6 RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?- Nu,din pacate nu am mai avut. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc sa fiu Primar deoarece nu am mai avut aceasta functie si vreau sa incerc ceva nou.Bineinteles ca nu aceste sunt singurele motive.Mai doresc sa ajut playerii incepatori deoarece nu imi place cand vad ca unii care au lvl mai mare isi bat joc de cei care au lvl mai mic si vreau sa schimb acest lucru. Ce intenționez să fac pentru jucători:Prin donatiile primite de la jucatorii mai experimentati,care au peste lvl 7,care vor umple seiful primariei,doresc sa impart banii spre cei care au mai multa nevoie de ei. Edited June 23, 2018 by iMarioIK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Irina Posted June 23, 2018 Popular Post Share Posted June 23, 2018 (edited) Nick: Irina Level: 46 Varsta (reala): 15 ani.Sex (real): feminimVechime pe server: 3 ani.RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul pentru care doresc sa fiu Primar este acela de a ajuta playerii de pe comunitate, mai ales cei noi veniti pe server ce trebuie ajutati cu tot posibilul. Majoritatea jucatorilor pe care ii cunosc de pe acest server imi sunt amici, si vreau sa ii ajut cu tot posibilul. Un alt motiv este cel de a face evenimente, pentru ca jucatorii sa faca bani din castigarea lor. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Vreau sa ajut jucatorii de pe server indiferent de nivelul acestora. 2. Vreau sa fac evenimente pe server, cu aceste ocazii jucatorii pot face bani mai usor. 3. Vreau sa ramana taxa la 1$, ceea ce o sa se intample daca ajung la aceasta functie 4. In timpul saptamanii banii stransi in seif o sa fie donati catre jucatorii cu nivel mic. 5. Sa conving jucatorii noi veniti pe comunitate ca au ales serverul potrivit. 6. Jucatorii vor avea un primar activ 7. Voi face un top cu donatori 8. Voi ajuta si jucatorii straini, cei care vorbesc Limba Engleza, caci vorbesc aceasta limba fluent. Edited June 23, 2018 by Irina ZEW 54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkler4Mond Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 (edited) Nick:Madutzu99 Level:105 Vârstă (reală):19 Sex (real):Masculin Vechime pe server:cam 5 ani.RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?NuMotivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc să fiu primar în primul rând pentru a ajuta jucătorii de pe server cu bani făcând evenimente zilnice, dar și cu sfaturi. În plus consider că am experiența necesară pentru această funcție având în vedere că am fost admin 1 si fost helper 1 si 2 am ceva experienta. Însă mereu este loc de mai bine, și de această dată dacă jucătorii îmi vor acorda o șansă promit că mă voi descurca mult mai bine decât celalat mayor . Și să nu mai spun că această funcție mi se pare una dintre cele mai importante funcții de pe server. Ce intenționez să fac pentru jucători: În primul rând am să setez taxa la 1$ toată luna. Promit că evenimentele nu vor lipsii în nicio zi și am să mă dedic foarte mult acestei funcții, mi-am pregătit o listă cu evenimente speciale și unice de la începutul lunii iulie și am de gând să le organizez de-a lungul mandatului meu dacă îmi veți acorda șansa de a vă fi Mayor. Taxa va fi împărțită cât mai des posibil și în cazul în care seiful nu se umble în timpul unei sesiuni de caritate îl voi umple eu. Am să încerc să organizez în fiecare weekend evenimente speciale și de amploare, dar asta nu însemnă că ele vor lipsii și din cursul săptămâni Edited June 23, 2018 by Madutzu99 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Nick: Sebi. Level: 76 Vârstă (reală): 14 ani, pe 10 Iulie fac 15. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 ani și 5 luni. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe /gov. Doresc să inițiez toți playeri noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine, fiind o persoana care se înțelege bine cu majoritatea playerilor. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Vreau ca taxa să fie setată la 1$ indiferent de ora sau zi. 2. Voi face un topic la secțiunea mayor numit "Cere şi vei primi", unde playeri cu level intre 2 si 7 vor fi sponsorizați de mine printr-o cerere aferentă facută în acel topic. In urma acestei cereri voi oferi o sumă modestă de 10.000$, puteți face această cerere o dată la o saptămână. 3. De luni până vineri la ora 20:30 voi imparți taxa playerilor cu level intre 2 şi 7. Iar sâmbată şi duminica o voi imparți odata la ora prânzului adică ora 14:00 şi odata seara la ora 20:00. 4. De luni până vineri de la ora 22:00 voi organiza câte un event clasic ( LMS, LCS, X/O, etc ) cu un premiu destul de ridicat. La aceste evenimente vor participa doar playeri cu level sub 50. 5. Vineri seara la ora 23:00 voi organiza un event nocturn, ceva mai special, cu un premiu măricel unde vor participa toți playeri. 6. Duminică dimineața şi seara voi organiza aşa zisă plimbare cu limuzina primarului, unde vom cutreiera harta în lung şi în lat. 7. În fiecare duminica voi pune la bătaie o maşina cu pretul intre 50.000$ si 100.000$, aceasta maşină va fi caştigată doar printr-un event. LUNI - VINERI 15:00-17:00: Eventuri clasice.19:00-21:00: Eventuri clasice.20:00: Împărţirea taxei. 21:00-22:00: Event Special. SÂMBĂTĂ14:00: Evente Clasice.16:00-17:00: Târg auto. 18:00: Evente Clasice. 20:00: Împărţirea taxei.20:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-9.DUMINICĂ15:00: Eventuri clasice 17:00-18:00: Ajutor financiar pentru jucătorii de nivel 2-9. 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei.20:30-21:30: Eventuri speciale.21:30-22:00: Eventuri Speciale. Ce înseamnă event clasic?Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc. Ce înseamnă event special? Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani. Ce înseamnă Fun Hour? Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar. În cazul în care mă veţi susţine şi vreţi să fac şi altceva decât este prezentat mai sus, aştept câte un PM din partea voastră, iar ideile ce mi se vor părea cele mai interesante le voi aplica. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South i S w i t c H Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 (edited) Retrag Edited June 24, 2018 by LF iSwitcH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Nick: XESLevel: 148Vârstă (reală): 21 Sex (real):Baiat Vechime pe server: 8 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Da, acum ceva timp Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am mai fost si consider ca as putea sa fac o treaba buna si acum. Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa fac iar eventuri cu GOLD si bani si sa fac o noua TOMBOLA LUNARA 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihayKING Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Nick: MihayKINGLevel: 81Vârstă (reală): 17 Sex (real):Baiat Vechime pe server: 3 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu dar doresc foarte mult sa obtin aceasta functie. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fac un pas foarte mare pe acest server m-am saturat de mafie si de toate factiunile pasnice as vrea sa incerc si eu ceva mai nou cum ar fi meseria de primar. Ce intenționez să fac pentru jucători: Vreau sa le ofer tot ce isi doresc ei, cum ar fi sa le fac foarte multe eventuri cu masini sume de bani si gold 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South YONUK Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Nick: [Y]ON[K]Level: 65Vârstă (reală): 17 Sex (real):Baiat Vechime pe server: 2 ani RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/[Y]ON[K] Ai mai avut aceasta functie?: Nu,nu am avut aceasta functie pana acum. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Functia de primar este unica pe server ,imi doresc sa obtin aceasta functie din pricina ca imi place sa ajut playerii cu nivel mic. Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc sa fac multe evenimente pentru cei incepatori,sunt si helper si imi place sa ajut jucatorii. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Nick: EXTRATERESTRULevel: 95Vârstă (reală): 19 Sex (real):Baiat Vechime pe server: 6+ ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut incepatorii serverului. Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, tombole si intalniri saptamanale cu jucatorii comunitatii pentru a le asculta parerile/opiniile/nemultumirile. 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkler4Mond Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 On 6/23/2018 at 11:25 AM, Madutzu99 said: Retrag 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar al lunii Iulie vor fi: Irina, XES si EXTRATERESTRU. Votul va avea loc in data de 29.06.2018 in intervalul orar 18-22:00. Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: Succes! The candidates who will be on the vote list for the mayor of July will be: Irina, XES and EXTRATERESTRU. The vote will be on 29.06.2018 between hours 18-22:00. The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: Good luck! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 (edited) RomânăAplicațiile pentru functia de Mayor au fost deschise.EnglishMayor applications are now open. Edited July 24, 2018 by Robica 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Peleg Posted July 24, 2018 Popular Post Share Posted July 24, 2018 Nick: Peleg Level: 82 Age (real): 17 in October Gender(real): Male How old are you on the server?: I'm playing in B-zone for something like 3 years. RPG profile link: Did you been Mayor in the past?: No, but i would like to try it very much. The reason you want to become a Mayor: I would like to make Speacial events (new events), Help newbies by giving them money and make special events for them. I will make at least one event per day, I'm very active in the server, I Have many ideas of Special events that nobody have seen before. What I intend to do for other players: I will make events with speical prizes (Cars/ Money/ and maybe even GOLD) 71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
E U S E B I U Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 (edited) Nick: Eusebiu.Level: 63Vârstă (reală): 16Sex (real): MasculinVechime pe server: 4 ani si 4 luniRPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Din păcate, nu.Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc funcţia de Primar pentru a putea ajuta jucătorii de nivel mic cu bani, maşini, sfaturi şi multe altele! Voi încerca sa scap de monotonia de pe server, prin evenimente zilnice şi multe altele. Doresc să avansez în cariera mea de primar, pe acest server, făcând jucatorii mulţumiţi prin corectitudinea de care dau dovadă, faţă de restul jucătorilor. Consider că am experienta necesară pentru a obţine această functie si pentru a face jucătorii multumiţi.Ce intenționez să fac pentru jucători: Mai jos aveţi mai jos un program oficial, pe care voi încerca să-l respect cu mare stricteţe daca o sa obtin functia de Mayor. LUNI - VINERI 20:00-21:00: Eventuri clasice 21:00-21:30: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 21:30-22:30: Fun Hour 22:30-02:00: Eventuri clasice SÂMBĂTĂ16:00: Olimpiadă între clanurile cu 50 sloturi (săptămâna 1), 25 sloturi (săptămâna 2), 15 sloturi (săptămâna 3), câştigătoare (săptămâna 4) 19:00-20:00: Târg auto 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 20:30-02:00: Eventuri specialeDUMINICĂ13:00: Olimpiadă între facţiunile paşnice (săptămâna 1), ganguri (săptămâna 2), departamente + Hitmen (săptămâna 3), facţiunile câştigătoare (săptămâna 4) 17:00-18:00: Sprijin financiar pentru jucătorii de nivel 2-7 18:00-20:00: Eventuri clasice 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 20:30-21:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii şi alte chestiuni de acest gen. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil. 21:00-02:00: Eventuri specialeCe înseamnă event clasic?Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc. Ce înseamnă event special? Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani. Ce înseamnă Fun Hour? Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar. Acest program nu este fix. Se pot adăuga activităţi / evenimente spontane şi, dacă este cazul, se pot amâna anumite activităţi. În timpul weekend-ului, programul va fi şi mai încărcat. Staţi liniştiţi, veţi primi până la ultimul bănuţ! Pe deasupra, voi face unele evenimente in colaborare cu anumite factiuni si clanuri. #URŞIIPRIMARI #VOTATIURSUŞEF #FAPTE, NU VORBE Edited July 24, 2018 by South Eusebiu 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 (edited) Nick: Sebi. Level: 78 Vârstă (reală): 15 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 ani și 6 luni. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe /gov. Doresc să inițiez toți playeri noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine, fiind o persoana care se înțelege bine cu majoritatea playerilor. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Vreau ca taxa să fie setată la 1$ indiferent de ora sau zi. 2. Voi face un topic la secțiunea mayor numit "Cere şi vei primi", unde playeri cu level intre 2 si 7 vor fi sponsorizați de mine printr-o cerere aferentă facută în acel topic. In urma acestei cereri voi oferi o sumă modestă de 10.000$, puteți face această cerere o dată la o saptămână. 3. De luni până vineri la ora 20:30 voi imparți taxa playerilor cu level intre 2 şi 7. Iar sâmbată şi duminica o voi imparți odata la ora prânzului adică ora 14:00 şi odata seara la ora 20:00. 4. De luni până vineri de la ora 22:00 voi organiza câte un event clasic ( LMS, LCS, X/O, etc ) cu un premiu destul de ridicat. La aceste evenimente vor participa doar playeri cu level sub 50. 5. Vineri seara la ora 23:00 voi organiza un event nocturn, ceva mai special, cu un premiu măricel unde vor participa toți playeri. 6. Duminică dimineața şi seara voi organiza aşa zisă plimbare cu limuzina primarului, unde vom cutreiera harta în lung şi în lat. 7. În fiecare duminica voi pune la bătaie o maşina cu pretul intre 50.000$ si 100.000$, aceasta maşină va fi caştigată doar printr-un event. LUNI - VINERI 15:00-17:00: Eventuri clasice.19:00-21:00: Eventuri clasice.20:00: Împărţirea taxei. 21:00-22:00: Event Special. SÂMBĂTĂ14:00: Evente Clasice.16:00-17:00: Târg auto. 18:00: Evente Clasice. 20:00: Împărţirea taxei.20:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-9.DUMINICĂ15:00: Eventuri clasice 17:00-18:00: Ajutor financiar pentru jucătorii de nivel 2-9. 18:00-20:00: Eventuri clasice20:00: Împărţirea taxei.20:30-21:30: Eventuri speciale.21:30-22:00: Eventuri Speciale. Ce înseamnă event clasic?Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc. Ce înseamnă event special? Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani. Ce înseamnă Fun Hour? Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar. În cazul în care mă veţi susţine şi vreţi să fac şi altceva decât este prezentat mai sus, aştept câte un PM din partea voastră, iar ideile ce mi se vor părea cele mai interesante le voi aplica. Edited July 24, 2018 by Sebi VODA 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Nick: EXTRATERESTRULevel: 95Vârstă (reală): 19 Sex (real):Baiat Vechime pe server: 6+ ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut incepatorii serverului. Ce intenționez să fac pentru jucători: Evenimente zilnice, tombole si intalniri saptamanale cu jucatorii comunitatii pentru a le asculta parerile/opiniile/nemultumirile. 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Irina Posted July 24, 2018 Popular Post Share Posted July 24, 2018 (edited) Nick: Irina Level: 48 Varsta (reala): 15 ani.Sex (real): feminimVechime pe server: 3 ani.RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Da. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul pentru care doresc sa fiu Primar este acela de a ajuta playerii de pe comunitate, mai ales cei noi veniti pe server ce trebuie ajutati cu tot posibilul. Majoritatea jucatorilor pe care ii cunosc de pe acest server imi sunt amici, si vreau sa ii ajut cu tot posibilul. Un alt motiv este cel de a face evenimente, pentru ca jucatorii sa faca bani din castigarea lor. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Vreau sa ajut jucatorii de pe server indiferent de nivelul acestora. 2. Vreau sa fac evenimente pe server, cu aceste ocazii jucatorii pot face bani mai usor. 3. Vreau sa ramana taxa la 1$, ceea ce o sa se intample daca ajung la aceasta functie 4. In timpul saptamanii banii stransi in seif o sa fie donati catre jucatorii cu nivel mic. 5. Sa conving jucatorii noi veniti pe comunitate ca au ales serverul potrivit. 6. Jucatorii vor avea un primar activ 7. Voi face un top cu donatori 8. Voi ajuta si jucatorii straini, cei care vorbesc Limba Engleza, caci vorbesc aceasta limba o vorbesc destul de fluent. Edited July 28, 2018 by Irina ZEW 55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post South sniKK Posted July 24, 2018 Popular Post Share Posted July 24, 2018 (edited) Nick: FLANe Level:46 Vârstă (reală):17 ani. Sex (real):Masculin Vechime pe server: Aproximativ 1 an jumatate. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin primarul serverului RPG1, deoarece as dorii foarte mult sa ajut jucatorii de pe aceasta comunitate cu bani si mai ales sa fac evenimente pentru toti playerii pentru FUN si sa ne distram impreuna pana la urma asta ne dorim cu totii. Pot spune ca am vechimea necesara pentru a primi aceasta functie importanta de mayor. Promit solemn ca daca jucatorii imi vor acorda aceasta functie minunata, promit din toata inima ca o sa ajung la un nivel la care ultimul primar nu a ajuns. Pot spune ca este foarte importanta aceasta functie si trebuie sa stii sa interactionez cu toti jucatorii acestei comunitati . Ce intenționez să fac pentru jucători: Pai in primul rand am sa setez taxa la 1$ toata luna. Evenimentele o sa fie zilnice cu $$$ sau chiar si GOLD. Evenimentele o sa fie o surpriza, adica ceva special pentru toti playerii, si daca ar fi sa primesc mayor de la prima zi de la acordarea acestei functii evenimentele o sa fie FIREEEEEEE. Taxa care o sa impart foarte repede daca si voi o sa ma ajutati sa ajut playerii cu nivele mici, bineinteles. Iar in WEEKEND-uri o sa fac tot posibilul sa fac macar cate un eveniment cu GOLD, deoarece oricine si-ar dorii sa primeasca gold si sa isi cumpere ceva de folos pentru ei. EU SUNT FLANE SI ASTEPT SA MA VOTATI PE LUNA AUGUST! CHEEEEERSSSSS! PRIMITI O HALBA DE BERE. BAAAA! Edited July 25, 2018 by FLANe 57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkler4Mond Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Nick:Madutzu99 Level:105 Vârstă (reală):19 Sex (real):Masculin Vechime pe server:cam 5 ani.RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?NuMotivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc să fiu primar în primul rând pentru a ajuta jucătorii de pe server cu bani făcând evenimente zilnice, dar și cu sfaturi. În plus consider că am experiența necesară pentru această funcție având în vedere că am fost admin 1 si fost helper 1 si 2 am ceva experienta. Însă mereu este loc de mai bine, și de această dată dacă jucătorii îmi vor acorda o șansă promit că mă voi descurca mult mai bine decât celalat mayor . Și să nu mai spun că această funcție mi se pare una dintre cele mai importante funcții de pe server. Ce intenționez să fac pentru jucători: În primul rând am să setez taxa la 1$ toată luna. Promit că evenimentele nu vor lipsii în nicio zi și am să mă dedic foarte mult acestei funcții, mi-am pregătit o listă cu evenimente speciale și unice de la începutul lunii iulie și am de gând să le organizez de-a lungul mandatului meu dacă îmi veți acorda șansa de a vă fi Mayor. Taxa va fi împărțită cât mai des posibil și în cazul în care seiful nu se umble în timpul unei sesiuni de caritate îl voi umple eu. Am să încerc să organizez în fiecare weekend evenimente speciale și de amploare, dar asta nu însemnă că ele vor lipsii și din cursul săptămâni 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts