Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[MAYOR] - Aplicaţii Primărie / Mayor Applications

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: RounD

Level: 17

Vârstă (reală): 18 ani

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: De pe 04.12.2010

Poză cu /stats: http://i.imgur.com/nbD9kaw.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Singurul motiv pentru care doresc această funcție este de a ajuta playerii care chiar au nevoie de ajutor financiar pentru a rămîne alături de B-Zone, playerii care nu au bani pe clienți pentru a se îmbogăți momentan.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Orice apel către primar va fi luat în considerare și evaluat într-un termen cît mai scurt. Sunt dispus să ajut începătorii cît în plan financiar atît și moral, informîndu-i despre orice ce ține de server la nevoia acestora. Întrucît Staff-ul serverului are probleme mult mai importante de rezolvat și de unul singur nu mă voi descurca, voi organiza și o campanie la care începătorii deasemenea vor putea apela pentru a primi un ajutor.

1. În fiecare zi voi dona 500k pentru începători pe care alături de banii din charity îi voi împărți seara între orele 20:00-22:00.

2. Voi organiza eventuri disponibile pentru orice player, evitînd orele în care au loc ședințe/antrenamente. Premiile nu vor fi doar bănești, ci și bunuri (case/bizuri/vehicule).

3. Toți începătorii (lvl 2-7) care nu au licențele, le vor primi fără să achite prețul acestora, le voi plăti eu, absolut la toți începătorii.

4. În data de 17 Februarie vă va aștepta o zi plină de surprize, eventuri, de dimineață pînă-n seară. Iar pe la ora 21:00 va fi un Event de peste 50 de milioane.

Edited by RounD

Nick: Just.xeS

Level: 60

Vârstă (reală): 15 ani

Vechime pe server: 4 ani

Poză cu /stats:

http://i49.tinypic.com/acxyjm.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii noi si consider ca stiu destule incat sa ocup aceasta functie. Si acum mult timp am mai fost primar. Numit in functie de lexutzu :). Vreau sa dovedesc ce pot si consider ca merit o sansa.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa ii ajut mereu si sa ajut mereu pe toti . Eventuri , Sa organizez diferite "festivale" speciale pentru playerii noi si diferite concursuri. :)

Edited by JusT XeS

Nick: Nicu_Apetrei

Level: 41

Vârstă (reală): 16

Vechime pe server: 1 an si 6 luni. ( 11 Septembrie 2011 )

Poză cu /stats: http://postimage.org/image/vwiwdh7ub/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc ca majoritatea playerilor care intra pe server, de la level mic sa ii ajut sa inceapa cu dreptul. Vreau sa imi fac treaba cat mai bine, poate mai bine decat ceilalti primari.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Cum am mentionat si mai sus doresc sa ajut playerii sa inceapa cu dreptul pe acest server. Voi organiza evenimente pentru cei de level mic dar sa nu ii uitam si pe cei ,,mai mari". Voi ajuta playerii cu bani pentru licente/level nu numai cu banii din taxa si altele. Toti vor fi ajutati si le voi da sfaturi bune cand au nevoie de unul sau au nevoie de ceva tot timpul o sa le intind o mana de ajutor. Eu cred ca am strans destula experienta si cred ca ma voi descurca, pentru ca atunci cand ma plictisesc pe server mai merg la Spawn Civil si ajut pe cei noi intrati. Le spun de job-uri ce trebuie sa faca si ce NU trebuie sa faca, ii explic in mare ce trebuie si ce nu. Am multe idei si sper sa fiu acceptat si sa primesc voturile tale.

Retrag.

Edited by pH Nicu

Nick: Giuliano

Level: 37

Vârstă: 16 ani

Sex: Masculin

Vechime pe server: Aproximativ 4 ani.

Poză cu /stats: http://i.imgur.com/exRwZaT.jpg

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Intentia mea de cand sunt pe aceasta comunitate a fost de a ajuta alti jucatori.

Ce intenționez să fac pentru jucători: In primul rand le voi oferii tuturor celor nevoiasi suport financiar, pe langa asta ii voi ajuta cu sfaturi legate de joc, le voi oferii consiliere publica cel putin o data la doua zile, si voi face un numar mare de evenimente distractive in fiecare zi pentru a ajuta la bunastarea jucatorilor de pe server.

Nick: PIN92

Level: 79

Vârstă (reală): 20 ani

Vechime pe server: 3 ani si 7luni

Poză cu /stats: http://postimage.org/image/a1jyjf3jl/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fiu primar deoarece am fost in multe factiuni si detin level mare,cunosc foarte bine serverul b-zone,detin 1miliard cash si as dori ca banii acestia prin eventuri sa ajunga la cine trebuie,nu vreau sa mai achizitionez anumite bunuri si de a risipi banii in interes personal,nu mai vreau sa stau pe server si sa ma sune un player si sa ceara bani ca detine level mic,asa le pot oferi sansa sa isi castige pe drept ce isi doresc.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi face eventuri si voi implica si factiunile SI si Taxi sa ma ajute in cautarea si aducerea jucatorilor noi in cel mai scur timp la mine pentru a le explica ce ar trebui sa faca pentru inceput.Totodata ii voi invata locurile sigure dupa server,ce e bine si ce nu e bine sa faca. Vor fi eventuri strict pentru acesti jucatori level 1-7 iar premiile nu vor fi doar bani(cash) se vor da faggio/stalion/landstalker masini accesibile pentru ei si totodata foarte bune pentru inceput. Multumesc anticipat!

Nick: S.VLAD

Level: 22+

Vârstă: 17 Ani.

Sex: Masculin.

Vechime pe server: 3 Luni.

Poză cu /stats: http://i.imgur.com/7hlvQWy.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin Primar sa ajut playeri cu tot ce pot.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Daca ajung Primar voi face multe event-uri, voi oferi bani de licente pentru playeri care au nevoie si nu au bani pentru asa ceva si nu in ultimul rand am de gand sa ajut toti playeri sub level 7 cu sume mari/mici , dar nu exagerate.

Edited by PH Vladutz

Nick: Nutu.

Level: 27

Vârstă (reală): 15

Sex (real): Masculin.

Vechime pe server: Aproximativ 1 an.

Poză cu /stats:

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc sa incerc ceva nou si sa ajut playeri cu tot ceea ce pot.

Ce intenționez să fac pentru jucători:

-Voi ajuta toti playeri indiferent de level sau factiune,cu orice tip problema.

-Pentru o buna desfasurare a jocului voi face eventuri zilnice.

-Cel mai important daca ma veti alege in functia de primar veti avea un om care va respecta si care pune punct pe toate nevoiele dumneavoastra.Veti avea un primar care va ajuta la bine si la rau si indiferent de gravitatea problemei voi incerca sa va fiu alaturi indiferent de level,rank,factiune.

Nick: qazdawn

Level: 30

Vârstă (reală): 17 ani.

Vechime pe server: 3 ani si jumatate

Poză cu /stats: http://i46.tinypic.com/2lkwncz.jpg

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Consider ca pot oferii sfaturi si ajutor celor cu levele cuprinse intre 2 si 7.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa reduc naivitatea acestora si sa ii pedepsesc pe cei ce profitau de aceasta, consider ca acest lucru afecteaza in prezent dezvoltarea serverului. La fiecare doua zile doresc sa organizez tururi ale oraselor, pentru a le arata anumite locatii importante de pe harta. Organizarea eventurilor zilnice reprezinta un alt obiectiv pe care doresc sa il indeplinesc in functia de primar. Eventurile zilnice ar trebui sa fie interactive si non violente, eventuri precum curse de masini, escaladarea muntelui Chilliad, maratoane precum si eventuri ce se bazeaza pe inot. Daca voi fi ales in functia de primar, voi avea o discutie cu liderii factiunilor pasnice pentru a le arata celor ce au levelul cuprins intre 2 si 7 beneficiile fiecarei factiuni pasnice.

Imi pare rau, nu am observat ca deja aplicase un veteran.

Edited by qazdawn

Nick: Creedo

Level: 15+

Vârstă (reală): 17 ani

Vechime pe server: 2 luni

Poză cu /stats: http://i.imgur.com/L5hzSJa.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Cred ca pot ajuta jucatorii de pe acest server, in special jucatorii cu level mic dar si jucatorii mai mari.

1. Daca nu in fiecare zi, la doua zile, intentionez sa organizez cel putin un event cu premiul minim de 1-2 kk. Pe langa acest event intentionez sa organizez si cateva eventuri pe zi, mai scurte, cu premiu de minim 100-200k. ( In cazul in care vor exista donatii la primarie, premiile se vor mari )

2. Intentionez sa impart in fiecare zi bani jucatorilor care au level cuprins intre 2-7.

3. Vreau sa ajut jucatorii abea intrati pe server cu instructiuni, cu o suma de bani si cu informatii despre acest server. Cred ca multi jucatori dupa ce intra pe server se hotarasc ca nu vor juca tocmai din acest motiv, ca nu au pe nimeni care sa le arate ce sa faca.

4. Deasemenea intentionez sa ajut in acest mandat, cu donatii, cel putin o factiune, Fire and Medic departament. Pentru ca membrii acestei facituni sa primeasca un salariu mai mare.

5. Daca voi fi ales primar, in fiecare zi, seara, voi licita un faggio nou, cumparat de la ds. Astfel, in cele 30 de zile cat voi fi primar, pe server vor fi introduse 30 de motorete faggio.

Edited by Creedo

Nick: .Dany.

Level: 8

Vârstă (reală): 16 ani.

Sex (real):Masculin.

Vechime pe server: 1 an.

Poză cu /stats: http://postimg.org/image/sokw7dypd/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi place ca tot ce ma inconjoara sa fie pus la punctul lui. Acest post imi poate oferi sansa sa fac acest lucru.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi ajuta jucatorii de fiecare data cand vor avea nevoie de o informatie sau un ajutor social. Voi organiza event-uri pentru a distra jucatorii, si in acelasi timp sa le dau o mana de ajutor.

user-000512212.png

Edited by Dany01

Nick: RounD

Level: 17

Vârstă (reală): 19 ani

Vechime pe server: De pe 04.12.2010

Poză cu /stats: http://i.imgur.com/bKQnxDs.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Singurul motiv pentru care doresc această funcție este de a ajuta playerii care chiar au nevoie de ajutor financiar pentru a rămîne alături de B-Zone, playerii care nu au bani pe clienți pentru a se îmbogăți momentan.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Orice apel către primar va fi luat în considerare și evaluat într-un termen cît mai scurt. Sunt dispus să ajut începătorii cît în plan financiar atît și moral, informîndu-i despre orice ce ține de server la nevoia acestora. Întrucît Staff-ul serverului are probleme mult mai importante de rezolvat și de unul singur nu mă voi descurca, voi organiza și o campanie la care începătorii deasemenea vor putea apela pentru a primi un ajutor.

1. În fiecare zi voi dona 500k pentru începători pe care alături de banii din charity îi voi împărți seara între orele 20:00-22:00.

2. Voi organiza eventuri disponibile pentru orice player, evitînd orele în care au loc ședințe/antrenamente. Premiile nu vor fi doar bănești, ci și bunuri (case/bizuri/vehicule).

3. Voi dona bani care prin intermediul lui Machiavelli vor fi folosiți pentru achitarea licențelor începătorilor și pentru /buylevel.

Edited by RounD

Nick: [F4L]Blade

Level: 88

Vârstă (reală): 17

Vechime pe server: 3 ani 4 luni

Poză cu /stats: http://postimg.org/image/dpuutqxo1/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii noi cu bani, sfaturi si tot ce imi sta in putinta.

1) Program financiar pentru cei de level 2-7.

2) Eventuri constant pentru toate categoriile de jucatori.

3) Consultatii din 3 in 3 zile pentru a discuta cu cetatenii.

4) Sa ofer sfaturi oricand.

Nick: alyn17

Level: 55

Vârstă (reală): 18 ani

Sex (real): Masculin.

Vechime pe server: Joc de 2 ani

Poză cu /stats: http://i.imgur.com/hKU40XZ.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa ajung Primar pentru a dovedi ca sunt in stare sa ocup aceasta functie. Si pentru a ajuta playeri dupa server.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa pun o Taxa de care totii sa fie multumiti, organizarea multor event-uri, sfaturi. Event-uri cu Mega Premii - Saptamanale!

-------------------------------- ENGLISH: For foreign + english players ------------------------------

Nick: [nWo]SpartaNLegenD

Level: 20

Age (real): 15

Gender(real): Male

How old are you on the server?: June 2011

Screenshot with /stats:

http://i.imgur.com/NrV3Zxu.png

The reason you want to become a Mayor: I want to benefit all of the players on b-zone, showing them what real government is, I have a lot of experience and i now how to run stuff, i own my own clan, nWo and I've ran it now for almost 2 years, i'm capable of helping all of the people on the server and showing them the true feel of b-zone. I know how to make sure to keep the people happy, I know their attitude and how they react to certain decisions.

(Romanian): A lot of people ask me why i am applying for mayor when i only know english very fluently, easily this issue will be solved. If i become mayor i will be creating a topic called "Events" and the players are allowed to post their event details there, and the certain messages they would like in the [/gov] and I will do this for them. The events can be in romanian or english, if it is romanian then i will happily organize it with the organizer and they can type in the event details on the forum. I will copy this and paste it in-game and then announce the event for all of the romanian players. This will help all the people of b-zone and myself to ensure all the people love this new function i intend to create.

What I intend to do for other players.: I will do a number of things, to save the hassle of paragraphs and i have simply put them under heading underneath:

1. Tax

I intend to have the tax set at different prices at different times. E.G.:

Mondays = Tax = 50$, Reason: Mondays are tiring days, and i understand the players must need a cut from the money, and the monday is usually the day when players are working hard from their jobs, so i will respectively put the price of the tax to the lowest to ensure that most of their money is saved. This helps all of the players and benefits them from losing a lot of money. I will understand this causes a lot of less money in the charity box, so i will donate it myself if needed.

Tuesdays = Tax = 75$, Reason: Now days are increasing and the money needs to be rising in the charity box, i want to give all players leveled 2-7 a minimum of 30k everyday to make their life better. Again, if the money from the tax is not enough for the player salaries i will donate the required sum my self from my own bank.

Wednesdays = Tax = 100$, Reason: We are now mid-week and the economy and players usually grow these days, so i must require more money in the charity box.

Thursdays = tax = 100$, Reason: This day there will no be increase, thursdays are the day before fridays which people love, so i will increase the love for thursdays and make sure there is no extra tax for the players.

Fridays = Tax = 150$, Reason: I must now increase the tax for the players to ensure they have more salary money, and the fridays are big days so i must help the civilians and players.

Weekends = Tax = 300$, Reason: The weekend is busy, meaning more players will need the salaries, so i must increase the value by double. But its all for the best.

2. Events

There will be a specific topic made for this, with a template which would go along like this:

Name:

Event (simon spune etc):

Prize:

[/gov] messages:

English / Romanian event:

Time:

Date:

Rules:

Other specifications:

Note: This event topic will be made for people who will need the events by certain regulations.

If i do not attend the event the event will be made for another day.

This template is NOT required to host ALL events, you can always /call or /sms me in-game to organize an event, this is just for big events.

I myself will organize events too, because i believe that i must make the days for the fellow b-zone'rs good.

3. Foreign Fridays

This is a feature i intend to make for all of the foreign players who never really receive any attention, i believe all foreign players have capabilities which is why on FRIDAYS i will be organizing events for foreign players MORE.

4. Helping and questions

At ALL times my phone in-game will be ON, you can ask me a question and i will surely answer, and my forum PM service is always open for questions.

Also you can ask the nWo clan, my clan, for any questions, in the subforum for my clan i will be making a new topic for this and the members of the clan may answer these questions personally.

5. MEGA EVENTS

Mega events will be hosted on SUNDAYS at no exact time, meaning they will be organized at a random time, this gives anyone a chance and won't attact a lot of people. This is great for low leveled players who love to attend events but are not respected as they should be.

That's all i can write here, i have a lot more ideas, i hope you vote for me as your new mayor, as you can see i really want to help all players on the server and there's nothing more i could want!

- nWo SpartaNLegenD [Forum]

- [nWo]SpartanLegend [RPG1 Name]

---------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------- ROMANA: Pentru strain + jucatori romana ----------- -------------------

Nick: [nWo] SpartaNLegenD

Nivel: 20

Varsta (reala): 15

Gen (real): Male

Câ?i ani ai pe server:? June 2011

Screenshot cu / stats: http://i.imgur.com/NrV3Zxu.png

Motivul pentru care dori?i sa devina un primar: Vreau sa beneficieze to?i jucatorii de pe b-zone, aratându-le ce guvernul real este, am o mul?ime de experien?a ?i am acum cum de a rula lucruri, am propria mea clan, nWo ?i am fugit acum de aproape 2 ani, eu sunt capabil de a ajuta toti oamenii de pe server ?i le arata adevarata simt de B-zone. ?tiu cum sa va asigura?i de a pastra oameni ferici?i, ?tiu ca atitudinea lor ?i cum reac?ioneaza la anumite decizii.

(Româna): O mul?ime de oameni ma întreaba de ce i-am aplica pentru func?ia de primar atunci când ?tiu numai limba engleza foarte fluent, u?or aceasta problema va fi rezolvata. În cazul în care am devenit primar i se va crea un subiect numit "Evenimente" ?i jucatorii sunt autorizati sa posteze detaliile evenimentului acolo, ?i a anumitor mesajele pe care le-ar dori în [/ gov] ?i voi face acest lucru pentru ei. Evenimentele pot fi în limba româna sau engleza, în cazul în care acesta este român, atunci i se va organiza fericit cu organizatorul ?i se pot introduce în detaliile evenimentului de pe forum. Voi copia acest lucru ?i lipi?i-l în joc ?i apoi anunta evenimentul pentru to?i jucatorii români. Acest lucru va ajuta pe to?i oamenii din b-zone ?i pe mine sa asigure tuturor oamenilor le place aceasta noua func?ie inten?ionez sa creez.

Ceea ce am de gând sa fac pentru al?i jucatori:. Voi face o serie de lucruri, pentru a salva hassle de paragrafe ?i i le-au pus pur ?i simplu rubrica dedesubt:

1. Taxa

Inten?ionez sa am stabilit taxa la pre?uri diferite, în momente diferite. EXEMPLU:

Luni = fiscal = 50 $, Motiv: luni sunt obositoare zile, ?i am în?eles jucatorii trebuie sa nevoie de o reducere de bani, iar luni este, de obicei, ziua în care jucatorii sunt greu de lucru de la locurile lor de munca, astfel încât i se va pune respectiv pre?ul a taxei pentru cel mai mic pentru a se asigura ca cea mai mare parte banii lor este salvat. Acest lucru ajuta to?i jucatorii ?i beneficiile acestora de a pierde o mul?ime de bani. Eu va în?elege acest lucru provoaca o mul?ime de mai pu?in bani în cutia milei, a?a ca va dona o eu, daca este necesar.

Mar?i = fiscal = 75 $, Motiv: Acum zile sunt în cre?tere, iar banii trebuie sa fie în cre?tere în caseta de caritate, vreau sa dau to?i jucatorii nivelat 2-7 un minim de zi cu zi 30k pentru a face via?a mai buna. Din nou, în cazul în care banii de la taxa nu este suficient pentru salariile jucator i se va dona suma ceruta de sine mea de propriul meu bancar.

Miercuri = fiscal = $ 100, Expunere de motive: Suntem acum la mijlocul saptamânii ?i a economiei ?i jucatorii cresc, de obicei, în aceste zile, a?a ca trebuie sa ceara mai mul?i bani în cutia milei.

Joi = taxa = 100 $, Expunere de motive: Aceasta zi nu va fi nici o cre?tere, joi sunt o zi înainte de vineri care iubesc oamenii, a?a ca va cre?te dragostea pentru joi ?i asigura?i-va ca nu exista nici o taxa suplimentara pentru jucatori.

Vineri = fiscal = 150 $, Motiv: trebuie sa creasca acum taxa pentru jucatorii pentru a se asigura ca au mai mul?i bani salariu, iar vineri sunt zile de mare, a?a ca trebuie sa ajute civili ?i jucatori.

Sfâr?it de saptamâna = fiscal = 300 $, Motiv: week-end este ocupat, ceea ce înseamna mai mul?i jucatori vor avea nevoie de salarii, a?a ca trebuie sa creasca valoarea de dublu. Dar tot ei pentru cel mai bun.

2. Evenimente

Nu va fi un anumit subiect facut pentru aceasta, cu un ?ablon, care ar merge de-a lungul ca aceasta:

Nume:

Eveniment (Simon SPUNE, etc):

Premiu:

[/ Gov] mesaje:

Engleza / româna eveniment:

Loca?ie:

Ora:

Data:

Reguli:

Alte specifica?ii:

Nota: Acest subiect eveniment se va face pentru oamenii care au nevoie de evenimente de anumite regulamente.

Daca eu nu participe la eveniment la eveniment se va face pentru o alta zi.

Acest model nu este necesar pentru a gazdui toate evenimentele, pute?i oricând / apel sau / me in joc sms pentru a organiza un eveniment, acest lucru este doar pentru evenimente mari.

Eu însumi va organiza evenimente prea, pentru ca eu cred ca eu trebuie sa fac de zile de la colegii b-zone'rs bine.

3. Vineri Externe

Aceasta este o caracteristica am de gând sa faca pentru to?i jucatorii straini care nu primesc într-adevar nici o aten?ie, eu cred ca to?i jucatorii straini au capacita?i care este motivul pentru care în zilele de vineri i se va fi organizarea de evenimente pentru jucatorii straini mai mult.

4. Ajutând ?i întrebari

În toate timpurile, telefonul meu în joc va fi ON, pute?i sa-mi pun o întrebare ?i i se va raspunde cu siguran?a, ?i-mi PM service forum este întotdeauna deschis pentru intrebari.

De asemenea, pute?i cere NWO clanul, clanul meu, pentru orice întrebari, în subforum pentru clanul meu i se va face un subiect nou pentru aceasta ?i membrii clanului pot raspunde la aceste întrebari personal.

5. EVENIMENTE MEGA

Evenimente mega va fi gazduit în zilele de duminica, la nici un moment exact, ceea ce înseamna ca vor fi organizate la un moment dat aleator, aceasta da cuiva o ?ansa ?i nu va attact o mul?ime de oameni. Acest lucru este mare pentru jucatorii mici nivelat care iubesc pentru a participa la evenimente, dar nu sunt respectate a?a cum ar trebui sa fie.

Asta e tot ce pot scrie aici, am avea mult mai multe idei, eu sper sa voteze pentru mine ca noul primar, dupa cum pute?i vedea chiar vreau sa ajute to?i jucatorii de pe server ?i nu e nimic mai mult i-ar putea dori!

- nWo SpartaNLegenD [Forum]

- [nWo]SpartanLegenD [RPG1 Name]

• Nick: Leviathan
  • Level: 19.
  • Vârstă (reală): 16 ani.
  • Sex (real): Masculin.
  • Vechime pe server: Eu iniţial joc din 2009 dar am jucat pe diferite conturi pe care le-am creat, pe acest cont joc de patru luni.
  • Poză cu /stats: http://postimg.org/image/5rfmrooq1/
  • Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să fiu primar deoarece vreau să le ofer playerilor un suport financiar mai bun, sfaturi si cu tot ce îmi stă în putinţă, vreau ca comunitatea B-Zone să fie condusă sub democraţie.
  • Ce intenționez să fac pentru jucători:

1) În fiecare seară la ora 21:00 biroul primarului va fi deschis pentru a vă asculta opiniile.

2) Vă pot sprijini atât moral cât şi financiar, cât pot eu.

3) Vor fi organizate multe eventuri care vor consta în caştiguri uriaşe.

4) Fiecare lucru care-l spuneţi primarului va fi luat în considerare şi aplicat.

5) Cum spuneam, o sa fac eventuri de gen " Protect the V.I.P " impreuna cu departamentele şi multe altele.

Edited by HyperBug

Nick: Nicu_Apetrei

Level: 44

Vârstă (reală): 16

Vechime pe server: 1 an si 8 luni.

Poză cu /stats: http://postimg.org/image/bsxrmp19z/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc ca majoritatea playerilor care intra pe server, de la level mic sa ii ajut sa inceapa cu dreptul. Vreau sa imi fac treaba cat mai bine, poate mai bine decat ceilalti primari.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Cum am mentionat si mai sus doresc sa ajut playerii sa inceapa cu dreptul pe acest server. Voi organiza evenimente pentru cei de level mic dar sa nu ii uitam si pe cei ,,mai mari". Voi ajuta playerii cu bani pentru licente/level nu numai cu banii din taxa si altele. Toti vor fi ajutati si le voi da sfaturi bune cand au nevoie de unul sau au nevoie de ceva tot timpul o sa le intind o mana de ajutor. Eu cred ca am strans destula experienta si cred ca ma voi descurca, pentru ca atunci cand ma plictisesc pe server mai merg la Spawn Civil si ajut pe cei noi intrati. Le spun de job-uri ce trebuie sa faca si ce NU trebuie sa faca, ii explic in mare ce trebuie si ce nu. Am multe idei si sper sa fiu acceptat si sa primesc voturile voastre.

Nick:Norbert14

Level:30

Vârstă (reală):17

Sex (real):masculin

Vechime pe server:1 an si luni 8

Poză cu /stats : http://postimg.org/image/ffassn6cj/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Intotdeauna am vrut sa ajut playeri cu level mai mic.Imi place foarte mult sa ajut playeri cu level mic chiar daca uneori cersesc prea mult.Si as vrea sa am si eu primul meu mandat adevarat de primar si cu un pic ajutor se poate indeplini

Ce intenționez să fac pentru jucători:Mai multe eventuri pentru playeri cu level intrea 2-7.Ajut playeri care au nevoie de o licenta sau bani de amenda / level up.Nu ma zgarcesc la bani daca am ofer la cei ce imi cer deci fiecare player cu level mic care vine la mine il ajut cu placere.Ii ajut pe cei noi sa cunoasca regulile serverului cat si sa invete unde sunt pozitionate joburile si hq-urile.Intotdeauna fiecarui player care vine la mine pentru sfaturi ii voi da cele mai bune sfaturi chiar si in privinta joburilor.Mai mult incerc sa adun cat mai multi bani cu care sper ca le v-a fi de folos pentru ei.Nu vreau sa folosesc bani pe care ii doneaza playeri pentru mine vreau ca bani sa ii ajute pe cei noi pe server.Toata lumea merita o sansa.Si vreau sa opresc cersitul sunt prea multi care nu muncesc numa cersesc si nu fac nimic.

Nick:[GF]Vlad

Level:42

Vârstă (reală):16 ani

Sex (real):Masculin

Vechime pe server:Aproximativ 7-8 luni.

Poză cu /stats:http://postimg.org/image/mmtcn6pe3/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Imi doresc acest lucru pentru ca vreau sa ajut playerii de orice level.

Ce intenționez să fac pentru jucători:Sa ii ajut pe cei de level mic si sa ii conving ca merita sa ramana pe aceasta comunitate, sa fac foare multe activitati, multe eventuri. Voi face tot ce imi sta in putinta sa fac ca cele 3 orase sa aiba activitate prin desfasurarea a mai multor actiuni. Voi organiza multe intalniri cu cetateni.

Nick: Razvan_jackson

Level: 26

Vârstă (reală): 12 ani

Vechime pe server: 1 an +

Poză cu /stats: http://iceimg.com/i/17/cf/23e6c0ed53.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: As vrea sa ajut playerii cu level mic, sa inceapa cu dreptul pe acest server.

Ce intenționez să fac pentru jucători: 1- In primul Rand doresc sa ajut playerii de orice level cu orice probleme.

2- Voi face mai multe eventuri cu premii mari.

3- In al 3-lea rand o sa fac mai multe adunari cu poporul pentru propuneri etc...

4- Voi sfatuii playerii ce este bine sa faca si ce este rau sa faca .

5- Voi creea un topic in care playerii de level 1-8 vor fi ajutati financiar atunci cand vor avea nevoie.

6- Voi incerca sa dau taxa atunci cand sunt mai multi playeri on.

Nick: [nWo]Spartanlegend

Level: 22

Age (real): 15

Gender(real): Male

How old are you on the server?: June 2011 +

Screenshot with /stats: http://i.imgur.com/cXtStnn.jpg

The reason you want to become a Mayor: I want to have more fun than money in the world of b-zone, I believe everyone can have fun. I will make fun events every day, Give money to the low levelled players of 1-7 and allow everyone to have a fun experience. I will always be online to answer questions from the players who need help.

What I intend to do for other players.: Good events, I will try to keep the tax low at peak times and I will be very respectful. I have a lot of money, and i'll use this for events. I love the b-zone community.

I know i'm not a V.I.P or whatever, but i'll be a good mayor i promise. I know everyone because i was c0ws :P

• Johnny unlocked this topic
  • Johnny locked this topic
  • Johnny unlocked and locked this topic
  • Johnny unpinned, pinned and unlocked this topic
  • TIBERIU ToV unpinned this topic
  • D r e e W pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.