Jump to content

[MAYOR] - Aplicaţii Primărie / Mayor Applications

Kelton
 Share

Recommended Posts

Candidatii vor fi: | The candidates will be:

SaRtOR

UltRaSs

RO: Votul va avea loc astazi la ora 21:00 (ora serverului +/- cateva minute).

ENG: Vote will be done today at 21:00 (server time +/- few minutes).

Edited by Johnny

Nick: SaRtOR
Level: 67
Vârstă (reală): 19
Sex (real): Masculin (M)
Vechime pe server: Din data de 01.11.2014.
RPG profil LinK:https://www.rpg.b-zo.../general/SaRtOR

Ai mai avut aceasta functie? Da, de sapte ori consecutiv.
Motivul pentru care doresc să fiu
Primar:

Motivul principal pentru care doresc sa fiu primar este acela de a imi continua munca inceputa acum sapte luni de zile.

Doresc sa redevin Mayor pentru a tine taxa setata permanent la 1$ pentru persoanele incepatoare.

Un alt motiv este acela de a le oferi jucatorilor o gama larga de evenimente.

Alt motiv adus de mine este acela de a aduce cat mai multe taxe incepatorilor pentru a se bucura de un inceput bun.

Ca Mayor in aceste luni de zile am incercat sa le ofer jucatorilor un mediu bun de activitate, in care sa se simta mai aproape de jucatorii experimentati, asa cum doresc sa o fac si acum.

Ce intenționez să fac pentru jucători:

Primul lucru pe care intentionez sa-l fac este sa redeschid topicul de donatii de pe forum, in cazul in care un jucator doneaza iar eu nu sunt conectat acesta sa posteze si sa fie anuntat pe [/gov].

Sa organizez evenimente mai speciale, acum cu acordul lui Kelton pot organiza mai multe evenimente cu gold pentru incepatori.

Doresc sa-mi continui evenimentele clasice precum cele de tip SMS, Par / Impar, Mixt, Primul cu /w, primii la mine, primul cu G, Find & Bring, evenimente de tip Poveste" si nu in ultimul rand evenimentele STUNT

Sa-mi continui evenimentele mai speciale precum cele de tip " Ratele & Vanatorii" , "Race", " Alba Neagra"

Interntionez sa readuc seria de ajutor financiar, mai exact oferirea jucatorilor a 10.000$, incercand sa ajut cel putin 200 de persoane lunar.

Intentionez sa incep o serie de licitatii pentru cei de nivel mic, mai exact achizitionarea unei masini din DS apoi oferind masina unui incepator.

Intentionam sa organizam si aceasta luna evenimentul Deagle Master, urmeaza sa discut cu Tig3R despre acest eveniment.

Pe scurt, intentionez sa-mi continui munca si sa ajut jucatorii asa cum am facuto pana acum.

Edited by AIM SaRtOR

Nick: Lia
Level: 36
Vârstă (reală): 17 ani
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 24.04.2015 (aproximativ 1 an si 5 luni)

Poză cu /stats: http://imgur.com/a/RXTbq

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar pentru a avea ocazia sa ma implic in dezvoltarea comunitatii B-ZONE, mai exact cea de pe serverul RPG2. Vreau sa ajut playerii incepatori pe acest server, avand deja o relatie mai speciala cu aceasta categorie de playeri, doresc sa-mi continui evenimentele clasice precum cele de tip SMS, Par / Impar, Mixt, Primul cu /w, primii la mine, primul cu G, Find & Bring, evenimente de tip Poveste" si nu in ultimul rand evenimentele STUNT.
Ce intenționez să fac pentru jucători: ajuta toti jucatorii cu sfaturi si tot ce au nevoie, intentionez ca taxa sa fie una mica, intentionez ca in fiecare zi sa fac anumite activitati cu toti playerii (diverse evenimente), in fiecare weekend o sa organizez un meeting in care playerii sa isi spuna parerile/propunerile, restul veti vedea pe parcurs. Nu o sa dezamagesc pe nimeni.

Promisiunile nu-si au rostul, pentru ca promisiuni poate face oricine.. daca ma veti vota, nu veti regreta!

1) Setarea taxei la 1$.

2) Eventuri zilnice cu premii in bani, si nu numai.

3) Ajutarea cu bani a jucatorilor cu level sub 7.

4) Creearea unui mediu cat mai frumos, distractiv, amuzant.

5) Oferirea sfaturilor jucatorilor.

6) Pe parcurs voi organiza diferite concursuri, cu premii promitatoare.

• Ma voi straduii ca evenimentele mele sa fie pe palcul jucatoriilor in asa fel ca playerii sa se intoarca pe servele noastre, sa fie ca acum un an cand trebuia sa astepti 30min chiar si o ora sa intrii pe server deoarece pe atunci erau numai 1000/1000 playeri.
  • Multe alte lucruri care fac pariu ca vor fi pe placul jucatorilor de pe server.

Daca ma veti vota, nu veti regreta ! Succes tuturor.

Edited by Lia97

Level: 91
Vârstă (reală): 20
Vechime pe server: Din data de 23.11.2013 ora 15:10
RPG profil LinK:
https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/xSavI

Ai mai avut aceasta functie? Nu niciodata.
Primar:

Motivul principal pentru care, doresc sa fiu primar. Este acela de veni cu unele schimbari noi, poate uni sunt satuli de monotonia primarului actual. Si de-ce sa nu facem si o schimbare? ...

Un alt motiv ar fi acela ca, Un om vechi face diferenta. Si consider ca, as merita acesta functie!

Ce intenționez să fac pentru jucători

In primul rand doresc sa vin cu ceva nou, fata de actualul primar. Sa pun accent mai mult pe jucatori de nivel mic.

Consider ca, asa cum taxa se imparte la jucatori de nivel 2-7, Tot ei ar trebui bagati mai mult in seama, dar in acelas timp sa nu fie neglijati jucatori de nivel mai mare.

Avand un buget substantial de Bani, consider ca, pot face multe evenimente cu premi substantiale!

Multe evenimente de mult uitate vor reveni pe server, (Simon spune,Mixt,Deagle 2 vs 2,Inot,Box etc. ) odata cu mandatul meu daca voi fi ales.

Evenimente cu premi in Vehicule,Case,Gold,Skin si multe altele!

Taxta va fi mentinuta mereu la 1$

Iar Prioritatea numarul 1 vor fi jucatori de nivel mic (incepatori)

Voi incerca sa readuc Olimpiada intre Clanuri !

#Schimbarea vine de la voi ! #Votati cu minte!

Edited by xSavi Mondialu de la Cluj

Nick: AnaMaria00
Level: 35
Vârstă (reală): 16 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Joc de 1 an si 7 luni,
RPG Profil link: https://www.rpg.b-zone.ro/account/general
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Sunt foarte creativ si organizat, lucru care cred ca este foarte important pentru aceasta functie. Deasemenea, imi palce foarte mult sa ajut jucatorii indeferent de satutul lor cu tot ce pot eu si este nevoie. Si pentru ca am experienta necesara acestei functii.

-O sa ajut toti jucatorii care necesita acest lucru cu tot ce pot eu.

-Vor exista posturi pentru jucatorii dornici de a ajuta.

-Evenimente zilnice, asta in joc.

-Voi organiza o serie de concursuri pe forum, am foarte multe idei.

-Voi ajuta toate factiunile cu sprijin financiar.

-Voi face o schimbare majora daca o sa imi fie acordata sansa.

​​Level: 72

Vârstă (reală): 19
Vechime pe server: Din data de 17.04.2012 ora 17:30
RPG profil LinK:
https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Emerad

Ai mai avut aceasta functie? Nu am avut niciodata.
Primar:

Motivul principal pentru care, doresc sa fiu primar este acela de a face o mare schimbare pe acest server, sa aduc noi tipuri de idei pentru evente, noi premii astfel incat sa scot monotonia care s-a stabilit de ceva timp pe RPG1. Vreau sa aduc numele de Mayor la un alt nivel astfel incat sa imi impart timpul acordant aten tie atat incepatorilor pe server , sa-i ajut sa-si dezvolte personajele virtuale , dar si veteranilor sa incerc sa-i mentin pe server cu divesrse activitati .

In primul rand doresc sa vin cu ceva nou, fata de actualul primar. Sa pun accent mai mult pe jucatori de nivel mic dar si cei mai vechi de pe server.

Consider ca, asa cum taxa se imparte la jucatori de nivel 2-7, Tot ei ar trebui bagati mai mult in seama, dar in acelas timp sa nu fie neglijati jucatori de nivel mai mare.

Avand un buget substantial in bani dar si relatii mai indeaproape cu conducerea serverului , astfel sa imi vina mai usor in organizarea evenimentelor propuse pentru voi. Consider ca, pot face multe evenimente cu premi substantiale! Dar nu numai, voi introduce , si sper sa imi aprobe conducerea , evenimente in fiecare luna cu case , bizuri. Dar este doar unul din multele proiecte care mi le-am propus pentru aceasta luna , sa va dovedesc dece m-ati votat. Minimul premiului pe un event facut de mine de cand voi fi ales Primar va fi de 500.000$ pe event/minim. Dar pot organiza si evenimente imense in premii substantiale, avand in vedere ca economia a crescut.

In fiecare zi seara la 22:00 se va acorda ajutor financiar de 50.000 $ pentru fiecare player cu level cuprins intre 1 si 10.

Multe evenimente de mult uitate vor reveni pe server, (Simon spune,Mixt,Deagle 2 vs 2,Inot,Box, cautare comori, LMS, LCS, Ratele si vanatorul , olimpiade si nu numai. ) odata cu mandatul meu daca voi fi ales.

Evenimente cu premi in Vehicule,Case,Gold,Skin,Bizz,Bani. si multe altele!

Taxta va fi mentinuta mereu la 1$

Iar Prioritatea numarul 1 vor fi jucatori de nivel mic (incepatori)

Voi incerca sa readuc Olimpiada intre Clanuri dar si cea intre Factiuni.

Votati cu incredere alaturi de mine si nu ve-ti regreta.

Emerad[Tov] Meserie pentru Primarie.

Multumesc.

Edited by Johnny: Aici poți face doar aplicații pentru funcția de mayor, nu să îndemni playerii să voteze cu unul sau cu altul.

Edited by Johnny
Influențare votanți

RO:
Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar al lunii noiembrie vor fi: Just.xeS;
SaRtOR; xSavi.
Votul va avea loc pe 31-10-2016 la ora 20:00.
Succes!

ENG:
The candidates who will be on the vote list for the mayor of the november month will be: Just.xeS; SaRtOR; xSavi.
The vote will be on 31-10-2016 at 20:00.
Good luck!

Retrag. In luna urmatoare o sa fiu plecat de pe 1-15 si dupa ma operez. Consider ca nu o sa fiu suficient de activ si nu are rost sa ocup un loc aiurea, asa ca prefer sa il cedez cuiva care si-l doreste si care vrea sa lupte, asa ca "adio"

Edited by Just xeS

Aici se fac aplicatii pentru functia de mayor. Pentru a va alege favoritul acordati un rep_up.png la aplicatia celui pe care voi il considerati potrivit pentru functia de primar. Cine mai posteaza aiurea cu "+1" primeste warn.

Nick: WiSsh

Level: 119

Vârstă (reală): 20 ani

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 7ani doar pe b-zone.

RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/WiSsh ACEASTA ESTE POZA DIN GAME http://m.imgur.com/cEEZHxy

Ai mai avut aceasta functie? Nu.

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut jucatorii de level mic, m-am saturat de ceea ce am vazut in ultimele luni, hotie pe fata.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Bun deci sa o luam cu inceputul, nu o sa scriu prea multe sa ziceti dupa ca va aburesc, deci in primul rand vreau sa fac eventru IN SPECIAL jucatorilor de level mic pentru ai ajuta, bucuria unui jucator de level mic care primeste 50.000$ la un event este de 10 ori mai mare decat cea a unui jucator de level 50+, aceasta functie este pentru a ajuta jucatorii de level mic. Cum ii pot ajuta? Foarte simplu, voi face o data sau de doua ori pe saptamana ajutor financiar, voi face evenimente special pentru cei de level mic, masini, case, bani, chiar si gold, nici cei de level putin mai mare nu vor suferi deoarece vor avea si ei evenimentele lot unde vor putea participa, este luna craciunului, purandeii intra in vacanta asa ca voi organiza niste evenimente mari pe factiuni cu premiu incepand de la 10.000.000$, detin un buget de 400.000.000, sunt dispus sa cheltui si toti banii deoarece este ultima mea luna pe acest server, asa cum am si spus ultima mea factiune a fost LSPD, vreau sa incerc si aceasta functie pentru a ma putea retrage. Gang-urile vor dispune de un event special care va avea loc intre craciun si revelion, cel mai bun gang primeste GSLV, factiunile pasnice vor avea parte de niste RACE cu premiu Benzinaria Vinewood, Departamentele vor face um miniwar intre ele cu premiu fosta casa al lui kaiac de pe vinewood, majoritatea cash-ului va ajunge la incepatori.

• Johnny unlocked this topic
  • Johnny locked this topic
  • Johnny unlocked and locked this topic
  • Johnny unpinned, pinned and unlocked this topic
  • TIBERIU ToV unpinned this topic
  • D r e e W pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.