Jump to content

Informatii despre job-uri in SA:MP si in realitate


RA MI RES

Recommended Posts

Vreau sa stiti ca:

 

-Nimic nu e copiat de pe internet

-Am luat idei de pe Google

-Informatiile sunt puse in ordine, intai din joc apoi din realitate.

-Sper sa va placa, mai ales celor de level mic.

 

 

 

Detective

 

 

 

In game cu job-ul de detectiv doar afli locatia unei persoane prin comanda [/find]. Acest job il au Asasinii mafiilor, hitmanii si membrii departamentelor.

 

Ei bine in realitate un detectiv este angajat de catre o persoana pentru a rezolva o crima impotriva unei persoane sau a bunurilor. Detectivii folosesc tehnici si instrumente moderne si sisteme elaborate de comunicatii pentru a preveni si de a rezolva infractiuni, de la furt din magazine la crima in masa.

 

 

 

Lawyer

 

 

In game cu job-ul lawyer trebuie sa cumperi un [/accept lawyer] dupa care poti elibera o persoana din inchisoare.

 

In realitate un avocat este un cunoscator al tuturor legilor judiciare, el te ajuta sa castigi un proces cu cat mai multe explicatii, si te invata sa pui in aplicare legile.

 

 

 

Mechanic

 

 

 

In game un mechanic iti poate repara masina sau sa iti faca plinul prin comenzile [/refill]; [/repair].

 

In viata reala un mechanic iti poate rezolva o problema de la masina in cateva ore/zile in schimbul unei sume de bani, pentru a fi un mechanic ai nevoie de scoala profesionala, dexteritate, imaginatie tehnica, vedere spatiala, rabdare, precizie etc.

 

 

 

Garbage-Man

 

 

 

In joc garbage-man este gunoierul care trebuie sa ia o masina de gunoi si sa se duca prin tot orasul cu scopul de a colecta gunoiul, dupa care trebuie sa il duca la groapa de gunoi.

 

In realitate un gunoier face acelasi lucru ca in SA:MP, colecteaza gunoiul de pe strazi dupa care il duce la groapa de gunoi, unde va fi reciclat.

 

 

 

 

Bus Driver

 

 

 

In game playerul care detine job-ul de Bus Driver este ca un taximetrist, deoarece nu sunt statii de autobuz unde playerii ar trebui sa astepte ca sa vina autobuzul.

 

In realitate un sofer de autobuz are o ruta fixa pe care merge si opreste din loc in loc, adica la statii, de unde oamenii se urca si coboara la statia dorita. (nu prea am stiut cum sa ma exprim aici, scuzati)

 

 

 

 

Trucker

 

 

 

In game un trucker trebuie sa ia un camion, o remorca si sa o duca pe aceasta la un anu8mit checkpoint.

 

In viata reala un sofer de camion transporta marfa la magazine mari, sau diferite colete(in masa mare) la locuinte, institutii.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fermier

 

 

In game un farmer trebuie sa se duca la ferma, sa ia o combina, dupa care sa se duca la checkpointuri care le primeste. In realitate un fermier trebuie sa puna recolta, sa o ingrijeasca, dupa care sa o culeaga.

 

 

 

Whore

 

 

 

In game cu jobul whore doar dai [/sex] si ii creste respectivului HP-ul la aprox 150.

 

In realitate whore, (nu zic in romana ca poate iau warn) se gasesc deobicei pe marginea unei centuri asteptand ca cineva sa opreasca, sa le primeasca in masina dupa care sa se "distreze" acasa cu aceasta.

 

 

 

 

Drug Dealer

 

 

 

In joc un drug dealer ia droguri de la crack house si le vinde playerilor.

 

In viata reala un dealer de droguri este un traficant care vinde droguri in schimbul unor sume foarte mari de bani, daca acesta este prins de politie esti inchis intre 3 si 20 de ani.

 

 

 

Car Jacker

 

 

 

In game un Car Jacker duce masini la drop car unde primeste o suma de bani in schimbul masinii.

 

In realitate un car jacker este un hot de masini, acesta sparge masini si le vinde.

 

 

 

 

Arms Dealer

 

 

 

In game un Arms Dealer vinde arme altor playeri in schimbul unei sume de bani, acesta trebuie sa detina materiale pentru a confectiona arme.

 

In realitate un dealer de arme isi da intalnire cu respectivul intr-un loc mai retras unde ii va da arma in schimbul unei sume de bani.

 

 

 

La majoritatea joburilor totul consta in a da ceva in schimbul banilor.

 

Acesta este un fel de tutorial pentru cei de level mic.

Link to comment
Share on other sites

Ramires tu ai făcut acest topic ca să poți face +1 după fiecare post? Ai deja 7 warn poits, dacă te sancționez pentru posthunting primești încă 3, iar la 10 ai ban permanent.

 

Primești suspend 1 zi pe forum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.