Jump to content

«Persoane de încredere - cei căruia i-ați încredințat ceva»

RounD

Recommended Posts

Băieți scriți persoanele pe care le-ați cunoscut în game, nu cu care vă știți de mici copii :) Ăia clar că au încrederea voastră, mie îmi este interesant dacă ați cunoscut pe cineva în game și v-ați împrietenit într-atît încît să-i puteți încredința bunuri/bani etc.

Ah, ok, scuze, nu stiam ca te referi doar la cei cunoscuti in-game.

Pai, in-game... Conner, Greet si Minghi, le-am si mi-au dat bunuri si le-am dat/reprimit inapoi.

Pe o singura persoana ma pot baza în acest moment și sincer nu-l cunosc de mult Catalin. încredere mai am în Cerasela, raluca96, eFFFaCer (scarface)

CalDeRon (fratemeleu) mr.strong, wasyyy92 cam atât dacă nu ma înșel, va mulțumesc mult pentru încrederea acordata și ajutorul pe care mi-l ați acordat!

Primul jucator cu care am luat contact in game a fost SeSe, el a stat putin cu mine si mi-a explicat cateva chestii de baza din samp. (nu l-am mai vazut de atunci)

Primul jucator cu care m-am imprietenit a fost GANG$TA apoi au urmat Psihidelick, Valycena, Stingaciu_Calin, Biky.... etc (acum am cam pierdut legatura, ne-am cam lasat toti :)) )

Sa incredintez bunuri.... nu am facut asta pana acum ptr. ca nu mi-a cerut-o nimeni....

dulap , porq , sifonier -> 3 persoane de incredere !!!!!

Eu...am mare incredere in mine... :P

Nici măcar în mîna dreaptă nu-mi imaginez să ai tu încredere.

Report Sent.

Nici măcar în mîna dreaptă nu-mi imaginez să ai tu încredere.

Report Sent.

Deci nu pot sa cred! Deschizi un topic, io iti raspund cu seriozitate si tu raspunzi cu nesimtire! ( "Nici macar in mana dreapta nu-mi imaginez sa ai tu incredere). Pe deaspura mai primesc si warn. Deci nu imi explic de ce?? Pana la urma io ti-am dat un raspuns sincer si e chiar un sfat pentru altii. Sa ai incredere numai in tine si atat, pentru ca in viata asta nu stii niciodata cine iti este cu adevarat prieten. E o viata dura! Asta am vrut sa zic: Lumea asta e plina de parsivi, oameni de nimic. Ai incredere in tine insuti si vei reusii. Nu zic ca unii oameni nu sunt de incredere si chiar imi doresc sa existe cat mai multi... Totusi sunt in ceata...nu stiu pentru ce am luat warn? Macar o explicatie merit.

Deci nu pot sa cred! Deschizi un topic, io iti raspund cu seriozitate si tu raspunzi cu nesimtire! ( "Nici macar in mana dreapta nu-mi imaginez sa ai tu incredere). Pe deaspura mai primesc si warn. Deci nu imi explic de ce?? Pana la urma io ti-am dat un raspuns sincer si e chiar un sfat pentru altii. Sa ai incredere numai in tine si atat, pentru ca in viata asta nu stii niciodata cine iti este cu adevarat prieten. E o viata dura! Asta am vrut sa zic: Lumea asta e plina de parsivi, oameni de nimic. Ai incredere in tine insuti si vei reusii. Nu zic ca unii oameni nu sunt de incredere si chiar imi doresc sa existe cat mai multi... Totusi sunt in ceata...nu stiu pentru ce am luat warn? Macar o explicatie merit.

Ai luat warn pentru off-topic, scrie clar în descrierea topicului: în cine ați avut încredere să-i dați bani/bunuri etc? Și tu vii cu: am încredere în mine. Dacă ai avut în cineva încredere, poftim, scrie, dacă nu - nu mai scri degeaba.

Am foarte multi prieteni care m-au ajutat cand aveam level mic si nu numai,si care au un loc aparte,si vor avea mereu,respectul meu cat timp activez pe b-zone.Acestia sunt : Andreius (care m-a ajutat sa-mi iau primul faggio), Norby.(mi-a imprumutat o suma de bani..cand aveam mare nevoie,el fiind singurul care s-a oferit,si care nici nu i-a mai primit inapoi), Mr.Daniel95 [ cu el am impartit primul Sunrise,ce vremuri ;)) ] , AlexBz (ne-am ajutat reciproc la nevoie), Jockeras, Cristi95 (am incredere deplina in el) ,Aleksandra(kardesh), AvramAndrey( caruia i-am imprumutat o suma considerabila de bani si care mi i-a returnat la data stabilita),si nu in ultimul rand iCseM(sotul meu...in el am cea mai mare incredere), si multi altii..o sa revin cu edit :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.