Jump to content

«Persoane de încredere - cei căruia i-ați încredințat ceva»

RounD

Recommended Posts

De-a lungul timpului pe acest server am reusit sa cunosc anumite persoane de incredere: DeviL, Jeremith, Andr_Ei, RounD, ZaNu & ZaNa, LoLLiPoP, Hank, ByFydo, Bloody, MefX, rizEa, Kaddylack, Blue_Blood.

Singurul prieten adevarat din Sa:mp a fost [HTM].Negus care m-a ajutat in joc cu foarte multi bani , si-a vandut masina (perrenial) , a pus bani de la el si mi-a cumparat un sunrise de ziua mea,ii pot da orice , oricand , cu el pierd noptile..ba chiar am devenit prieteni si in Real-life si ne ajutam reciproc la orice ora.

• Ecs7azy - I-am lăsat lui toate bunurile de fiecare dată când m-am lăsat, și mi le-a returnat imediat ce i le-am cerut înapoi.
  • Devil - M-a ajutat cu mai multe împrumuturi de proporții destul de mari, iar eu i-am întors de câteva ori favoarea.

Interesant topic.

Bun desi pe parcurs am capatat incredere in anumite persoane(Radu,no_name,florinacyo,rzr_marius,d3l3t3r si multi altii dar si admini precum,Cocaine,Alin_Maest,edusca,kip,kaiac precum si sorsa bineinteles,Ionut,Piticul,Van,Xtype,Daniel)prima persoana,primul player in care am avut incredere a fost subliderul meu din La Cosa Nostra primu sublider(cel mai bun pe care l-am avut si un sublider care nu am mai vazut pe server)Darkilic.Un baiat in care si acum poti avea incredere totala,nu s-a schimbat,un baiat,care merita mai mult respect decat ii este acordat acum,un baiat care este loial prietenilor sai si care mi-a promis de mult o lada de bere,normal ca nu-l voi uita :))) Joke.

Stiti..poate ar trebui sa incercati sa va faceti prieteni si nu bani de turismo/sultan sau castele.Poate ar trebui sa priviti acest joc doar ca o distractie si nu ca o distractie care a devenit o responsabilitate intre timp.

Zipper. un baiat de nota 11 , nu il stiu in realitate , ne-am cunoscut in game si am devenit Best Friends.El mi-a incredintat o suma mare de bani si m-a ajutat mult si desigur , si eu la fel

Hank - M-am cunoscut cu el cand dadeam rob. Si asa ne-am imprietenit am ajuns sa fim ca frati mi-a lasat si contul lui si i l-am returnat.

Piticul- M-am cunoscut cu el la Materials Get/Deliver, un baiat foarte de treaba iti da cat ii ceri singura lui conditie sa nu-i dai teapa si sa nu-l iei la misto. Mi-a da banii in valoare de 20M .

Spawn - Un baiat de nota 100 mai mult nu pot sa zic :X

[B2w]Marik , [F4L]Dextter , Woozie , Sickk ( Cel in care toti puteti avea incredere...baiat de nota 10 ) -[ Joke , nu aveti incredere in el :)),ramaneti sigurat fara bunul personal. ]

Dr.CarTer - varul meu, incredere mai mult decat maxima in el.

[s4G]s3mk - il cunosc de pe alt server, si in el am incredere mare.

[s4G]Saby, Criminal2o1o.

Persoane care m-au ajutat si merita tot respectul: eFFFACER, icseM, waNNa.Fly, Sir.Andrew(Batlan-nab), dom, Adryan., Daniel., emptY_mdY, R.Rambo, everzor, Krysty, alquaida, HashBua si multi altii ! Meritati tot respectul meu !

Interesant topic.

ON: Daca ar fi sa am incredere in cineva (desi am ban), acela ar fi max3treme2008. Nu i-am dat nimic pana acum, dar mi se pare cel mai serios dintre prietenii mei.

Apropo, si lu CrazyWolf i-as da lucrurile mele.

EDIT: DH01, ursuletuuuu!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.