Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/17/19 in all areas

 1. Apropo vedeti ca poza e din 2016 gen dar din plictiseala facand curatenie prin foldere am gasit-o
  9 points
 2. 2 points
 3. Știu că e fumat subiectul, dar mergea. Am subliniat pentru cei ce nu se vor prinde.
  2 points
 4. Salutare, Duminica ( 20/01/2019 ) la ora 20:00 va astept pe toti in curtea HQ-ului asteptand in liniste si ordine inceperea sedintei. Trebuie sa rezolvam unele probleme si sa discutam unele subiecte. Prezenta la sedinta este obligatorie, cei care nu participa la aceasta sedinta o sa fie sanctionati cu FW. Sedinta o sa dureze cel mult 25 de min. Dupa sedinta o sa facem cateva intreceri in TR. Deagle 1 vs 1, poate o sa jucam si ceva pe echipe... Sa incercam sa ne distram. Prezenta la activitatea de la sedinta nu este obligatorie. Deci, dupa sedinta raman doar cei care vor. Premiile de la activitatea de dupa sedinta sunt urmatoarele: Locul 1: $100.000. Locul 2: $75.000. Locul 3: $50.000. In cazul in care nu puteti ajunge la sedinta trebuie sa faceti o cerere de invoire. Daca nu aveti cerere de invoire si totusi absentati de la sedinta veti primi Faction Warn. Link cereri de invoire: Aici
  2 points
 5. Nume: Ragnar47 Rang: 3 Misiunea: Poezie pentru Maty. Dovezi: Ei, na, da-te mare Maty Papuci guci in picioare Da-te mare maty Ei, ei maty face banii Si vin cu o poezie pentru al meu amic Care poarte Gucci inca de mic Din pacate are creier de furnica Si la teste, pe toate lumea-i pica Este rank 6, se crede mare mafiot Dar a uitat ca i-a facut la NC un bot Lui Ragnar47 ii datoreaza un cui Hai salut, unde-i maty?... Nu-i... A plecat ca s-a suparat Dar a uitat ce a facut aseara-n pat Nu pot spune, ca ar deveni vulgar Dar pot spune ca a imitat un magar Maty, inactiv de 7 zile A intrat aici pe pile E expert la opturi mai ceva ca Mia Khalifa Se uita in oglina, se sparge oglinda Pac, Pac 7 ani de ghinion 7 ani de supt, ce?, pardon Am ragait putin si pute a Maty De ceva zile imi spune doar "tati" Asta este, frate, te-am batut in versuri Acum mna, sper sa nu fie mai multe intelesuri Am fost cat se poate de pasnic Maty, ramai un membru naprasnic Aici am incheiat, castig marele premiu Am dat in versuri, sunt un mare geniu Maty, sper sa nu te fii suparat Ai la coltu guri putin ca.... Alte precizări: Sper sa castig!
  2 points
 6. În acest topic membrii San Fierro Taxi pot posta o cerere de învoire pentru sedinţă sau activitate. Învoirile trebuie postate cu minim 15 minute inainte de inceperea sedintei/activitate, altfel nu vor fi luate in considerare. Model de postare: Nick: Rank: Data sedinţei/activității: Motivul absenţei: Alte precizări: In this topic San Fierro Taxi members can post a pass requests for meetings or activities. A pass request must be posted with at least 15 minutes before the activity starts, otherwise it won't be taken in consideration. Posting model: Nick: Rank: Date of the meeting: Reason: Other specification
  1 point
 7. La 2 august 1990, sub pretextul că deține drepturi istorice asupra Kuweitului, Irakul, condus de Saddam Husein, a invadat acest emirat și l-a anexat. ONU a condamnat agresiunea și a instituit un embargo commercial împotriva Irakului și, față de refuzul Bagdadului de a-și retrage trupele, a declanșat la 3 ianuarie 1991, o operațiune militară (Operațiunea "Furtună în deșert"), grosul forțelor aeriene fiind asigurat de SUA. În urma acestei acțiuni, Kuweitul a fost eliberat (27 februarie), dar Irakul a rămas sub un regim de sancțiuni și de control al O.N.U, existând indicii că autoritățile de la Bagdad fabrică în secret arme bacteriologice și chimice. Refuzul guvernului irakian de a coopera cu echipele de control a determinat acțiunea de pedepsire americano-engleză (bombardamentele aeriene), din decembrie 1998 (Operațiunea "Vulpea deșertului"). Lansarea operațiunii "Furtună în deșert" (ora 3.00, ora Bagdadului) pentru eliberarea Kuwaitului, invadat la 2 august 1990 de Irak. Are loc primul atac aerian declanșat de coaliția internațională (SUA, Marea Britanie, Arabia Saudită, Kuwait) împotriva Irakului. SURSĂ: Ziua de Constanţa.
  1 point
 8. Hai ma ca nu e asa slab.
  1 point
 9. Modificare regulă Dacă membrii facțiunii paramedic acordă /heal sau /rehab jucătorilor care dau G la unul dintre vehiculele facțiunii, fără a-i întreba ce servicii medicale doresc (/heal sau /rehab), atunci dacă vor fi reclamații ei vor fi sancționați cu 50.000$ amendă. Modificarea intră în vigoare în 48 de ore, până atunci sancțiunea rămâne Avertisment Verbal. Change rule If paramedic members grant / heal or / rehab to gamblers who give G to one of the faction vehicles, without asking what medical services they want (/ heal or / rehab), then if they are complained they will be fined $50,000. The amendment takes effect within 48 hours, until then the sanction remains a Verbal Warning.
  1 point
 10. @Dandu este primul post pe care îl văd de la dvs. în acest topic și deja doriți activitate. Vă rog să ne luați ușor, unii nu sunt obișnuiți cu spam pe aici.
  1 point
 11. ? Gata, scriu mai mult De fapt nu ca invat
  1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. Name : Daniyal_Xo Rank : Manager (5) Proofs : https://imgur.com/a/83e7A6F
  1 point
 15. 1 point
 16. ce facea fratele vostru prin 2014 si da, aveam renko si atunci.
  1 point
 17. Nume: Danony Rang: 4 Misiunea: Poezie pentru Maty Dovezi: Nu plâânge, Maty Și ce dacă ai intrat pe pile? Ai dat 10 lei la ''tati'' Și n-ai mai avut bani de pastile? Te plimbi cu infernusul Și dai FW-uri peste tot Nu te enerva, verifică-ți pulsul Căci văd că ai spume pe la bot Maty e băiet de treabă, are FW pentru toți Nu știu de unde dracu le tot scoti ''Aș vrea și eu unul dacă mai ai in stoc'' Și în a doua secundă direct SPOC Mi-a trântit un FW, ediția de aur Scuipă FW-uri de zici că-i balaur. La început era timid, nu prea știa cum funcționează După a descoperit FW-ul și un război declanșează Din păcate, nu există vestă anti-fw, asta este Dar 5 lei la Maty, o luna de FW te ferește El nu respectă regulile, ele îl respectă pe Maty Căci dacă începe s-arunce cu FW-uri , iese mare party Tuturor ne e frică de tine, deci te rog, nu da tare Așteaptă să iau rank 6, ș-apoi să te dai mare Am eu ac de cojocul tău, mă voi răzbuna 15 lei la Cătă și te voi detrona! Deci păzea că vine furtuna Ne-am săturat să ne dai FW intr-una.... Te voi vâna, voi găsi eu motiv de post Un FW să-ți dau și ăla ai fost Îmi spui că n-am cum? Am eu un plan Știu eu un admin corupt, e de la mine din clan Îți plantează probe-n dormitor ''Aim.exe'' îți pune pe desktop Ș-apoi cu un post te omor Ș-atunci începe mare potop Vei sta la pârnaie 30 de zile pentru aimbot Te vom vizita să nu te plictisești Îți vom aminti câte FW-uri ne-ai dat in bot Și cât de bulangiu ești. Și pe final, te invit să răspunzi. dacă nu ți-e frică Aștept pe /f răspunsul dat Ai grijă, un FW din cer pică Și pe tine te-a strivit, ce păcat... Alte precizări: Tot ce am scris aici e fictiv. Nu vreau să supăr pe nimeni. Și, de asemenea, sper și eu că voi câștiga.
  1 point
 18. 1 point
 19. Salutare, am adus cateva modificari regulamantului: Modificari aduse: - aspect vizual - adaugata comanda /tduty la "Comenzi disponibile" - scoasa protectia celor de la Vietnamese Boys, conform noilor actualizari ce privesc raportul - la "Raportul de activitate" s-au facut modificarile necesare conform actualizarii ce privesc raportul si a fost pusa o poza cu update-ul pe website pentru mai multe detalii - la "Vehicule" a fost specificat in paranteza rankul necesar pentru a conduce un vehicul, iar modelul de solicitare masina pe /f /tx a fost adaptat cu toate vehiculele (atat Huntley, Tahoma, Alpha) - "Regulament blacklist" a fost inlocuit cu cel de pe website deoarece este mult mai bine explicat Regula de la "Altele": "#Pozele in care se vede doar DMG Informerul serverului nu se iau in considerare in cazul unei reclamatii de tip DeatchMatch (DM).Trebuie să existe dovezi în care să se observe intenția de DeathMatch (acele mesaje informative din partea serverului când ești omorât, dovezi de tip video, dovezi de tip screenshots în care se observă clar DM-ul făcut și așa mai departe).'' in ultima categorie a forumului denumita ,,Altele." A fost inlocuita astfel: "Pozele in care se vede doar DMG Informerul serverului nu se iau in considerare in cazul unei reclamatii de tip DeatchMatch (DM).Trebuie să existe dovezi în care să se observe intenția de DeathMatch (acele mesaje informative din partea serverului când ești omorât, dovezi de tip video, dovezi de tip screenshots în care se observă clar DM-ul făcut și așa mai departe)." Modificarea a fost facuta deoarece isi pierde sensul. - a fost adaugata la "altele" regula: "Aveți dreptul de a deține droguri DOAR pentru TASK și materiale. Nu există o limită stabilită pentru materiale, decât cea de la server." AVETI TIMP SA LUATI LA CUNOSTINTA NOUL REGULAMENT 48H ACESTA INTRA IN VIGOARE IN 48H
  1 point
 20. Meh, cam slabut
  1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. Nume: Nephilym Rang: Subleader (Rank 6) Premiul a fost acordat membrului: b0p Suma acordata: $150.000 Dovada [/fwithdraw]: https://imgur.com/a/Y83wE6O Dovada [/transfer]: https://imgur.com/a/zeS4p0B Alte precizari: Felicitari, agentul lunii (decembrie) rank 4!
  1 point
 25. ayaye, mai ai timp sa iei rank 3 :)))
  1 point
 26. Nume: DoarGeorge. Rang: 1. Misiunea: Poezie pentru Maty. Dovezi: https://imgur.com/a/d7RU6Oz Alte precizări: Sper sa castig!
  1 point
 27. Mihai Eminescu Iar când voi fi pământ Iar când voi fi pământ, În liniştea serii, Săpaţi-mi un mormânt La marginea mării. Nu voi sicriu bogat, Podoabe şi flamuri, Ci-mi împletiţi un pat Din veştede ramuri. Să-mi fie somnul lin Şi codrul aproape, Să am un cer senin Pe-adâncile ape. S-aud cum blânde cad Izvoarele-ntruna, Pe vârfuri lungi de brad Alunece luna. S-aud pe valuri vânt, Din munte talanga, Deasupra-mi teiul sfânt Să-şi scuture creanga. Şi cum n-oi suferi De-atuncea-nainte, Cu flori m-or troieni Aduceri aminte. Şi cum va înceta Al inimii zbucium, Ce dulce-mi va suna Cântarea de bucium! Vor arde-n preajma mea Luminile-n dealuri, Izbind s-or frământa Eternele valuri Şi nime-n urma mea Nu-mi plângă la creştet, Ci codrul vânt să dea Frunzişului veşted. Luceferii de foc Privi-vor din cetini Mormânt făr' de noroc Şi fără prieteni.
  1 point
 28. ❤️ IF IT AIN'T XO THEN IT GOTTA GO ❤️
  1 point
 29. O noua creatie impreuna cu Chain. Imaginea in sine nu ne apartine insa am editat cate ceva in stilul nostru. Am incercat sa pastram totul cat mai simplu si sa arate frumos. Muzica: (MEMBA & WiDE AWAKE - Vexed (feat. Xo Man).
  1 point
 30. Poze de la event-ul organizat de RoX.. de ziua liderului nostru, Alin! https://imgur.com/a/Klnwxr5
  1 point
 31. Nume: Azaleea Rank: 2 Suma depusa: 5,000$ Data si ora depunerii: Data de 12.01.2018 si ora 13:33 Motivul: -5 la war ScreenShot: https://imgur.com/a/IA5hvCa Alte precizari: -
  1 point
 32. PlayerUnknown’s Battlegrounds este cel mai popular joc video PC al anului, de departe. Din săptămâna lansării și până acum, el a stat pe primul loc al vânzărilor pe Steam fără niciun repaus. Recent, PlayerUnknown’s Battlegrounds a devenit cel mai accesat joc pe Steam al anului, depășind Dota 2 și CS:GO, cu 1.111.155 jucători activi simultan. Recordul absolut este deținut de Dota 2, cu 1.291.328. Dat fiind că vânzările sale nu contenesc, este doar o chestiune de timp până când Battlegrounds va deveni cel mai popular titlu din istoria Steam. Studioul Bluehole a anunțat că update-ul din această săptămână va aduce o nouă armă, M14 (pușcă semiautomată), ceață și FPP leaderboards. Întregul changelog va fi dezvăluit în curând. Pagina Steam este aici. sursă: ComputerGames.ro
  1 point
 33. @Doru Este la început, las-o să se obișnuiască cu photoshop-ul, este foarte bine că lucrează cu acea "bară", măcar de ar învăța cum lucrează și să pună în aplicare tot ce se află acolo, după aceea poate să treacă și la alte lucruri.
  1 point
 34. TOPIC CLOSED N-ai minimul de postări necesare pentru a deschide o cerere.
  1 point
 35. @Cristina sunt frumoase, ce-ai cu ele? _________________________________ @A D R I A N
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.