Jump to content

B-Zone TV - The Hitman » Episode 1

Mihai19
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Hitman » Episode 1 - The Escape (Evadarea)

Gen: Acţiune

Durata: 8:01

Data lansării: 4 ianuarie 2013

Scurtă prezentare: Evadarea hitmanului.

Link către clip:

Watch in HD

Dacă doriţi să vizionaţi episodul pilot click aici.

Edited by Mihai19

Binisor pentru primul film,cam lung,si ai inregistrat prea mult cat merge masina de politie..

Prinde doar cadrurile importante,n-am vazut texte,doar cum merge unul cu masina..

Binisor pentru primul film,cam lung,si ai inregistrat prea mult cat merge masina de politie..

Prinde doar cadrurile importante,n-am vazut texte,doar cum merge unul cu masina..

Nu este primul. Dacă tu ai văzut doar un drum parcurs este treaba ta. Vrei doar texte? Atunci ar trebui să fac un talkshow. :| În fine, este părerea ta.

Este prea genial,astept si continuarea.

Un sfat:nu mai filma drumul lung cu masina,e plictisitor,in rest e super ok,intro-ul de asemenea.

Felicitari.

Edited by Claudyutom

Sunt foarte curios, in ce program ai facut acel Intro..

In rest, da, mai ai foarte putin de lucrat la filmat. la modul cum aranjezi camera. Dar e bine...

Debifeaza obtiunea aia care iti arata la camhack in ce View filmezi cand esti in masina, strica tot filmu.

Este unul dintre filmuletele care mia atras atentia.

Nu e chiar reusit 100% dar totusi nu este un film este un filmulet*

Uite ati spun ceva. Putea sa iasa mai bine daca: * Taiai putin din partea aia,cu condusul. A luat ceva timp...

* Prin magazinu-l ala, mai vedeam si noi niste oameni ( cu anim-uri )

* Prin departament alti ,,politisti,, care se plimbau prin departament. ( Si in parcare la fel )

* Daca mai faci filme si ai nevoie de ajutor. Sau o parere dami un PM.

Scenariul este foarte bun, zic eu, insa mai ai de lucrat putin la felul in care filmezi si la edit. Imi place cum folosesti animatiile in functie de situatii. ENB-ul ala arata cam aiurea... mai scade din luciu la masina ca e prea...

Mulţumesc pentru părerile voastre PRO şi CONTRA. Da, voi continua cu acest serial şi voi încerca pe parcurs să fie pe placul tuturor.

Pentru editat folosesc încă Movie Maker. Va dura ceva timp până voi învăţa să folosesc 100% Sony Vegas.

Pentru a vă asculta părerile am să vă cer şi eu ajutor. Dacă aveţi idei pentru serial sau pentru imaginea din intro vă rog să îmi trimiteţi un PM. Voi lua în considerare fiecare mesaj trimis. În PM puteţi scrie şi cum doriţi să apară episoadele, săptămânal sau lunar.

De asemenea căutăm şi actori, dar care vor apărea după câteva episoade. Oricine are o contribuţie la acest serial într-un episod va apărea la credite (la sfârşitul filmului).

Mulţumesc.

Edited by Mihai19

Incipitul este bestial, cu piesele alea care cad. Ai un scenariu foarte bun, de exemplu atunci cand l-a omorat pe politist... Faza e ca drumul e cam lung... Dar e foarte frumos editat, bravo.

Foarte frumos, mie îmi place. Cum spune şi MrKira, ai folosit animaţile potrivite şi scenariul este foarte bun. Totuşi, pe viitor caută mai mulţi actori, pot veni oricând să te ajut.

Este un film reusit, dar secventele in care hitmanul merge cu masina de politie si in care schimbi camera aiurea trebuie taiate. Iti sugerez ca in locul secventelor in care apare masina hitmanului (de exemplu) sa pui alta actiune sau sa nu pui nimic, Mai bine faci clipul mai scurt decat plictisitor. Oricum, eu ti-am dat +, Felicitari si astept episoadele urmatoare!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.