Jump to content

[B-Zone Battle] Geoo vs Alpha287

Geoo
 Share

Recommended Posts

• Numele meu: Geoo
  • Numele celui provocat: Alpha287
  • Tema luptei: Logo pentru o casă de discuri.
  • Dimensiuni (maximă/minimă): Free.
  • Deadline time posting: Până mâine la 20:00.

Lucrarea numărul 1: 35n81nb.png

Lucrarea numărul 2: 8qlrV.jpg

Primul cu 10 voturi sau 5 consecutive câştigă !

Voturile trebuie argumentate, cele neargumentate vor fi anulate.

START VOT !

Votez lucrarea 1.

Un efect al textului apropiat de logo.

Claritatea mai buna si efecte frumoase asupra logo-ului.

Mult prea multa simplitate la lucrarea 2.

Edited by Geoo
Vot anulat, argumentează singur.

Votez a doua lucrare. Prima este mult prea simplă şi neoriginală. A doua e mult mai complicată; prima are un font care a dat de gol autorul lucrării. Ca şi logo, prima are doar faza cu "urban music" care e din fontul de la header, SF Automaton şi un gradient pe layer. A doua este mult mai potrivită pentru o casă de înregistrări.

Edited by Geoo
Nu avem nevoie de exemplele tale.

Votez lucrarea a 2a. De ce ? " Petru " ca imi place ideea in sine, culorile folosite, coroana, absolut spectaculooooooooooos.

Votez lucrarea #1, pentru că efectul și culoarea font-ului sunt reușite. Lucrarea în sine este mai reușită decât lucrarea #2, părerea mea.

Eu mă axez mai mult pe simplicitate, de aceea am făcut această alegere!

Edited by BZ Tomyy

Nici bine nu m-am uitat si mi-am dat seama care a cui e lucrarea .. dar sa fiu cinstit , sa nu fiu roman in situatia asta

Votez 2 deoarece un motiv ar fi ca imi plac mai mult lucrarile gen medieval , stil vechi ( personal ) si un alt motiv ar fi ca , daca e facuta total in pentool si alte unelte , daca e facuta de la 0 , dureaza mai mult decat 1

Edited by FreeedoM

Votez lucrarea numarul 1. Mi se pare mai atractiva, imi bate la ochi. Imi place foarte acel text si efectul care este pe el. Chiar daca prima lucrare este mai simpla, dupa parerea mea arata mult mai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.