Jump to content

B-Zone TV - The Hitman » Episode 2

Mihai19
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Hitman » Episode 2 - The Concealment

Gen: Acţiune

Durata: 7:04

Data lansării: 7 februarie 2013

Scurtă prezentare: Episodul al doilea din seria „The Hitman”

Link către clip:

Watch in HD

Îmi place că mi-ai ascultat sfatul şi-ai filmat din mai multe unghiuri, mai multe scene, scene mai bune, MULT MAI BUNE.

Ţi-a ieşit foarte bine, ar trebuii mai multe prim-plan-uri cum a fost cel cu primarul însă în rest e ok.

Nu-mi place muzica, DELOC, nu că nu mi-ar plăcea godfather theme song dar nu are nicio treabă cu agenţia hitman şi cu un primar, un hitman mafiot? Da fq? Face trafic de arme / droguri când nu filmezi? *laugh*

Selectează-ţi mai bine melodiile folosite.

Foarte frumos filmul si o poveste interesanta.

Ceea ce ma deranjaza este atunci cad intorci camera la secunda 30.

In rest totul este ok. Felicitari pentru munca depusa!

esti foarte tare frate ii mortal

imi place la nebunie

le ai cu modificatu si esti si creativ in momente de filmari....

Ar fi fain la urmatoru video sa faci ca cnv ii da un cadou la primar... si sa fie o masina in care sa fie ascuns hitmanu etc....

esti foarte tare frate ii mortal

imi place la nebunie

le ai cu modificatu si esti si creativ in momente de filmari....

Ar fi fain la urmatoru video sa faci ca cnv ii da un cadou la primar... si sa fie o masina in care sa fie ascuns hitmanu etc....

Imi place ideea, insa nu o voi folosi intocmai. Ceva similar intr-unul din episoadele urmatoare.

Foarte frumos filmul, ti`as recomanda să folosesti si comanda [/endchat], de exemplu cand femeia de la magazinul de masini sport a spus "Nu mai spuneţi nimic, ştiu ce vreţi" puteai folosi [/endchat], dar totusi frumos filmu

Foarte frumos filmul, ti`as recomanda să folosesti si comanda [/endchat], de exemplu cand femeia de la magazinul de masini sport a spus "Nu mai spuneţi nimic, ştiu ce vreţi" puteai folosi [/endchat], dar totusi frumos filmu

Momentan serverul de film nu dispune de acest anim.

Mult mai bun decat primul, daca il postai ieri pun pariu ca luai COTM.

Sunt 3 în total: episodul pilot, episodul 1 şi acesta. Nu cred că aş fi avut şanse la COTM ...

Asta numesc eu un film cat de cat reusit... Vreau sa te felicit pentru ca nu ai aglomerat filmul cu efecte.. Simplu dar reusit. 7.5/10

Edited by eFFFACER Corleone

Am vazut mai sus, "ai talent", aici nu se poate spune ca ai talent... Ai folosit programele potrivite, si ai profitat de indemanarea ta, rezultand ceva frumos ! Bravo !

Da, sunt de acord cu tine. Parerea mea e ca ai nevoie de imaginatie, sa stii cum si de unde sa filmezi. Totusi, trebuie sa stii si sa folosesti programele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.