Jump to content

The Hitman

MefX
 Share

Recommended Posts

Un video de nota 10+, imi place la nebunie, sa nu te lasi de accest lucru, te pricepi de minune.

Inca am o observatie, la minutul 2:51, ar fii trebuit sa lasi cularea asa, nu sa pui alb.

In rest este foare ok, felicitari !

Scenariul e cam putred, il suna ii spune ca a murit seful familiei si ii multumeste pentru informatie.

Scena de la HQ Tattaglia e urata, unghi de filmare urat si mereu acelasi, creeaza actiune cu camera!

Fontul subtitrarii e destul de urat, foloseste altul.

Coloana sonora este buna dar...ar fi trebuit s-o folosesti doar la inceput...cu textul ala sau in momentele culminante ale videoului (chiar daca nu sunt prea multe).

Nu-mi place ca faci video-urile doar in 2 oameni, poti MULT mai mult de-atat, stiu sigur asta.

Daca vrei sa facem o colaborare lasa-mi un PM si stabilim detaliile, aduc eu oameni cati doresti.

Scenariul il punem amandoi la cale, ceva complex.

Nu mi s-a parut atat de maret precum spun unele posturi anterioare. Totul apare asa... fara nicio noima. Nu am inteles unele scene, mai ales ultima. Pacat, celelalte creatii sunt mai bune.

Scenariul lasă puţin de dorit, în unele scene ai dat filmului nişte efecte de culori scârboase, subtitrarea e cam mare (zic eu). Puteai mai mult, faţă de celelalte filme făcute de tine acesta nu este chiar o capodoperă.

Nu mi s-a parut atat de maret precum spun unele posturi anterioare.

Te-ai gândit mult.. ?

Frate chiar nu puteai sa gasesti si tu un alt nume?Si un skin diferit? Seama destu de mult cu The Hitmanul meu si al lui Mihai.

Edited by Edy27

la tattaglia foarte urat ai prins filmarea....

in rest imi place foarte mult intro-ul tau...

Scenariu putea fi mai interesant... De exemplu sa vina cel de la corleone la hitman si sa zica ca cine lo omorat si atunci hitmanu zice ca il rezolva numa sa aiba o anumita suma de bani. Atunci cel de la Corleone merge in HQ, strange toti mafioti si vorbesc intre ei... ma rog...

Fi mai dezvoltat in imaginatie..

Reusit filmul, ideea destul de buna insa as fii vrut sa vad mai multa miscare din partea camerei, este ca si cum ai vedea o revista cu benzi desenate!

In ultima faza nu am inteles de ce acel personaj din casa a fost omorat, inteleg ca insusi el, hitmanul, l-a omorat pe DonCorleone si un membru din Corleone a apelat la acelasi Hitman pentru a-l lichida pe asa zis-ul infractor, putea pastra banii fara sa omoare pe cineva atata timp cat membrul Corleone nu a stiut cine a fost ucigasul Don-ului, sper ca te-am ajutat cu aceste sfaturi, nu vreau sa o iei in nume de rau.

Felicitari.

Edited by Denis Mitchell

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.