MefX Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Titlul clipului: The Hitman Gen: Actiune Durata: 2.58 Data lansarii: Azi Scurta prezentare: - Link catre clip : 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Un video de nota 10+, imi place la nebunie, sa nu te lasi de accest lucru, te pricepi de minune. Inca am o observatie, la minutul 2:51, ar fii trebuit sa lasi cularea asa, nu sa pui alb. In rest este foare ok, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Scenariul e cam putred, il suna ii spune ca a murit seful familiei si ii multumeste pentru informatie. Scena de la HQ Tattaglia e urata, unghi de filmare urat si mereu acelasi, creeaza actiune cu camera! Fontul subtitrarii e destul de urat, foloseste altul. Coloana sonora este buna dar...ar fi trebuit s-o folosesti doar la inceput...cu textul ala sau in momentele culminante ale videoului (chiar daca nu sunt prea multe). Nu-mi place ca faci video-urile doar in 2 oameni, poti MULT mai mult de-atat, stiu sigur asta. Daca vrei sa facem o colaborare lasa-mi un PM si stabilim detaliile, aduc eu oameni cati doresti. Scenariul il punem amandoi la cale, ceva complex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MefX Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 Multumesc, o sa te caut Speedy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hRs xD Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Îmi place cum gândești te duce capul și asta contează mult în a fii regizor de film sper ca la noua ta idee să fie mai bună decat prima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai19 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Nu mi s-a parut atat de maret precum spun unele posturi anterioare. Totul apare asa... fara nicio noima. Nu am inteles unele scene, mai ales ultima. Pacat, celelalte creatii sunt mai bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 A ieșit bine, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Scenariul lasă puţin de dorit, în unele scene ai dat filmului nişte efecte de culori scârboase, subtitrarea e cam mare (zic eu). Puteai mai mult, faţă de celelalte filme făcute de tine acesta nu este chiar o capodoperă. Nu mi s-a parut atat de maret precum spun unele posturi anterioare. Te-ai gândit mult.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 (edited) Frate chiar nu puteai sa gasesti si tu un alt nume?Si un skin diferit? Seama destu de mult cu The Hitmanul meu si al lui Mihai. Edited February 14, 2013 by Edy27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MefX Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Multumesc, dupa o pauza de cateva luni cred ca ar trebuii sa se stimta o usoara scadere. O sa revin si cu altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCr97 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 la tattaglia foarte urat ai prins filmarea.... in rest imi place foarte mult intro-ul tau... Scenariu putea fi mai interesant... De exemplu sa vina cel de la corleone la hitman si sa zica ca cine lo omorat si atunci hitmanu zice ca il rezolva numa sa aiba o anumita suma de bani. Atunci cel de la Corleone merge in HQ, strange toti mafioti si vorbesc intre ei... ma rog... Fi mai dezvoltat in imaginatie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoZoM Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Imi palce , e frumos si scenariul si tot. Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang3Xplore Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Esti foarte inspirat ai talent , te descurci foarte bine 10+ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Mie imi place cum ti-a iesit chiar daca ai avut cateva ezitari pe la efect, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Excelent din toate punctele de vedere. Nu prea am inteles ultima secventa dar e ok per ansamblu , felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MefX Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaL1n Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 La 1:42 ai scris un cuvant gresit(ai incurcat 2 litere) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bElzek Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Mie imi place cum ai filmat, doar ca totul se intampla prea repede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 A ieșit excelent. Îmi plac efectele foarte mult. Foarte bună treabă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Mitchell Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 (edited) Reusit filmul, ideea destul de buna insa as fii vrut sa vad mai multa miscare din partea camerei, este ca si cum ai vedea o revista cu benzi desenate! In ultima faza nu am inteles de ce acel personaj din casa a fost omorat, inteleg ca insusi el, hitmanul, l-a omorat pe DonCorleone si un membru din Corleone a apelat la acelasi Hitman pentru a-l lichida pe asa zis-ul infractor, putea pastra banii fara sa omoare pe cineva atata timp cat membrul Corleone nu a stiut cine a fost ucigasul Don-ului, sper ca te-am ajutat cu aceste sfaturi, nu vreau sa o iei in nume de rau. Felicitari. Edited February 22, 2013 by Denis Mitchell 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S a s a Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Felicitari, mie imi place dar cum a spus si SpeedY ar trebuie sa mai lucrezi cu camera si pauzele alea intre actori trebuia sa le stergi. In rest tot e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiku LGZ Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Foarte frumos filmul , bravo Mefx . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum96 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Felicitari boss, foarte frumos filmuletu De skinu de Tattaglia tot nu scapi nici pe movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Frumos totul, imi place cum a iesit dar prea putina actiune cu camera, succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts