Jump to content

B-Zone TV - The Hitman » Episode 3

Mihai19
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Hitman » Episode 3 - The Girl

Gen: Acţiune.

Durata: 4:39

Data lansarii: 15 februarie 2013

Scurta prezentare: Episodul al treilea din seria „The Hitman” făcută de mine, Mihai, şi Edy27.

Link catre clip:

Watch in HD! :)

4:10, SexMachine =))

Lăsând gluma la oparte, filmul e frumos, ai filmat parţial corect, ai avut unele greşeli, dar a ieşit frumos.

Felicitări, îmi place.

Foarte tare episodul 3 , o cunosc de undeva melodia imi spui cum se numeste ? Legat de film foarte foarte bine astept cu nerabdare partea a 4 a :)

Melodia se numeste Linkin Park - New Divide.

Imi place! Ai idei frumoase, destul de dezvoltate, imi place ca stii sa editezi foarte frumos, mai ai cateva greseli la actiune precum, agentul nou al Primarului s-a urcat prin dreapta masinii, in orice caz felicitari!

Printre cele mai bune seriale pe care le-am vazut pana acum!

Ti-as sugera sa faci o poveste in 2 episoade, pentru a tine lumea mai mult in suspans, episoadele/povestile sa se lege intre ele, ar fii foarte interesant.

O treaba foarte bine facuta, bravo!

Edited by Denis Mitchell

Felicitari, este bun !

Sunt mari şanse să terminăm aici. Din multe motive supărătoare nu găsim niciun motiv să continuăm.

Cum adica nu vei mai continua seria ? Ai facut ceva, ai fost felicitat, iar acum renunti cand toti asteapta un nou serial ? De ce ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.