Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor. Va saluta WaGGy. Imi pare bine ca m-am alaturat acestei factiuni si sper sa facem o treaba buna impreuna, sa ne intelegem, sa nu fim post-hunteri etc. Oricum sper sa petrec o perioada destul de indelungata aici alaturi de voi. Va multumesc. E cam liniste pe aici. De ce ??

Sorry daca am greseli gramaticale am scris de pe telefon

@, welcome, sa fii cuminte :)) !

Baieti, a inteles cineva noul sistem de rob? Mi se pare foarte tare, dar pana invatam sa-l aplicam banuiesc ca o sa dam 10, 20 de failuri :)))) .

Am dat la 23:00 un rob reusit cu cei din clanul meu, am castigat 66.000$ de caciula, si eu am scapat si de wanted. Asa rob-uri sa tot dai, maine o sa dau edit si o sa pun print cu reusita, acum postez de pe telefon :)) .

EDIT:

quHuqfp.png

Edited by AT Robert

Fiti atenti eu ieri pe la ora 01:00 noaptea am dat un rob frumos acolo furam bijuteri 415 la numar vin politistii si ne da fail, faza comica din 4 cati eram, 2 au dat /cancel rob pentru ca am dat fail si au crezut ca daca nu ajung aeroport in 5 minute dau fail. La sfarsitul rob-ului ajung banii si primim eu si byzz 120k de caciula :)).

Uitati aici si o dovada pentru cei care nu ma cred : http://imgur.com/lIg762R

Morala povestii este sa nu dati niciodata /cancel rob :)).

Edited by Roberte Legend

Un an nou fericit si nu uita ca fericirea ne-o construim singuri, dragostea vine cand te astepti mai putin, norocul pandeste la colt, la multi ani 2016 !

La fel si tie!

Va urez un an nou fericit si plin de impliniri alaturi de cei dragi, multa sanatate! pwp :*

Ok, salut SF Taxi! Bine v-am regasit prietenasi meii :)) Îmi pare foarte bine ca am reaplicat aici, asta este factiunea mea de suflet! Probabil unii ma știți, dar alti nu prea.

Felicitari DaniBD pentru functia obtinuta, multa bafta!

Ai tot respectul meu! Nb SF taxi! Spor la rapoarte

Ok, salut SF Taxi! Bine v-am regasit prietenasi meii :)) Îmi pare foarte bine ca am reaplicat aici, asta este factiunea mea de suflet! Probabil unii ma știți, dar alti nu prea.

Felicitari DaniBD pentru functia obtinuta, multa bafta!

Ai tot respectul meu! Nb SF taxi! Spor la rapoarte

Noapte buna fratele meu! Te pup :*

Ce mai faceti nabilor? Am inceput si eu raportul, am 30 de comenzi, mai fac inca 20 si il termin. Nu este asa greu, dar tinem cont ca suntem si in vacanta..sunt curios cum este atunci cand incepe scoala.

V-am lasat noapte buna all! Ne auzim maine.

Noapte buna fratele meu! Te pup :*

Ce mai faceti nabilor? Am inceput si eu raportul, am 30 de comenzi, mai fac inca 20 si il termin. Nu este asa greu, dar tinem cont ca suntem si in vacanta..sunt curios cum este atunci cand incepe scoala.

V-am lasat noapte buna all! Ne auzim maine.

Eu am 36 de comenziii, te-am faaaacuuutt :))) Nb nab, chiar daca mai vb pe wapp :))

Eu am 36 de comenziii, te-am faaaacuuutt :))) Nb nab, chiar daca mai vb pe wapp :))

Da gaucho. Apropo cine vrea sa intre in grupul de pe wapp imi lasa PM cu numarul de telefon. P.S. Nu toti nabii din factiune. :))

Hai gata cu spamul, la culcare toata lumea.

Da gaucho. Apropo cine vrea sa intre in grupul de pe wapp imi lasa PM cu numarul de telefon. P.S. Nu toti nabii din factiune. :))

Hai gata cu spamul, la culcare toata lumea.

Regula noua creata da dereecck! Doar rank 2+ intra in grupul de wapp, dati pm la dereck sa avem si noi un grup de wapp :*:))

Sa va reamintesc:

• Reguli ce trebuiesc respectate pentru a posta în acest topic

- Un post trebuie să aibe o lungime suficientă încât să nu fie considerat mesaj scurt, se va scrie cu litere de dimensiune normala (size 12 - 14). Nu are rost să măriți literele doar pentru a putea posta.

- Aveți dreptul de a posta în acest topic doar după minim 20 minute după post-ul precedent.

-- Postarea de către aceeași persoană a unui post nou imediat după el se va considera dublu-post, indiferent de câte minute a trecut de la primul său post, dacă faceți asta riscați să fiți sancționați.

- În acest topic puteți discuta doar lucruri importante legate de joc sau nelămuriri din cadrul forumului. Nu aveți voie să vă povestiți/lăudați aici situații din viața reala, deoarece nu interesează pe nimeni viața nimănui

- În postările pe care le faceți trebuie să aveți un limbaj cât mai decent, NU aveți voie să faceți glume proaste/răutăcioase la adresa nimănui chiar dacă vă permite acest lucru.

- Folosirea mesajelor de genul Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător sunt interzise în acest topic, cine face asta riscă să fie sancționat în joc

- Sancțiunea va fi stabilită de către lider.

Vad ca nu respectati unele din aceste reguli.

- Un post trebuie să aibe o lungime suficientă încât să nu fie considerat mesaj scurt, se va scrie cu litere de dimensiune normala (size 12 - 14). Nu are rost să măriți literele doar pentru a putea posta. - Aveți dreptul de a posta în acest topic doar după minim 20 minute după post-ul precedent.

Fly are dreptate, sa nu uitam de astea in special!

Regula asta cu minim 20 de minute distantă, nu o stiam! Imi cer scuze!

Ce mai faceti SF Taxi? Gata rapoartele? :))

Noapte buna!

Eu le stiam, dar am uitat de ele. M-a luat valul, imi cer scuze. Promit ca nu se va mai repeta, dar a fost vina lu' Gaucho, el m-a fortat sa fac spam.

Am terminat raportul, cam greu, dar am reusit. Restul? L-ati terminat?

Ne auzi maine, bafta!

ATENTIE!!!>> Nu s-au pus punctele la raport, ce facem?Am facut azi vreo 3-4 comenzi si nu s-a pus nimic, a mai patit cineva?Stiti ceva s-a dat rollback? Trebuie sa ne informam, incerc si eu sa mai intreb, ceva nu e ok... Am facut dimineata comenzi si nu s-au pus.

ATENTIE!!!>> Nu s-au pus punctele la raport, ce facem?Am facut azi vreo 3-4 comenzi si nu s-a pus nimic, a mai patit cineva?Stiti ceva s-a dat rollback? Trebuie sa ne informam, incerc si eu sa mai intreb, ceva nu e ok... Am facut dimineata comenzi si nu s-au pus.

Da, stim. S-a dat un rollback in urma unui bug abuse. Bugul era pe shop, in momentul cand cumparai ceva, daca dadeai [/q] ramaneai si cu gold si cu ce ai cumparat. In legatura cu raportul, chiar nu stiu ce se va face, pentru ca aseara dupa 00:00 am facut peste 50 comenzi, si acum am ramas doar cu 25..

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic