Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bafta mai departe zarox ai grija de tine ai fost un noob si tot noob ai ramas chiar si dupa ce ai primit functia de sublider. Chiar acum imi amintesc cum stateai pe masina mea si faceai concurs de wank cu inca un coleg de la noi din taxi :) ce vremuri.

Edited by Roberte

Bafta mai departe Zarox, a fost o placere sa te am ca si coleg. Tu esti cel cu care am dat testul de intrare aici si iti multumesc ca ai trecut peste unele mici ezitari pe care le-am avut atunci. Ai fost un sublider extraordinar si vei ramane mereu un nume important pentru SF Taxi!

Se pare că am ajuns la ultimul meu post in acest topic... :(

Vă mulțumesc la toți că mi-ați suportat scăpările de Hitler și uneori am fost mai drastic cu voi. Chiar dacă nu o arătăm, vă țineam mereu partea, nu ca sublider și mai mult ca simplu coleg.

Sper să nu vă mai certați intre voi aiurea, cum s-a mai întâmplat... Și să vă comportați așa cum îi place și lui Florin să zică, "ca frații". Să nu lăsați baltă această facțiune minunată, deoarece in opinia mea, este "magică".

A sosit timpul să îmi iau rămas bun de la voi și să va adresez o ultimă rugăminte: să ascultați de Florin, Dani și de oricine o să îmi calce pe urmă deoarece nu ajung în funcția aia degeaba și știu ce zic. Rămas bun dragi colegi :* <3

Vă iubesc SF Taxi!

Bafta Zar, manca-te-ar tata cu papionu tau de baiat frumos care zapaceste fetele. Ce sa zic, pastram legatura in continuare pe facebook, watsapp. Ai grija de tine, cu mine ai fost un baiat super finut, chiar daca uneori am mai sarit calul, nu uit treaba asta :)) . Poate vreodata ne vom cunoaste si in realitate ca suntem conjudeteni :)) , prietenii noi nu strica niciodata.

Uite, pentru tine asta !

Si pentru colegii mei caterincosi

Salut! Vreau sa dedic acest post bineinteles iubitului nostru sublider Zarox. Nu o sa scriu prea mult deoarece nu sunt eu cu "romanele" de genul acesta, asa dar sa incepem. Zarox vreau si eu sa iti urez numai bine in lumea reala, dar si in cea virtuala. Ai fost un sublider de nota 10+, un sublider cum fiecare player de pe B-Zone si-ar dori sa il aibe. Ai fost si vei ramane cel mai bun sublider al meu din toata cariera mea de SA:MP, am ajuns sa te cunosc atat de bine, de scriu randurile astea fara nici un fel de jena sau alte chestii de genul. Nu uita ca SF Taxi este casa ta si va fii pana cand vei considere TU ca nu va mai fi (niciodata nu cred ca vei considera ca SF Taxi nu este casa ta). Cam atat am avut de spus, am avut cele mai frumoase amintiri in SF Taxi cu tine la conducere, chiar daca te-am prins sublider a doua oara cand am intrat in SF Taxi, dar si inainte cand erai rank 4 sau nu stiu :D ce rank aveai. In fine ai inteles tu. Te pupa fratele tau DerecK, bineinteles BELEAUA, si uite ca ti-am facut un mic cadou...asa de plecare! :*

P.S. Daca am greseli de scrie imi cer scuze, dar nu am stat sa ma uit de 2 ori inainte sa dau POST. PWP Zaroxica :*

22.01.2016 ZAROX SF TAXI -> http://postimg.org/image/wber0eq11/

Edited by DerecK VIP

Bai cum de nu ati mai postat voi la discutii pana sa intru in sf taxi aveam zeci de notificari de la postarile la discutii de aici ! :)))) ce e cu voi or v-a pedepsit florinica ? of of lass va iarta el :)))

Spor la raport.

Heroine eu nu cred ca ala e motiv sa pleci, pentru ca unii nu cred ca esti fata, tu de ce ii bagi in seama? :-? ... ma rog faci cum consideri PS place melodia de la semnatura :X:*

Stima si respect de la sefu' vostru

[AT]DuDa.

Bai cum de nu ati mai postat voi la discutii pana sa intru in sf taxi aveam zeci de notificari de la postarile la discutii de aici ! :)))) ce e cu voi or v-a pedepsit florinica ? of of lass va iarta el :)))

Spor la raport.

Heroine eu nu cred ca ala e motiv sa pleci, pentru ca unii nu cred ca esti fata, tu de ce ii bagi in seama? :-? ... ma rog faci cum consideri PS place melodia de la semnatura :X:*

Stima si respect de la sefu' vostru

[AT]DuDa.

:*

Buna seara praduitorii mei. Legat de cele intamplate in ultima vreme, vreau sa ii transmit lui Heroinne sa retraga cat mai repede demisia aia si legat de ce a zis DuDa, nu mai baga in seama toate glumele nesarate sau faptul ca iti spun ca esti baiat. Si nu iti zic numai tie, le spun tuturor, pentru ca lucrurile care s-au vorbit la sedinta s-au spus cu un scop, pentru a nu se repeta. Sper sa intelegeti ca SF Taxi este o familie si nu trebuie sa ne certam. Cam atat am vrut sa spun, o seara buna! PS: Pentru DuDa ca stiu ca ii place... Fortzaa Steaua!!! :)

Edit : Nu se va mai repeta. Am citit regulile ! Scuzati-ma !

Edited by Cardy

Salutare tuturor! Nu prea am mai postat pe aici de ceva timp, ce mai faceti? Am intrat si eu in game sa fac ceva comenzi, dar nu am reusit; imediat ma duc sa ma pregatesc de scoala, ne auzim deseara, trebuie sa termin raportul. V-am lasat!

#inca5zile #happybirthdayDerecK

Hello Taxi guys :)

Special Events by nWo Empire, welcomes you all to participate in a series of 12+ events organized by me (cowS), with awesome prizes. I hope to see you all here.

If you want to support or ask me anything about the events or prizes, please post here, also, +1 if you love the Events (and milk):

http://forum.b-zone.ro/topic/321585-february-2016-special-events-by-nwo-empire/

:*

Multi ati zis ca vreti HARTA CU INIMi. Asa ca m-am gandit.. DATI +1 !

Mapa LS [ 50/50 ] : http://postimg.org/image/fv1e5vthd/

Mapa LV [50/50 ] : http://postimg.org/image/6lf3o7ly5/

Mapa SF [50/50 ] : http://postimg.org/image/m0calgt7j/

Pup :* Bafta

Sau asa? No?

http://i.imgur.com/TrOWRuu.jpg

Daca nici asta nu se vede... http://imgur.com/a/fibqx

Edited by BaikuTheBest

Salut SF Taxi! Ce mai faceti dragi mei? O vacanta placuta va doresc.

#LaMultiAniDereck!

Neata! Multumesc Guacho. Astazi trebuie sa dau de baut :)) vad eu ce fac mai incolo, posibil un event, ceva micut, ca la carte.

Altii? Ce mai faceti? Raport terminat? Totul gata? Astept transfer ca un mic cadou :))

@DerecK --- Neata !!! Raportul e gata si chiar l-am facut la limita (sper sa nu se supere nimeni) :-J

Am o nelamurire...dupa cate se vede florin sigur are inactivitate dar unde pot vedea si eu ?? Multumesc (sper sa primesc un raspuns).

Salutare dragi taximetristi! Azi este ziua unui coleg de al nostru Dereck.Beleaua ii urez La multi ani!! si tot ce isi doreste toate cele bune. Azi este luni deci la treaba baietii trebuie sa incepem noul raport.

@@BroKenNnN, Da fly are inactivitate dar o sa revina cat de curand nu mai e mult.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic