Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Servus & Neata!

Din acest moment sunt noul vostru coleg, pentru unii de aici, vechiul coleg :))

Ma bucur ca m-,a trecut PlayHard din mila caci fara mila lui stateam si acum civil cu prietenii mei in tomberoane.

Sper sa facem o treaba cat de cat buna acum avand in vedere numarul membrilor.. Daca nu, va astept la tomberoane caci gunoiul nu se duce singur :))

Noapte buna si ne vedem maine in game. Va pupa Sido. PS: La cina am avut sobolan flambat. Era colegul meu de carton dar trebuia sa mananc si eu, nu?

Ce demisie amuzanta.

Sublider cu prea multe cerinte - KingOwn 2k16, serios ma?

Ati dansat pe turf asta seara, sincer imi pare foarte rau ca l-am pierdut la limita chiar daca am fost depasiti numeric am aratat doar o parte din fortele noastre. Mai vorbim cand vin magicienii !:)

Hai noroc baieti si scuzati deranjul. As avea rugamintea sa aruncati un ochi aici

http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537

Va rog sa votati cu seriozitate!

Nu dati report, nu deranjez/jignesc pe nimeni. Multumesc!

Neata! Ce faceti we?

Eu acum am ajuns acasa.. M-am dus si eu la Facultate cu gandul ca dau si eu examen.. De unde, ne suna profa si ne spune sa venim maine ca nu ajunge... Fail :))

@@PlayHard is The Suspect, Stai we ca inca nu ma cunosti nici 20% :))

E timp sa ma cunosti ;)

Tomberonisti am cu sutele. O sa fac un apel sa ii chem sa vad ce spun. Le spun ca le las zona mea de tomberoane si poate ii conving cumva =))

Hai ca ne auzim in game peste 30 de minute. Ma duc sa bag ceva la gusa ca e goala :D

Bai rucsac taci doamne iarta-ma de copil, nu te mai da asa periculos ca nu esti... sincer, astia nu te cunosc, deaia te " venereaza " , in fine. Sidorov, te iei de mana cu ala micu cand nu ai ce manca prin tomberoane te duci la fanu lu capone si iti da salam de vara de sibiu si supa =]]]]]]]

Am zis si eu asa sa va incurajez, ce te enervezi asa?

Abia am reusit sa le facem fata celor din 69, ne-au dat clear dupa clear, sper ca maine sa fie mai usor. Sal

e da.. usor o fost war-u bai, calm :)
gg pentru 14-1 baieti, ne vedem maine ;)

Nu va bucurati pentru un singur war castigat, astazi am avut prezenta buna, maine acceptam doar trei ( 3 ) invoiri, ca pana acum, o seara linistita.

Cei din 69 Pier sunt foarte buni deci incercati sa nu va bucurati la o singura victorie;)

@@PlayHard is The Suspect, Stai chill nebunule. Iti vinzi telefoanele din casa ca sa ai si tu o masa pe care o am eu intr-o zi oarecare ;) Keep calm & drink Tedi :))

@, Ne vedem maine la wars.. Am fost sa vorbesc cu fostul antrenor dar imi facu o oferta pe care nici el nu o accepta. Nu stiu la ce ma mai chema sa imi spuna asta =]]

Seara buna!

Neata colegii, eu sunt noul vostru coleg bravo ba aseara pentru HQ azi va vreau cel putin la fel de numerosi si vom lua si GSSF.Baa asa rob in 3 insi http://imgur.com/oq3aECe

Ne auzim diseara la war

Servus!

In sfarsit ajunsei si eu acasa dupa 2 ore de examen...

@@PlayHard is The Suspect, Nu conteaza we ce servim noi :)) Important e ca nu iti permiti. Unu-i Sidorov, regele Tomberonistilor! =))

Deseara minim 2/3 win, no? Nici nu se pune problema sa nu castigam pe HQ ELC si pe GSSF :D

Ei sunt mai multi, intr-adevar dar noi avem mai multa Calitate din cate am vazut si Calitatea bate Cantitatea ;)

Ne vedem intr-o ora in game. Dau fuga sa fac niste cumparaturi ca mi s-a inegrit icrele in frigider, branza a sfoigit.. Vai de capul meu =))

Hai noroc!

Mă tem mai mult de o armată de o sută de oi conduse de un leu decât de una formată din o sută de lei conduşi de o oaie. - T I G 3 R , cum e asta?

Diseara 3/3

Primu post pe pagina, smecher, magnat sal

Edited by Alexless