Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

E groasa bai baieti cu BAC-u asta, se pune prea mare accent pe el chiar daca nu e cine stie ce chestie importanta. Am un vecin care a facut 12 clase, fara BAC, fara nimic si castiga 2000E pe luna in Italia ca "repara" niste PC-uri sau laptop-uri. Am pus repara in ghilimele pentru ca practic nu face nimic, doar le pune un sistem de operare sau chestii d-astea. Deci, se poate si fara BAC/facultati, etc, chiar si la noi in tara o sa gasesti oameni care se intretin foarte ok fara sa aiba studii de specialitate, poate doar s-au interesat, au invatat niste chestii si se folosesc de alea, telefoane, calculatoare, etc. Nuj ce am in seara asta da sunt foarte poetic sa mor io.

S-o crezi tu ca faci ceva fara bac, iti cere diploma la orice job, iar facultatea constituie un avantaj, si ala din Italia e o mare prostie, el matura strazile si-ti zice ca repara calculatoare. Poate putini dintre cei fara bac ajung asa.

Daca vrei sa ajungi boschetar, atunci ramai cu 8 clase.

S-o crezi tu ca faci ceva fara bac, iti cere diploma la orice job, iar facultatea constituie un avantaj, si ala din Italia e o mare prostie, el matura strazile si-ti zice ca repara calculatoare. Poate putini dintre cei fara bac ajung asa.

Daca vrei sa ajungi boschetar, atunci ramai cu 8 clase.

Baaa... acuma nuj ce sa zic daca matura strazi sau nu, dar eu de la el am licenta de windows si mna.

Baaa... acuma nuj ce sa zic daca matura strazi sau nu, dar eu de la el am licenta de windows si mna.

Oricine poate sa obtina o licenta de Windows, nu-ti trebuie nici macar 8 clase.

Puneti mana si invatati, o viata aveti si pe aia vreti sa o dormiti.

Sabin, lucrezi ? Daca da, ca ce ? :))

Eram curios.

Care vine sa imi tina de urat la practica?

E bine de tine, eu am saptamana asta scoala si apoi inca 2 saptamani practica.

O sapt. de scoala o inteleg, dar 2 saptamani de practica....

Sistemul e de .... nu te lasa sa-ti alegi TU ce vrei in viata, te obliga intr-un fel sa faci ce vor ei, mai ales cei cu medii mai mici.

Unii poate vor liceu teoretic, nu tehnologic (eu), orele cele mai importante (matematica, romana, istorie, geografie) sunt reduse de niste "module" pe care nu le inghite nimeni :-J

Iar 75% pt. Evaluare si 25% media generala e o tampenie enorma, e ca si cum nu mi-ar pasa acei 4 ani de scoala deloc si in ultimul semestru din clasa a 8-a ma apuc sa invat toata materia. Cei mai multi colegi "slabi" din clasa mea (anul trecut) au luat note mai mari la Evaluare in comparatie cu media lor generala (diferenta era enorma), iar cei cu medii mari in generala si note mai slabe la Evaluare au intrat intr/la-un liceul/profil mai slab fata de cei cu medii mici.

alo Cred ca majoritatea suntem nerabdatori sa ne incepem lucrul in acest nou departament. Speram sa mearga bine totul.

You are not allowed to post in this topic if you're not YET in this departament.

On your application you say that you are from Macedonia and here you speak Romanian.

On your application you say that you are 24-year-old and in this photo you look no more than 16.

Wtf dude :))

Edited by MrFreshGemini nWo

Ce credeti despre noile REGULI --> 1. Toți membrii departamentelor de poliție au obligația de a avea comanda [/timestamp] activată. Cine nu respectă această regulă va fi sancționat cu Avertisment Verbal la prima abatere, fiind sancționat cu FactionWarn dacă se continuă nerespectarea ei.

2. Despre regula cu așteptarea celor trei [3] minute înainte de a omorî suspecții AFK. Membrii departamentelor de politie au obligația de a calcula și secundele înainte de a acționa, deoarece am văzut foarte multe greșeli ale membrilor din facțiune și au fost foarte multe plângeri la adresa lor. Ei au obligația de a aștepta EXACT 180 secunde după anunțarea pe chatul [/d] și înainte de a omorî suspectul. (Acest lucru necesită, bineînțeles, comanda [/timestamp] activată).

Eu zic ca nu ajuta cu nimic, apropo tinem antrenamentul in seara asta?

Ce credeti despre noile REGULI --> 1. Toți membrii departamentelor de poliție au obligația de a avea comanda [/timestamp] activată. Cine nu respectă această regulă va fi sancționat cu Avertisment Verbal la prima abatere, fiind sancționat cu FactionWarn dacă se continuă nerespectarea ei.

2. Despre regula cu așteptarea celor trei [3] minute înainte de a omorî suspecții AFK. Membrii departamentelor de politie au obligația de a calcula și secundele înainte de a acționa, deoarece am văzut foarte multe greșeli ale membrilor din facțiune și au fost foarte multe plângeri la adresa lor. Ei au obligația de a aștepta EXACT 180 secunde după anunțarea pe chatul [/d] și înainte de a omorî suspectul. (Acest lucru necesită, bineînțeles, comanda [/timestamp] activată).

Eu zic ca nu ajuta cu nimic, apropo tinem antrenamentul in seara asta?

Nu sunt noi deloc, erau si pana acum. Doar vi s-au reamintit deoarece Rikos a vazut multe post-uri in care se incalcau astea.

Nu, am inactivitate asa ca aveti liber!

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic