Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare

Acesta este primul meu mesaj de anul acesta in acest topic.

Va urez la multi ani, sanatate, tot ce va doriti in anul acesta (rank normal :)) ) si sa auzim numai de bine

SFPD POWER !!!

Salutare

Acesta este primul meu mesaj de anul acesta in acest topic.

Va urez la multi ani, sanatate, tot ce va doriti in anul acesta (rank normal :)) ) si sa auzim numai de bine

SFPD POWER !!!

Salut colegi

Salut JonnY si welcome back

Săptămana asta se face antrenament / ședința ceva ?

Raportu din câte am citit e opțional pana pe 08.01.17.

Nu are cum sa fie pana pe 6, 6 este vineri, nu poti sa faci raport in 2 zile, mai ales care sunt la roads, deoarece se prinde greu loc de radar.

Salutare baieti ! Nu am mai postat de mult pe aici si am fost si cam inactiv. :)) Ca tot au fost sarbatorile, La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua onomastica ! :* De spatamana viitoare incepem in forta iarasi cu raportul. In rest, cum o mai duceti ?

Salutare baieti ! Nu am mai postat de mult pe aici si am fost si cam inactiv. :)) Ca tot au fost sarbatorile, La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua onomastica ! :* De spatamana viitoare incepem in forta iarasi cu raportul. In rest, cum o mai duceti ?

Mersi :))

Pentru toti smecherii din Pd, ati facut voi vreodata asa ceva?

ZD44PLE.png

#Lacrima ! " Pe vreme cand inca eram noob " - naruto 2014

Sa va aud =))))

Nu vreaaaaaaau scoala, nu vreaaaaaaau raport ???? Hai Aline, mai da-ne o saptamana de concediu. Hai sa aveti spor la scoala si la raport.

Se pare ca aici se sfârșește experiența mea in SFPD. Am întâlnit o mulțime de oameni de treabă, va salut pe toți si sper sa ne mai auzim. Aveti grijă, va pup. :* :*

Spor Oarga pe mai departe!

Se pare ca aici se sfârșește experiența mea in SFPD. Am întâlnit o mulțime de oameni de treabă, va salut pe toți si sper sa ne mai auzim. Aveti grijă, va pup. :* :*

Ba da paleta esti ma.....

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic