Jump to content

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

- Nick: [uS].Yry.

-- Level: 93

-- RPG stats bar (cea mică): .YrY..png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 3

-- Anunţul dorit: Vand OZN de pe VineWooD. Palatul este unicat pe server, nivel 25, interior Kaiac.[/findhouse 491]. Oferte prin [/sms 777-7757].

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Cand sunt ON.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da.

-- Alte precizări: Cat mai repede !

@@South Yry, de pachetul tău de tip 2 ONLINE se va ocupa Lord_Kush.

Anunţ: .Yry. scoate la vanzare casa in forma de OZN, nivel 25, ID 491, situata pe Vinewood! Detalii la numarul 777-7757.

Reporterii sunt obligaţi să dea anunţul sub forma postată de mine mai sus şi să respecte tipul de pachet distribuit de mine.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate.

-- Nick: Aure.

-- Level: 50

-- RPG stats bar (cea mică): Aure..png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4

-- Anunţul dorit: Cunoşti bine harta? Ultras South te premiază. Verifică subforumul clanului Ultras South în topicul "Where am I?".

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da, să fiu anunţat înainte.

-- Alte precizări: Sper să faceţi treabă bună.

Edited by South Aure

Nick:

-- Level:29

-- RPG stats bar (cea mică):ultras99.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4):4

-- Anunţul dorit:Resturantul din San Fiero [/findbiz 136] este scos la vanzare,ofertele se fac atat in game cat si pe forum!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:on/off

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?:Da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?:Da

-- Alte precizări:As dori daca se poate un reporter activ!

-- Nick: picone

-- Level: 76

-- RPG stats bar (cea mică): picone.png

-- Anunţul dorit: Rent Bike Las Venturas isi asteapta clientii pentru a avea parte de o plimbare ce ramane de neuitat.

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Mi-e indiferent.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da.

-- Alte precizări: Astept sa fiu contactat, gratie.

@@South Aure, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa BIS.

Anunţ: Cunosti bine harta? Ultras South te premiaza! Verifica subforumul clanului Ultras South, in topicul "Where am I?".

@, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa AlexStyle20.

Anunţ: Resturantul cu ID 136 din San Fiero este scos la vanzare! Ofertele se fac atat in joc, cat si pe forum.

@, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa ihARd.

Anunţ: Business-ul Rent Bike din Las Venturas isi asteapta clientii pentru a avea parte de o plimbare de neuitat!

Reporterii sunt obligaţi să dea anunţul sub forma postată de mine mai sus şi să respecte tipul de pachet distribuit de mine.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate.

Nick: [uS]KeNNeDy

Level: 45

RPG stats bar (cea mică): KeNNeDy.png

Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4

Anunţul dorit: Cunoşti bine harta? Ultras South te premiază. Verifică subforumul clanului Ultras South în topicul "Where am I?".

Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu.

Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da.

Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da.

Alte precizări: Sper să faceţi treabă bună.

-- Nick:Mike.Riveera

-- Level:25

-- RPG stats bar (cea mică):Mike.Riveera.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4):1

-- Anunţul dorit:Vand casa in SF.Are Level 7.[/findhouse 441]

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:Da

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?:Da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?:Da

-- Alte precizări:Multumesc.

Nick: [uS]KeNNeDy

Level: 45+

RPG stats bar (cea mică): KeNNeDy.png

Anunţul dorit: Cunoşti bine harta? Ultras South te premiază. Verifică subforumul clanului Ultras South în topicul "Where am I?".

Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu.

Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da.

Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da.

Alte precizări: Bafta :D Am fost plecat putin..sper sa ia Craiova acest pachet.

Edited by South KeNN

Nick: Giallo

Level: 33

RPG stats bar (cea mică): Giallo.png

Anunţul dorit: HolyGuns recruteaza 2 playeri, We are the best, we shoot the rest.

Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Indiferent

Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Yep

Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?:Tipul pachetului da, anunțul dacă se poate să rămână așa.

Alte precizări: Xin nu mai am probleme cu voi, mă înțeleg bine cu tineri de acolo. Ms anticipat. P.s. am drept de autor pe anunțul ăsta ok? =))

Edited by HG Daffy Duck

@, de pachetul tău de tip 2 on/off se va ocupa Brunnetul[CN].

Anunt: Clanul HolyGuns recruteaza 2 playeri, we are the best, we shoot the rest. Detalii pe RPG!

Anunţurile nu pot fi modificate fără acordul meu. Dacă observaţi greşeli, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat.

Edited by Extazzy16

-- Nick: BlasT..

-- Level: 15

-- RPG stats bar (cea mică):BlasT...png

-- Anunţul dorit: A 5-a casa de pe Vinewood iti ofera acuma rent cu doar 1$ . [/findhouse 138] .

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu, oricand.

-- Alte precizări: Nu am.

-- Nick: [uS]Kovac

-- Level: 45

-- RPG stats bar (cea mică): Kovac.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 3.

-- Anunţul dorit: Kovac vinde sau schimba casa level 7 in Los Santos, id 49.

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Da.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Desigur.

-- Alte precizări: Multumesc.

Edited by Kovac

-- Nick: [rTn]SeBa20

-- Level: 39

-- RPG stats bar (cea mică): SeBa20.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 2

-- Anunţul dorit: Clanul Remember The Name recruteaza inca 10 jucatori activi! Daca esti dornic si ai level 35+, poti aplica acum pe RPG!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu conteaza, oricum il dau eu.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Nu, de ce sa mint.

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Daca nu incape ce am scris acolo, ExTaZzy, fa cum am facut noi acolo.

-- Alte precizări: #

@@Kovac, de pachetul tău de tip 3 on/off se va ocupa [TL]Yozo.

Anunt: Kovac vinde sau schimba casa cu ID 49 din Los Santos, casa cu nivel 7! Detalii la numarul 282-5333.

@, de pachetul tău de tip 2 on/off te vei ocupa tu.

Anunt: Clanul Remember The Name recruteaza inca 10 jucatori activi! Daca esti dornic si ai level 35+, aplica pe RPG!

Anunţurile nu pot fi modificate fără acordul meu. Dacă observaţi greşeli, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat.

Edited by Extazzy16

-- Nick: SaRtOR[CN]

-- Level: 36

-- RPG stats bar (cea mică): SaRtOR.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 3

-- Anunţul dorit: SaRtOR scoate la vanzare casa cu ID 25. Ofertele se fac prin SMS la numarul 313-2500 cat si pe forum!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Cand sunt online!

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Desigur

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da, sunt de acord!

-- Alte precizări: Multumesc!

@, de pachetul tău de tip 3 ONLINE se va ocupa Voli69xeS[CIA].

Anunt: SaRtOR a scos la vanzare casa cu ID 25. Ofertele se fac prin SMS la numarul 313-2500 sau pe forum!

Nick: [uS]zeEk.

Level: 138+

RPG stats bar (cea mică): zeEk..png

Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4.

Anunţul dorit: Cunosti bine harta? Ultras South te premiaza! Verifica subforumul clanului Ultras South, in topicul "Where am I?".

Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Indiferent.

Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Bineinteles.

Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da, categoric.

Alte precizări: Pune-l pe Deliora sa se ocupe de acest pachet, te rog frumos. Multumesc anticipat!

-- Nick: yXk

-- Level: 41

-- RPG stats bar (cea mică): yXk.png

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 2

-- Anunţul dorit: El Loco Cartel recruteaza gangsteri cu rank 3 anterior si nivel 10+

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da

-- Alte precizări: Multumesc.

-- Nick: [uSa]ByZeliscU

-- Level: 111

-- RPG stats bar (cea mică): byZeliscU.png

-- Anunţul dorit: Doar la P'N'S de la plaja Los Santos iti repari masina rapid si la cel mai mic pret! Va asteptam

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da

-- Alte precizări: Spor!

Edited by ZeliscU

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic