Jump to content

Reintroducere teste TW ganguri

Kelton
 Share

Teste TeamViewer  

408 members have voted

1. 1. Doriti readaugarea testelor TeamViewer la ganguri?

Recommended Posts

Am primit mai multe sugestii din partea jucătorilor și a liderilor cum că ar dori să reintroducem testele TeamViewer pentru gangsteri.

Deschid acest sondaj în speranța de a afla un răspuns acestei probleme. Aș dori în special răspunsul celor care fac parte din ganguri, deoarece ei sunt implicați în mod direct de această modificare.

Desigur, testele sa fie permise iar.

Eu sunt total deacord, nu imi place cand iti da cu deagle din aer.. sa fim seriosi.

Modurile cleo sa fie permise doar cele de care se stiu, gen digihp, renko ala informer.

+1.

EDIT:

Primul post haha

2.Se duce el loco cartel.. daca se baga testele TW, sper sa isi mentina hq ;(

Edited by zEk0 VIP

Un mare PRO. De cand s-au scos vechile teste toti au devenit zei ai armelor, dar ei nu stiu sa tina deagle-ul in mana. Acest lucru cred ca ar avea un impact pozitiv asupra serverului si turfurile or sa fie luate pe merit.

Sunt de acord cu acesta propunere, DAR sa nu fie luat un player de N ori int-ro saptamana si altii o singura data pe an.

O alta chestie in legatura cu asta, programul CheatEngine este buguit. Daca scrii pe chat cuvantul 'renko', 'norecoil', 'aimbot', apar in cheatengine , datorita bugului.

Edited by LuNg ZEW

Categoric nu, eu cum mai joc cu coduri dacă o să se reintroducă testele :(( ?

Glumesc, am votat DA, are trebuii reintroduse, deoarece sunt convins ca toţi folosesc coduri.

Sincer sa fiu, NU. Cum dumnezeii masii sa intri la altu' in pc sa-l cauti de coduri? Ba da voua vi se pare normal sa intre in strain la voi in PC si sa caute prin diferite foldere alandala? Chiar daca am luat ban pentru coduri, va e lene sa stati 30 de minute pe unu.. Mie nu mi se pare normal sa intre unu in PC-u tau pentru un rahat de joc de 9 ani :|.

Edited by LeRozaur

Sunt de acord cu acesta propunere, DAR sa nu fie luat un player de N ori int-ro saptamana si altii o singura data pe an.

O alta chestie in legatura cu asta, programul CheatEngine este buguit. Daca scrii pe chat cuvantul 'renko', 'norecoil', 'aimbot', apar in chatengine , datorita bugului.

Nu e aia o problema, stim sa facem diferenta intre ce apare ca scris in joc si activarea lui.

Votez pentru NU. De ce? Nu mi se pare o chestie normala sa iti intre un strain in pc [ chiar daca e admin, are functii etc nu stii cine iti intra in pc ] . De exemplu eu am niste proiecte in calculator care pot fi vandute cu bani frumosi, nu mi se pare corect sa ma risc eu incat sa-mi ia proiectele.

Vreti sa scapati de codati? Pai, atunci ar fi de n ori mai simplu sa faceti un [/testaim] care se teleporteaza in partea dreapta / stanga a playerului care se intoarce. Din cate am auzit si RENKO a zis ca aimbot-ul se intoarce doar la 180* la 90* nu se intoarce.

Sa se introduca si testele TW, dar avand in vedere ca foarte multi ,,talentati'' stiu sa-si ascunda bine codurile eu zic sa nu fie exclusa filmarea jucatorilor. Un jucator care face de Ex: 50-3 la un war si la test TW iese curat, nu inseamna ca nu are cod, ci ca si l-a ascuns in asa fel incat sa nu fie gasit :)

Edited by Asqwe

Ori cu teste teamviewer ori fără, semințele tot același gust are. Mă refer că o să găsească băieții o cale să nu fie prinși, să ascundă codurile sau modurile interzise.

NU inteleg de ce sa mai supui la vot cat timp aceste teste cu TW nu pot aduce decat un beneficiu doar ca sa voteze iubitorii de coade "NU" ? ca doar aia o sa voteze "NU" fii sigur si chiar nu inteleg de ce au fost scoase si prima data,multe lucruri ciudate se intampla pe server in ultimul timp :-,ati scos testele cu TW,ati bagat ban pentru coduri 30 de zile,ati scos regula cu interzicerea cleo/renko la waruri,ce urmeaza ? kick pentru coduri ?

PRO clar,codatii sa moara in chinuri.

Edited by AIM NewLife

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.