Jump to content

Peaceful Factions - Semnaturi

Undoo
 Share

Recommended Posts

M-am jucat putin cu Photoshop-ul si au iesit urmatoarele creatii. Stiu ca nu-s exceptionale / superbe / foarte frumoase, am incercat doar sa fac ceva simplu. Daca va plac, le puteti folosi.

ziOhKph.gif

10sjTbl.gif

rmZYuT1.gif

tC5F7WM.gif

fMn8SHF.gif

Lot3i3s.gif

8iNSjvU.gif

Sunt destul de frumoase si folositoare. Indradevar puteai pune un render ceva.

Daca asta se considera "lucrare" atunci e clar... Orice copil de 8 ani cu Photoshop piratat poate face asta...

Este atat de mediocru si banal incat doare sa te uiti la "lucrari"... eu sper ca cei de sus au glumit cand au zis ca "sunt frumoase" si doar ziceau la misto sa faca +1 ca altfel e grav...

Sper pe viitor sa faci ceva mai... bun.

Daca asta se considera "lucrare" atunci e clar... Orice copil de 8 ani cu Photoshop piratat poate face asta...

Este atat de mediocru si banal incat doare sa te uiti la "lucrari"... eu sper ca cei de sus au glumit cand au zis ca "sunt frumoase" si doar ziceau la misto sa faca +1 ca altfel e grav...

Sper pe viitor sa faci ceva mai... bun.

Mă așteptam și la hateri, dar la hateri orbi nu. Se pare că n-ai citit ce am zis în primul post, am zis clar că nu-se fenomenale. Totuși am văzut câțiva care le au deja la semnătură. Hai succes.

Ma... nu stiu de ce parere sunt ceilalti, dar personal mi-ar fi placut mai mult fara acel efect, asa simple. Sunt constient si vad ca si tu esti constient de faptul ca nu sunt o "opera de arta" dar nu totul trebuie sa fie complicat si greoi, cateodata mai merge si ceva minimalist. Nu stiu daca ti-ar fi greu, dar te-as ruga sa le pui si simple, fara efect, poate mai sunt si altii care sunt de acord cu mine. Le-as purta cu placere, dar sunt inca civil, din nefericire. :):(

Edited by SuperSoldierRO

ooo UDO sunt frumoase, dar daca ai putea sa le pui fara efect eu unu as purta cu drag si asteptam cu departamente si mafii. Oricum ai un + de la mine pentru munca depusa.

Nu mai lua in seama haterii, ti-a iesit bine. Puteai "micsora" acel efect si se vedea mai clar, mai bine. A iesit bine oricum, bravo!

Edited by RAYze

Ma... nu stiu de ce parere sunt ceilalti, dar personal mi-ar fi placut mai mult fara acel efect, asa simple. Sunt constient si vad ca si tu esti constient de faptul ca nu sunt o "opera de arta" dar nu totul trebuie sa fie complicat si greoi, cateodata mai merge si ceva minimalist. Nu stiu daca ti-ar fi greu, dar te-as ruga sa le pui si simple, fara efect, poate mai sunt si altii care sunt de acord cu mine. Le-as purta cu placere, dar sunt inca civil, din nefericire. :):(

Dacă nu ai fi folosit Bass Effect arătau mult mai bine.

V-am dat doar voua quote chiar daca au mai existat raspunsuri similare. Trebuie sa recunoastem ca fara efect ar fi existat mult mai multă lume care s-ar fi gasit sa zica ca sunt prea simple. Nu sunt multi care stiu sa aprecieze minimalismul. Sunt ok, gusturile difera si se vede ca exista si oameni carora le plac. Si-au atins scopul.

Edited by Dorian Grey

@@B4L AdytZZa,@@SuperSoldierRO, @@HristianBiceps, @, @@RAYZE, @@Dorian Grey,

Daca erau fara acel efect, riscam sa mi se inchida topicul, fiind considerate prea simple. Le am si pe cele fara BASS EFFECT, dar le-am facut cu fundalul asta gri al forumului, nu sunt transparente. Daca erau transparente, nu mai puteam sa le pun efectul. Uitati-le, daca va plac mai mult.

Multumesc pentru aprecieri.

q1zfuAy.png

cHbr5jA.png

MJLOG2F.png

7IpmYN6.png

0xNQFhV.png

nSx5Em8.png

z9xTUsb.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.