Jump to content

Sistem de interdictie automat pentru waruri administrat de liderii gangurilor

Mastertrap21
 Share

Implementare sistem de interdictie automata la waruri  

370 members have voted

1. 1. Doriti implementarea unui sistem de interdictie automata la waruri administrata de catre liderii de ganguri ?

• Da
      301
    • Nu
      69

Recommended Posts

Contra, inca 2-3 ideei dastea si mai pleaca 100-200 de jucatori! In loc sa va ocupati de codati voi implementati numai aiureli.

Cine este in gang stie ca uneori invidia poate favoriza minciuna. Cine poate asigura ca un responsabil nu a fost influentat sa dea acel vot?

Parerea mea este ca decizia finala tot un admin ar trebui sa o ia, insa filmuletele trebuiesc facute public, astfel vor fi explicatii referitoare la ce se vede in acele filmulete si poate mici detalii care din neatentie au fost trecute cu vederea.

E clar ca prin asta, noi Liderii putem elimina foarte usor "concurenta", insa nu ar fi corect.

Edited by S a r p e

Ar fii o idee buna,cu mici modificari.

Nu lideri sa voteze interdictia,ci admini. Iar daca un membru primeste Interdictie,sa primeasca automat si /uninvite,caci...totusi...e suspecatat de coduri, nu ?

@@S a r p e, Nu stiu cum poate un lider elimina concurenta de unul singur cand trebuie sa posteze un link catre un topic in care decizia a fost luata de catre membrii gangului sau pentru ca votul sa fie acceptat. Daca posteaza acolo un topic gol sau in care majoritatea a luat o alte decizie, crezi ca va mai avea lider ? Daca membrii gangurilor a 5 ganguri iau o decizie, mi se pare ca is destui oameni implicati cat sa existe corectitudine, daca nu, va meritati soarta.

In princiu,da,imi place dar am o propunere: Doar Admini / Lideri / Helperi sa voteze in acel topic,nu toata lumea ca asa vin 30 de playeri platiti de lider si interzice un player care da "bine" fara coduri.

@Mastertrap21

Sunt si eu de acord, dar ce o sa facem? de exemplu o mafie pe rpg2 a avut 3 orase, acum toata echipa aia ne-am unit in alta mafie... si incercam sa luam dinou 3 orase, daca lideri pun la misto ca avem coade? si toti voteaza da pentru a scapa de noi?

Am votat da, dar o sa fie mare scandal mai ales unii lideri care au jucatori codati sau unii chiar dau bine cum e Alexander.Capone si il filmeaza un amarat si ii face reclamatie. Normal ca liderii din acel oras vor sa scape de el si poate si altii si asa o sa se ajunga sa se dea interdictii si aiurea. Dar na.. o-m trai si o-m vedea.

Tot mai bine era cu adminii sa ii baneze.

Am votat PRO,insa sunt de acord cu Nicu,eu zic sa se faca in asa fel incat membri cu experienta in mafii sa aibe imunitate(adica sa nu poata fi interzisi),eu unul joc de 3 ani doar in mafii si n-am fost banat niciodata pentru coade,insa se mai intampla sa trag asa bine incat ai putea zice ca am cod dar e doar experienta de atata timp in manuirea armelor,consider ca n-ar trebui sa fiu bagat in aceeasi oala cu aia care intra pentru prima data in mafie si rup tot (de ex) si sa fiu banat aiurea ca asa vor unii lideri.

Edited by AIM NewLife

Liderii sunt membri ai staff-ului, oameni experimentaţi care ştiu să recunoască un codat, oameni care nu-şi permit(sau nu ar trebui să-şi permită) să favorizeze pe cineva sau să pedepsească pe cineva pe nedrept.

Cred că e o idee bună, dar, în orice caz, voturile trebuie ţinute sub supravegherea adminilor.

Am votat si eu cu 'Da', dar.. nu va trebui sa exista ura si favorizari. Deja sunt o groaza de jucatori vizati pentru coduri, chiar daca ei folosesc sau nu (nimeni nu stie, doar ei), lumea zice ca au cod. Nu inseamna ca daca tragi bine si prinzi 3/3 la cateva duele inseamna ca esti codat. Dupa ce vor invata si jucatorii care este adevaratul codat va fi foarte buna chestia asta.

O idee buna, dar sa zicem ca x primeste interdictie. Face rost de cont cu rank 3 si joaca la war linistit., ce facem?

Interdicțiile se vor da si pe dusmanii suta la suta, deci o problema si asta
Degeaba x, y si z prefera ca un codat sa primeasca interdictie daca liderii nu vor. Se pot face multe chestii ilegale de care sa nu va dati seama si uite asa dispar playerii de pe server.

Odata cu implementarea acestui sistem, vor pleca multi jucători care primesc interdictie degeaba.

Vreti sa scapati de codati? Recrutati in staff o persoana capabila care sa analizeze un video corect ajutandu-l pe Kelton in luarea deciziliot cu privire la banarea codatilor

@@Mastertrap21, Aici, ai dreptate. Sper sa fie bun acest sistem si implementat cat mai repede pentru ca cei din RDT sa nu mai faca scoruri grosolane.

Edited by LuNg ZEW

PRO - atata timp cat nu exista corectitudine la vot, liderul primeste BAN, pe scurt de frica ca pierde functia este nevoit sa fie corect.

Din pacate unii nu inteleg asta si au gandirea standard " aha nu o sa fie corect daca iau eu ban aiurea o.O ".

Odata cu metoda asta liderii ce nu au corectitudine in vot au in spate banul, playerii ce folosesc coduri vor fi prinsi mai usor.

PS: Degeaba lasati comentariu aici, daca nu votati in POLL

Edited by T I G 3 R

@, va fi prins iar... cam de cate conturi de rank 3+ poti tu face rost ? Care ar fi chestia aia ilegala ? Iti platesti juma de membri din gang sa voteze interdictia in topicul de la gangul tau legat de reclamatie ? Si fac asta 5 ganguri diferite? Nu mai zic cat de usor e sa te dea cineva in vileag daca faci o prostie ca lider? Gandeste-te ca tre sa convingi vreo 25 membri sa voteze ce vrei tu, unu singur iti face reclamatie si iei ban, te risti ca lider sa faci dinastea ? Scuza-ma dar daca asa de incorecti sunteti si nu puteti reclama un lider incorect sau va adunati 200 de jucatori incorecti mai bine jucati single player ca nu e multiplayer de voi.

Edited by Mastertrap21

Am o idee: Apai, este nevoie de votul a 5ganguri pentru a interzice membrul, nu? Daca se strang gen 7-8ganguri(Nu se poate 9 ca gangul membrului sigur v-a tine cu el) acesta sa fie banat 30zile/permanent ... alegeti voi.

@@Mastertrap21, nu ai mentionat ca gangul membrului n-are voie sa voteze, desi ar trebuii sa se subinteleaga ca ar tine cu el.

Edited by BH Marmotta

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.