Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Program War Toamna

Kelton
 Share

War Interval  

363 members have voted

1. 1. Ce interval de war preferati pentru sezonul de toamna?

Recommended Posts

S-a deschis acest topic pentru a vota noul interval de war. Cum unii încep școala de pe 1 Septembrie e foarte probabil să trecem la noul interval de atunci, așadar vă rugăm să votați preferințele voastre.

Topicul se va închide automat Duminică la ora 12:00.

We have opened this topic so that you can vote the new war interval. Some begin school on the 1st of September and it is very probably that we will change the war interval then, so please vote your preferences here.

19:00-22:00 cel mai bine,oricum sunt putine waruri pe saptamana daca stam sa ne gandim,ce poti sa faci ca mafiot? s-au dus vremurile cand se faceau eventuri si taguri si tot felul de activitati,acum nu mai vezi asa ceva in mafii,principala activtate a mafiilor sunt warurile in rest nu ai ce face,deci dupa parerea mea cel mai bine ar fi cu 3 ore de waruri sa mai reducem din monotonie.

Am votat 20:30 - 22:30.

19:00-22:00 cel mai bine,oricum sunt putine waruri pe saptamana daca stam sa ne gandim,ce poti sa faci ca mafiot? s-au dus vremurile cand se faceau eventuri si taguri si tot felul de activitati,acum nu mai vezi asa ceva in mafii,principala activtate a mafiilor sunt warurile in rest nu ai ce face,deci dupa parerea mea cel mai bine ar fi cu 3 ore de waruri sa mai reducem din monotonie.

E monotonie pentru că nu fac liderii. Însă activități se pot face... și sunt destule.

De mult timp astept schimbarea programului de waruri ca sa pot intra si eu intr-un gang.

La fel și eu.

Edited by Vladz

19:30-22:30. Cel mai bine, e multa monotonie in ganguri, astfel atmosfera va fi mai intensa. Si astfel pot ajunge la waruri si cei care invat dupa-amiaza si ies la 18:50/18:55/19:00

Ba kraft in pizda matii de ce ai votat la toate alea?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.