Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Seara buna Los Santos School Instructor.

Acesta este ultimul meu post in cadrul acestei factiuni. In primul rand vreau sa va multumesc pentru perioada minunata care am petrecut-o alaturi de voi. Dupa cum poate ati observat, am incercat sa fiu alaturi de voi cand a fost nevoie si sa va explic ce si cum cand ZeEk sau Ale. nu erau disponibili. Daca cumva am fost mai dur, am fost deoarece vroiam binele acestei factiuni. Va doresc multa bafta in continuare, aveti grija de ce faceti si sper sa va vat cu functii cat mai mari. Seriozitatea este una dintre cele mai importante in atingerea unei astfel de tinte.

Buna ziua instructori, multumesc celor care au fost prezenti la activitatea organizata impreuna cu gangul Verdant si clanul Ultras South. Parca ieri am recrutat si deja sunt iar 5 locuri libere. E foarte greu sa pastrezi o factiune compacta (40/40), mereu intra 4-5 persoane si in scurt timp ies 2-3 membri. Astazi la 20:00 vom avea sedinta saptamanala, incercati sa intrati pentru a evita eventuale sanctiuni!

@, Eu n-o sa-ti duc dorul, keep calm :)).

Bun venit celor noi, pentru ca sunteti de 1-2 zile in factiune sunteti scutiti de raport. Noul raport o sa-l incepeti Luni, multa bafta in aceste doua saptamani iar daca nu sunteti siguri de un lucru, mai bine cereti ajutorul unor membri de rank mare care au experienta.

Hai salut.

In ultimul timp s-au spart foarte multe conturi si nu doar al celor de level mic/maricel/etc ci si jucatori de level mare cu rank-uri importante.

Daca doresti sa nu mai stai cu gandul ca cineva iti va sparge contul voteaza si tu cu +1 aceasta propunere cu privinta la spargerea si furarea conturilor.

Link: http://forum.b-zone.ro/topic/263721-propunere-spargere-conturi/

PS: Imi cer scuze ca postez aici, dar sunt sigur ca pe multi v-ar interesa. Fara report si inca o data scuze.

Succes.

@, Imi place, te-ai inspirat de unde trebuie :)).

Felicitari celor care au fost promovati, mare atentie la ceea ce faceti in continuare. Cei care stati pentru rank, sa nu credeti ca aveti ceva de castigat daca iesiti de aici si mergeti in alta parte. Rank-ul se obtine prin munca, nu prin 10000 de invoiri.