Jump to content

Sistem nou alegere lideri / New leader selection system

Kelton
 Share

Recommended Posts

Foarte interesanta aceasta idee insa din start jucatorii care nu sunt prea "populari" pe server vor avea sanse reduse. Asadar acestia din start sunt dezavantajati. Cel mai bine era sa fie cum ai spus si anume liderul sa aleaga candidatii dar cei care voteaza sa fie doar membrii factiunii. Ce treaba au cei din factiunile pasnice cu ce lider va fi intr-un gang? Deci alegerea liderului nu are treaba cu tot serverul, cel mai bine ar fi sa voteze toti membrii factiunii respective!!

Cum a zis si zorro e aiurea acest sistem. Toti nabii vor vota ce vor neavand vreo legatura cu subiectul. Drept de vot ar trebui sa aiba doar membrii factiunii in cauza, ei sunt cei care trebuie sa isi spuna parerea si doar ei sa voteze deoarece pe ei ii va afecta direct.

Edited by Ne X uS

Nu inteleg , nu considerati admini destul de capabili incat sa poate vota ei noul lider?Daca puneti playerii care n-au nici o treaba cu ceea ce a facut jucatorul respectiv pentru factiunea sa , atunci faceti o greseala mare , o sa se dea lider la toti aiuritii care sunt "populari" nu o sa mai conteze experienta,o idee aiurea rau.
Categoric CONTRA.

@@Kelton, ... Oricum o iei nu e bine niciodata :)) , asa o sa castige functia cei cu cei mai multi prieteni pe server sau cei cu multi referali , sau se vor da bani pentru voturi si multe alte chestii ... Dar oricum , eu zic ca cel mai bine era daca doar cei din factiunea in cauza puteau sa voteze ...

Edited by SS qTp

Interesanta idee, dar, are si parti bune, si mai putin bune.

Ar trebuii sa se adauge urmatoarele reguli:

In cazul in care:

-- Liderul iese cu Faction Punish:

Sa fie nominalizati doar membrii cu minim rank 3 din factiunea respectiva.

-- Liderul renunta la functie:

Sa ii poata propune doar pe acei membrii cu minim rank 3 si care sa nu fii avut multe sanctiuni.

Edited by Tovarasa BeeTee

Voi jucatorii ati inceput cu comentarii ca deciziile noastre nu sunt bune, asadar vrem sa vedem daca ale voastre, a poporului, sunt mai bune.

Cel mai bun vot era Leader + Admin + Membrii factiunii sa se faca un calcul si sa iasa cel votat ..... Votul playerilor e egal cu 0 se vede si la votarea de mayor

Ar fi bine sa puneti din nou vechiul sistem in care stafful alege fiindca asa cum s-a spus si mai sus , cei care sunt in clanuri destul de cunoscute in comunitate , vor fi votati de toti membrii clanului si asa automat unii si-ar impune respectul prin staff. Nu mi se pare intocmai ok ..

De ce ar alege un membru dintr-o factiune pasnica gen School Instructor, un lider la un gang gen Tsar Bratva? Poate eu sunt rank 4 si imi fac treaba foarte bine ca si membru, dar liderul cand alege sa renunte la functia pe care o detine nu ma are la suflet si nu sunt propus. Sunt de parere ca era mult mai buna vechea metoda de a alege lideri. Adminii votau, deoarece ei observau cum se descurca fiecare factiune si cum isi face treaba fiecare membru in mare parte. Asa ma duc, fac 10 eventuri cu premiu maxim inainte de a se alege liderul si majoritatea celor care au level mic or sa ma voteze si sansele mele cresc automat fata de unul care chiar ar merita sa primeasca lider. Daca tot e sa se schimbe metoda de a alege lideri, sa voteze adminii + ceilalti lideri. Si asa, automat ar intervenii prieteniile, clanul etc. Eh, asta e din clanul x nu il votez ca aia sunt figuranti, sau asta e de la mine din clan il votez, chiar daca altul poate merita mai mult. Sunt de parere de adminii isi faceau treaba buna inainte deoarece ei priveau egal fiecare candidat.

Aceasta este doar parerea mea si nu vrea sa supar pe nimeni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.