Jump to content

[Portofoliu] PhaX

Lebanezul
 Share

Recommended Posts

Nu cred ca esti tu de un text si un cap de caine cu color overlay. Poti face mai multe, sunt sigur.

Asa zici tu.

New:

0waz4hl.png

Textu pus peste sarla aia arata ingrozitor, atat roz incat simt ca-mi pierd vederea. Daca textul ar fi fost alta culoare sau cainele in alt loc poate era ok, ai incercat mai multe variante?

pjZEEvU.jpg

XyeDZyb.png

W8wXHIx.png

Logo-urile si semnatura aia sunt fix de unul care acum a deschis photoshop-ul si a facut si el ceva acolo sa vada cum merge treaba. Sper sa nu-mi zici ca asa au fost cererile facute pentru ca le puteai face sa arate mult mai bine, in rest avatarele si ce mai ai tu pe aici arata destul de bine.

Edited by F4L oTo

Textu pus peste sarla aia arata ingrozitor, atat roz incat simt ca-mi pierd vederea. Daca textul ar fi fost alta culoare sau cainele in alt loc poate era ok, ai incercat mai multe variante?

Logo-urile si semnatura aia sunt fix de unul care acum a deschis photoshop-ul si a facut si el ceva acolo sa vada cum merge treaba. Sper sa nu-mi zici ca asa au fost cererile facute pentru ca le puteai face sa arate mult mai bine, in rest avatarele si ce mai ai tu pe aici arata destul de bine.

Știu că nu am fost inspirat la prima lucrare, însă am vrut să fac ceva simplu, am transpus acel cap de câine într-un wallpaper pentru Southern Pimps și am încercat să nu mai folosesc culori care ies în evidență, ca roz..

La Battle poate am dat fail, la acea semnătură, dar măcar am respectat tema :))

Ultimele două lucrări nu au fost de la Requests, cineva mi-a trimis PM să-i fac, l-am întrebat dacă vrea să evidențiez într-un fel dar a zis că nu, simplu.. :D

Apreciez părerea ta, să nu eziți să mai treci pe aici când revin cu ceva nou.

Sunt faine lucrarile, mai ales logo-ul cu tcc, care ti-a iesit foarte bine.

Unele sunt lipsite de lumina, putin sad, sa zic asa. Incearca altfel de efecte, pentru ca astea-s cele mai folosite sau macar incearca un web design.

Sunt faine lucrarile, mai ales logo-ul cu tcc, care ti-a iesit foarte bine.

Unele sunt lipsite de lumina, putin sad, sa zic asa. Incearca altfel de efecte, pentru ca astea-s cele mai folosite sau macar incearca un web design.

Nu e logo, e un text :) . Cineva m-a cerut asta prin PM. Ce efecte? Am blurul meu propriu, cât despre Web Design, nu am în plan să fac așa ceva în viitorul apropiat.

New:

KrfYvIA.gifPBYmcal.jpgDs5TTUI.jpgBfVqSRu.jpg

OVqm5Q2.jpgOiSe4UC.jpgDC7ijDM.jpgPUwBpQX.jpg

o să încerc zilele astea să revin cu un nou logo, m-am plictisit de avatare, dar timpul nu prea îmi permite să mai lucrez.

Nu e logo, e un text :) . Cineva m-a cerut asta prin PM. Ce efecte? Am blurul meu propriu, cât despre Web Design, nu am în plan să fac așa ceva în viitorul apropiat.

New:

KrfYvIA.gifPBYmcal.jpgDs5TTUI.jpgBfVqSRu.jpg

OVqm5Q2.jpgOiSe4UC.jpgDC7ijDM.jpgPUwBpQX.jpg

o să încerc zilele astea să revin cu un nou logo, m-am plictisit de avatare, dar timpul nu prea îmi permite să mai lucrez.

Misto rau, +1, felicitari(cel mai jmecher e avataru' meu)

Sunt forte faine, fă un nou logo Paramedics

E sectiunea cu cereri asta cumva?

Bai, cum sa iti spun, mie nu-mi place borderu ala, arata bine doar in unele lucrari, sunt unele avatare in care il incadrezi bine, iar altele nu chiar. Dar... fiecare cu gusturile lui.

In poza aia cu lupi puteai pune Brush-u pe overlay, era sa arate mai bine.

Mai antreneaza-te la text, vad acelasi font practic la fiecare avatar, nu e bine. Urmareste niste tutoriale.
La logo-uri esti mai slabut, insa sa stii ca trebuie sa lucrezi la cel mai slab punct al tau si sa lasi frica deoparte, nu te gandi ca nu se va primi, si nu vine vorba doar de PS, chiar si din viata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.