Jump to content

[Portofoliu] PhaX

Lebanezul
 Share

Recommended Posts

Poate daca acele shape-uri din spate le colorai specific fiecarui rank care-l detin ei aratau mai ok de purtat.

Multumesc de idee, o sa încerc si asa, revin cu Edit sau cu un post nou daca mai postează cineva.

MBl8n76.jpgXMwQz21.jpgstICdwP.jpgCak33Fb.jpg

Edited by SFPhaX

cum de nu ai luat încă?

am scris Design Section's Best Friend :3, nu Designer.

nu vreau sa iau, inveti mai multe fara userbar + ca nimanui nu ii pasa, e mai mult de reputatie, MIonut, oTo, JohnstoN, Kogen si multi altii lucreaza ireprosabil si nu au Designer.

am scris Design Section's Best Friend :3, nu Designer.

nu vreau sa iau, inveti mai multe fara userbar + ca nimanui nu ii pasa, e mai mult de reputatie, MIonut, oTo, JohnstoN, Kogen si multi altii lucreaza ireprosabil si nu au Designer.

ionut a avut, johnston a avut, oto a avut, kogen n-a avut

anyway ..

La avatare te pricepi, la logo-uri mai ai multe de invatat. Nu mai le fa pe dimensiuni astronomice ca nu le printezi drept banner de 3m^2. De asemenea nu mai folosi efecte din bleding option gen drop shadow, inner / outer glow sau alte minunatii. Succes pe viitor

La avatare te pricepi, la logo-uri mai ai multe de invatat. Nu mai le fa pe dimensiuni astronomice ca nu le printezi drept banner de 3m^2. De asemenea nu mai folosi efecte din bleding option gen drop shadow, inner / outer glow sau alte minunatii. Succes pe viitor

Mulțumesc de sfat, o să țin cont, sunt conștient că mai am multe de învățat.

@, Sunt facute la repezeala deoarece primele postate nu se compara cu acestea.

n-ai nici o logică în tine, cum adică astea sunt făcute la repezeală dar primele tot nu se compară cu ele, te rog data viitoare să vii cu un comentariu pertinent.

ionut a avut, johnston a avut, oto a avut, kogen n-a avut

anyway ..

andy, mhmm.

frumoase, ai evoluat considerabil, mai ai până îmi dai clasa, poate un an, pe acolo =)).

andy, mhmm.

frumoase, ai evoluat considerabil, mai ai până îmi dai clasa, poate un an, pe acolo =)).

merci, incă încerc să evoluez, pe zi ce trece.

nu se știe când o să-ți dau clasă, pot să-ți dau și mâine având în vedere că Shady lucrează de 1 an în Photoshop și zici că lucrează de 5, a învățat repede cum de altfel poate oricine, cu voință și timp ;)

Ai evoluat, asta e clar. Fata de ''data trecuta'' se vede clar evolutia, parerea mea

In legatura cu avatarele, mi se pare ca te axezi mult prea mult pe ideea blurului, ceea ce te face sa pierzi. Las-o mai moale totusi. Scade din el, baga un sharpen slab..

Ce sa mai zic, bafta in continuare si succes la examen :*

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.